Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот sly » 07 авг 2018 22:25

Sstefanov написа:
sly написа:
Sstefanov написа:
MAXIMUS написа:До тук в коментарите имам чуството, че ще играем с Реал, Ювентус или Байерн ! К'ви са тия датчани, че чак щели да играят на 1/4 финал !? Хайде малко по-спокойно и умерено с възхваляването на рогаческия футбол.
Великия ЦСКА ако им стъпи здраво с техника и скорост, бледокожите отиват на разлика. Всички на "Армията" вече са наясно как да отстранят това отборче. Шанса за провал е само някоя фрапантна вратарска грешка или на централните защитници. Нещо което се случва във всеки мач, но късмет е, че до сега играехме срещу параолимпийци. Нещо кето ми прави лошо впечатление в играта на ЦСКА е, че си спестяваме едно 20-25 минути игрово време във всички мачове до сега. В четвъртък ако се повтори същото ще страдаме много. Прогнозирам минимална победа за нас.
Всички на стадиона !!!

Боже, боже ..... Копенхаген и "отборче" ..... ех как може да бълвате такива глупости, жалко за умните ви фенове, ти си различен ( в лошият смисъл на думата). Как може да сти толкова яко заблуден, не казвам, че нямате шанс, но той е толкова малък. Хората, които разбират от тази игра го знаят това. Ти не си един от тях със сигурност. Ами ако им потръгне ще играят 1/4 финал, защото имат играчите и са супер стикован отбор. Ако изобщо някога си им гледал мач, ще ти кажа, че в Европа играят много силово и почти няма отбор, който да им взима първа топка. Продадоха вратаря си за повече пари от колкото струва вашият цял отбор. С какво ги превъзхождате, че да им викаш отборче? Какво си ти или другите повече от тях ?

Добре бе човече,разбрахме те добри са ,но може ли и някой друг да каже мнението си без да му се обиждаш или по -скоро да не го обиждаш,аз също съм на мнение че Копенхаген са един кадърен отбор над средното за Европа равнище .Но пък ЦСКА не веднъж в историята си е играл и огорчавал такива отбори , така че имаме право да мечтаем това е част от съдбата на ЦСКА,когато няма какво да губи обикновено печели

Това с мечтите и съдбата са приказки за 5 годишни. Ако ти приемаш истината за обида към някого, не може да пише такига неща и да очаква да му се отговаря мило. Няма никаква съдба във футболът, всичко е до играчи, тактика, пари и правилно водене на даден клуб + огромна доза късмет, себераздаване и качества. Дразнещето е че винаги се изхвърляте и когато стане обратното, почвате да измествате темата. Това че вие сте Цска и ние сме Левски в Европа няма никакво значение от поне 30 години.

Има си значение нали ги виждаш вашите къде са :oops: , а ако искаш да възхваляваш Копенхаген пиши под техните форуми там няма да срещнеш съпротива

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 авг 2018 22:26

В предстоящите мачове с Копенхаген ЦСКА има едно основно предимстно - повечето ни футболисти ще дадат всичко от себе си да бъдат забелязани в Европа. Същото важи за Ел Маестро, момче тарикатче, който със сигурност е установил слабите страни на Копенхаген и надявам се вече знае как ефикасно да противодейства на датския тим.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 авг 2018 22:54

boabbb написа:Бате, аз ако съм от София, вече да съм си купил билет :lol: :lol: ОМВ вече бачка системата, така ли :?: Щото днес тука бях в един Office1 и ми казаха, че не бачка :roll:

В Тикетпро май първо се избираше интерактивна схема на стадиона и тогава избираш ред и място.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2018 22:55

Mitata написа:В предстоящите мачове с Копенхаген ЦСКА има едно основно предимстно - повечето ни футболисти ще дадат всичко от себе си да бъдат забелязани в Европа. Същото важи за Ел Маестро, момче тарикатче, който със сигурност е установил слабите страни на Копенхаген и надявам се вече знае как ефикасно да противодейства на датския тим.

Ахъм-той треньорът на Копенхаген никак не е установил вашите слаби страни...и техните играчи никак не искат да бъдат забелязани в Европа.
Щом казваш-така е...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 07 авг 2018 23:55

Mitata написа:В предстоящите мачове с Копенхаген ЦСКА има едно основно предимстно - повечето ни футболисти ще дадат всичко от себе си да бъдат забелязани в Европа. Същото важи за Ел Маестро, момче тарикатче, който със сигурност е установил слабите страни на Копенхаген и надявам се вече знае как ефикасно да противодейства на датския тим.

Когато си играл твърде дълго само в Първа лига и всички навън ти се струват на отбори от В група :lol: :lol: :lol:

Аре, щом Карабаг успя миналата година и вие имате шанс.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 авг 2018 08:12

ralka_levskarka написа:
boabbb написа:Бате, аз ако съм от София, вече да съм си купил билет :lol: :lol: ОМВ вече бачка системата, така ли :?: Щото днес тука бях в един Office1 и ми казаха, че не бачка :roll:

В Тикетпро май първо се избираше интерактивна схема на стадиона и тогава избираш ред и място.

Компанията Тикетпро е продадена скоро и в момента в сайта им е гробница, няма нищо :lol: Има някакъв смотан линк към друг сайт, дето бил "powered by ticketpro" - там пък избираш сектор и колко билета ( няма редове и прочее :lol: ), обаче като влезеш в количката, има само бутон "премахни" , никъде няма "купи" или нещо подобно :lol: :lol: Вчера не им бачкаше сървъра и в Office1 не свърших никаква работа ... абе, трагедия сме в маркетингов план - хората искат да си купят билети, а няма откъде. Това не е баня, че да се продават билети само на входа :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 авг 2018 08:57

sin4ec написа:

Ахъм-той треньорът на Копенхаген никак не е установил вашите слаби страни...и техните играчи никак не искат да бъдат забелязани в Европа.
Щом казваш-така е...

Да де, само дето и без ЛЕ футболистите на Копенхаген са постоянно в светлините на прожектора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 08 авг 2018 10:12

ЕМИЛ написа:Троен мач .Надявам се да се изложите

0:2

Надявай се ! То друго не ти остана !
Велик ЦСКА !

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 08 авг 2018 13:14

boabbb написа:
ralka_levskarka написа:

Компанията Тикетпро е продадена скоро и в момента в сайта им е гробница, няма нищо :lol: Има някакъв смотан линк към друг сайт, дето бил "powered by ticketpro" - там пък избираш сектор и колко билета ( няма редове и прочее :lol: ), обаче като влезеш в количката, има само бутон "премахни" , никъде няма "купи" или нещо подобно :lol: :lol: Вчера не им бачкаше сървъра и в Office1 не свърших никаква работа ... абе, трагедия сме в маркетингов план - хората искат да си купят билети, а няма откъде. Това не е баня, че да се продават билети само на входа :mrgreen:

Билетите нямат ред и място. Независимо откъде ги взимате и за кой сектор.

Върни се в “ЦСКА”