ППЛ 1 кръг ЦСКА-Етър/12.07.2019/21:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sandi74

Re: ППЛ 1 кръг ЦСКА-Етър/12.07.2019/21:00

Мнениеот sandi74 » 13 юли 2019 08:43

Не лош мач се получи в който се видя че Етър е по-класният и можещ отбор.Изтърваха ви и трябва да го признаете и да сте предоволни че все пак взехте нещо от мача.Лудогорец отново ще е шампион с убийствена лекота с минимум 10-20 точки пред вас.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 юли 2019 09:22

За мен имаше тежко подценяване от нашите.
Драма няма. Продължаваме напред ;)

Поздравления за момчетата от ВТ - заслужиха си точката.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 юли 2019 09:45

Red_Neck написа:За мен имаше тежко подценяване от нашите.
Драма няма. Продължаваме напред ;)

Поздравления за момчетата от ВТ - заслужиха си точката.

Ако е имало тежко подценяване това говори за лош професионализъм. Не може при афиширани амбиции за титла, купа и т.н. да подцениш първия мач, първия противник.
За мен подценяване нямаше, по-скоро се омотахме като в пиле в кълчища, не знаехме как да постигнем победата, даже след фамозния гол на Митко. Освен всичките ни проблеми през втората част основни футболисти като Тиаго и Евандро едва ходеха по терена.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 13 юли 2019 10:29

За мен бе грешка да започнем мача с голяма част от игралите преди три дни и особено халфовата линия. Неприятен Х, но и това го има в играта. В момента сме концентрирани в ЕКТ, където за всеки минат кръг вземаме толкова, колкото от прословутите ТВ права. Нивата е дълга и генерални изводи ще се правят на полусезона.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 юли 2019 10:50

[offtopic]На първо време трябва да си подредим приоритетите. Лига Европа или нашето първенство. След това да разкараме Динчев и ко. и да си вземем кадърен специалист и подготовка на ново, като през това време се хвърляме само за единия турнир. Та снощи беше едва втори мач, а нашите едва ходеха. Другото е, че дедо трябва да си тръгне още сега, преди да сме осрали всичко или поне Митов да се махне, за да се знае кой носи отговорност. Реално Добри е толкова объркан от текущата ситуация, че незнае къде се намира. И последно, Стойчо Атанасов и Чорбаджийски да се разкарат моментално. Стига вече сме ги търпяли. И вече наистина последно, срамота е да ходим толкова малко на стадиона, ако бяхме 10 хиляди, публиката щеше да вземе мача.[/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 13 юли 2019 11:05

d.milanov написа:[offtopic]На първо време трябва да си подредим приоритетите. Лига Европа или нашето първенство. След това да разкараме Динчев и ко. и да си вземем кадърен специалист и подготовка на ново, като през това време се хвърляме само за единия турнир. Та снощи беше едва втори мач, а нашите едва ходеха. Другото е, че дедо трябва да си тръгне още сега, преди да сме осрали всичко или поне Митов да се махне, за да се знае кой носи отговорност. Реално Добри е толкова объркан от текущата ситуация, че незнае къде се намира. И последно, Стойчо Атанасов и Чорбаджийски да се разкарат моментално. Стига вече сме ги търпяли. И вече наистина последно, срамота е да ходим толкова малко на стадиона, ако бяхме 10 хиляди, публиката щеше да вземе мача.[/offtopic]

[offtopic]Напълно съм съгласен, това многовластие/безвластие на Армията обърква всички, най-много футболистите.
Динчев навярно е копирал методиката на Нойберт, която практиката показа не беше сполучлива.
Относно публиката нямам думи - предният мач 10-11 хиляди, няма места за сядане, вчера едва 2-2,5 хиляди. Срамота. Като се има предвид обстоятелството, че публиката е барометър за състоянието на отбора, не ме учудва, че посещаемостта трайно намалява.

На Армията са нужни спешни и решителни действия. Не съм убеден, че Ганчев има желание да предприеме нещо по-различно от това, което прави обичайно.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 13 юли 2019 11:39

Може би нямаше да съм толкова разочарован ако бяха сменени ролите на отборите.
Да кажем два пъти по една или друга причина сме озовали в ролята на догонващи и сме намирали сили да се върнем, първия гол на противника след съмнителна дузпа, втория пък след великолепно индивидуално изпълнение срещу което нищо не можещ да направиш, ние играем като отбор, те не и така бих приел ремито като серия от неблагоприятни обстоятелства ама при сегашния вариант горчи.

Поздравления за Етър. Равенството е справедлив резултат, но и да бяха били нямаше да е незаслужено. Отделно това което честно градиха миналата година получи справедлива награда.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 юли 2019 11:48

krumeto написа:
kiril.a.d написа:Хайде лека - човек, каквото сам си направи и Господ не може да му го направи!!!
Е, направихме си го....
Здраве да е...

Не се отчайвай! Няма да правим безинтересно първенството от първия кръг.
Утре правим ХИКС със селото! :)

:) честно казано, това е много вероятно, пред вид ежегодния старт на Лудогорец - заради отплесване към ЕКТ! Но лошото е, че и ние тръгнахме по този път, а не е било!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 юли 2019 11:53

goshev написа:
CaptainBertorelli написа:
goshev написа:
CaptainBertorelli написа:
Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:Убеден съм, че ще отстраним и Осиек, но това днешното е обида към публиката!

Съмнявам се, че ще отстраним Осиек. Даже по накаква случайност да го направим, следващият малко по-силен съперник ще ни елиминира. Истината е, че сме зле, много зле.

В сравнение преди година, сме доста по-добре. Тогава, даже нападател нямахме! Сега, имаме по двама на пост, без вратарския. Там е само Черни, не ми се мисли при контузия. В Люпко вярвам, вярвам и че ще отстрани Осиек. Днес осра мача, да си го кажем откровено...

Какво точно е осрал Крушовицата?Той ли трябва да си спре на по-малко от 2м., да подаде точно на 5-10м., да не чисти хамалски топката, когато никой не те притеснява или да прави "финове", когато трябвада чисти?Той ли трябва да центрира адресно, а не където отиде топката?Той ли трябва да се бори за първа топка или подавай спорен пас на задължително покрит нападател?Трябва да има яко набиване на канчето на селския бек Фабрини, торя проваляше всяка атака с лакомията и псевдо самочувствието си.Не случайно накрая и пиятката не го издържа.

Хубаво си го обяснил, нарича се сгрешен състав. Все тая, станало. В края на краищата, ЦСКА никога не губи, просто понякога, съдията свири края, преди да обърнем!

Не е сгрешен състав, а избор на най-доброто, с което разполагаме.Представям се един Бикел, който при спиране топката му отскача на 3м. после следва безумно влизане и мин. жълт картон.Да не говорим, че на три мача има един точен пас.За смислени такива не говорим.От новопривлечените за малкото минути руснака ми се видя най-адекватен и можещ.

За съжаление, това което си описал за Бикел, се отнася за Али Соу!!! - за това и трудно бележи, само срещу посредствени отбори и ако му дадат ба бие дузпа...Някой, ако изкара статистика от миналата година, колко гола са му от дузпа и колко от игрова ситуация...предполагам че ще стане лоша статистика ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 13 юли 2019 12:03

Ozzimozzi написа:За мен бе грешка да започнем мача с голяма част от игралите преди три дни и особено халфовата линия. Неприятен Х, но и това го има в играта. В момента сме концентрирани в ЕКТ, където за всеки минат кръг вземаме толкова, колкото от прословутите ТВ права. Нивата е дълга и генерални изводи ще се правят на полусезона.

Това не трябва да го има!!! - чака те много игра в схема сряда-събота...
Но, втори път ще го кажа - Тиаго, а снощи и Пинто, нещо...обидени че Фабрини играе по-добре от тях? - ми играйте като не го бе!!!
Боже, каква средна линия имаме с тези тримата, па като прибавим и Малинов....Наистина, ако тези заиграят като един, не виждам кой отбор ще победи ЦСКА! - чааак до грандовете на Европа!

И сега, не знам, къде някъде нещо куца?...Заплатата на Фабрини?...и останалите от халфовата линия...Дедо?...да не би да му спретват контра мач?...Ама тръгне ли си Дедо, както направи в "Левски", Митов е свършил...И пак ще трябва да викаме Маестрото или Любо ;)...А ще дойдат ли?...Остава Жеков да стане треньор, щото нещо много приказна ;)...а за "каруцата" нищо не казва...

Върни се в “ЦСКА”