Sstefanov написа:sly написа:Sstefanov написа:MAXIMUS написа:До тук в коментарите имам чуството, че ще играем с Реал, Ювентус или Байерн ! К'ви са тия датчани, че чак щели да играят на 1/4 финал !? Хайде малко по-спокойно и умерено с възхваляването на рогаческия футбол.
Великия ЦСКА ако им стъпи здраво с техника и скорост, бледокожите отиват на разлика. Всички на "Армията" вече са наясно как да отстранят това отборче. Шанса за провал е само някоя фрапантна вратарска грешка или на централните защитници. Нещо което се случва във всеки мач, но късмет е, че до сега играехме срещу параолимпийци. Нещо кето ми прави лошо впечатление в играта на ЦСКА е, че си спестяваме едно 20-25 минути игрово време във всички мачове до сега. В четвъртък ако се повтори същото ще страдаме много. Прогнозирам минимална победа за нас.
Всички на стадиона !!!
Боже, боже ..... Копенхаген и "отборче" ..... ех как може да бълвате такива глупости, жалко за умните ви фенове, ти си различен ( в лошият смисъл на думата). Как може да сти толкова яко заблуден, не казвам, че нямате шанс, но той е толкова малък. Хората, които разбират от тази игра го знаят това. Ти не си един от тях със сигурност. Ами ако им потръгне ще играят 1/4 финал, защото имат играчите и са супер стикован отбор. Ако изобщо някога си им гледал мач, ще ти кажа, че в Европа играят много силово и почти няма отбор, който да им взима първа топка. Продадоха вратаря си за повече пари от колкото струва вашият цял отбор. С какво ги превъзхождате, че да им викаш отборче? Какво си ти или другите повече от тях ?
Добре бе човече,разбрахме те добри са ,но може ли и някой друг да каже мнението си без да му се обиждаш или по -скоро да не го обиждаш,аз също съм на мнение че Копенхаген са един кадърен отбор над средното за Европа равнище .Но пък ЦСКА не веднъж в историята си е играл и огорчавал такива отбори , така че имаме право да мечтаем това е част от съдбата на ЦСКА,когато няма какво да губи обикновено печели
Това с мечтите и съдбата са приказки за 5 годишни. Ако ти приемаш истината за обида към някого, не може да пише такига неща и да очаква да му се отговаря мило. Няма никаква съдба във футболът, всичко е до играчи, тактика, пари и правилно водене на даден клуб + огромна доза късмет, себераздаване и качества. Дразнещето е че винаги се изхвърляте и когато стане обратното, почвате да измествате темата. Това че вие сте Цска и ние сме Левски в Европа няма никакво значение от поне 30 години.
Има си значение нали ги виждаш вашите къде са