Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Левски - ЦСКА 21.05.2019 г.
Въпреки ,че сигурно няма да успеем да станем шампиони, победата срещу Левски винаги ще е сладка!
skabrin написа:amoros написа:какъв костов кой мач гледаш?
Удар в гърба на Черниаускас и било автогол. Днес удар в гърба на Костов и гол. Леко намигане към другия лагер, че все за автоголове говорят...Ама щом се налага да се обяснявам, явно смешката ми е смешна само на мен.)))
Реално това беше неточен удар на Обертан в гредата и добавка на Черниаускас. При Костов ударът беше в очертанието на вратата и затова се брои на сметката на Тиаго.
Равносметката: 4 мача ,4 гола на футболисти на ЦСКА ( 2 автогола) и 0 (нула) гола отбелязани от футболистите на Левски за 360 минути игра.
Последна промяна от hydetoshi на 21 май 2019 20:10, променено общо 1 път.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Този мач определено осмисли вторият етап от първенството за нас.
Титлата тази година така или иначе не беше някаква фикс идея, която да се преследва докрай. По-скоро теоретичният шанс за нея дойде в заварено положение, заради слабите игри на Лудогорец. Сега каквото и да стане последният кръг-титла или не, генерално ще преобладават положителните емоции при нас след сезона.
Титлата тази година така или иначе не беше някаква фикс идея, която да се преследва докрай. По-скоро теоретичният шанс за нея дойде в заварено положение, заради слабите игри на Лудогорец. Сега каквото и да стане последният кръг-титла или не, генерално ще преобладават положителните емоции при нас след сезона.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]
Викаш, няма нова прокоба.
Ама мен автогол ме кефи повече
[offtopic]
hydetoshi написа:skabrin написа:amoros написа:какъв костов кой мач гледаш?
Удар в гърба на Черниаускас и било автогол. Днес удар в гърба на Костов и гол. Леко намигане към другия лагер, че все за автоголове говорят...Ама щом се налага да се обяснявам, явно смешката ми е смешна само на мен.)))
Реално това беше неточен удар на Обертан в гредата и добавка на Черниаускас. При Костов ударът беше в очертанието на вратата и затова се брои на сметката на Тиаго.
Равносметката: 4 мача ,4 гола на футболисти на ЦСКА ( 2 автогола) и 0 (нула) гола отбелязани от футболистите на Левски за 360 минути игра.
Викаш, няма нова прокоба.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
Браво на момчетата! Изненадаха ме приятно.
Жалко за Турицов, дано контузията му не е най-тежката възможна! Тия ръгачи бяха особено груби днес.
Жалко за Турицов, дано контузията му не е най-тежката възможна! Тия ръгачи бяха особено груби днес.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- rebelheartous
- Контакти:
Имаше некъв Мартин Петков ли беше, дето влезе резерве, ебати ръгбиста. Първо съприкосновение жълт, второто – събори Жеферсон. Ма такива са си били те винаги. 
Вълчан написа:Прекрасна играМного положения и много ситуации изтърваха.Опс......говоря за момчетата от ЦСКА в Б групата.
![]()
На този мач нямаше какво да се види от кандидат шампионите.По скоро срамно представяне срещу резервите на сините.
Когато сте прав, прав сте. Само два гола... Голям срам!!!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
Честита ни победа! Редно е да честитим баража на подуенци, само да не се паднат със Славия, че имат кошмари от тоя отбор!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Късметът ни покри, иначе сме си пълна трагедия.От този отбор трябва да останат само 3-4 българи.
п.п.Вече не ги щЪ ни Соу ни Енрике!
п.п.Вече не ги щЪ ни Соу ни Енрике!
hydetoshi написа:skabrin написа:amoros написа:какъв костов кой мач гледаш?
Стига де, Левски най-после вкараха гол в това дерби и ти не им го признаваш!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.