Тва момче Нестор ми харесва много.
Няма изхвърляния, изцепки, няма НИЕСМЕШАМПИОНИСТОРПОЦЕНТАСИГУРАЛУДОГОРЕЦДАГОЛАПАТ, много умно си играе картите.
Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА - Адмира Вакер (втори квалификационен кръг)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Cheradonna
Перфектен мач,честита победа Армейци! 

https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

- equilibrum
- Контакти:
Честито на ЦСКА и всички фенове! Да се готви копенхаген...
- Unforgiven_M
- Контакти:
Браво! Добър резултат - 100%-та класиране напред.
Некой пак да го е издразнил нещо Маестрото?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- UNBEATABLE
- Контакти:
ЕМИЛ написа:0:3 за Адмира и адмирации за австрийците .
А аз си мислех, че няма по-голям карък в прогнозите от мене...
Този мач ми напомня победата на ЦСКА срещу Шахтьор Донецк през 2001 година пак с 3:0. Тогава треньора на украинците излезе и каза,че поема напълно отговорността за загубата и призна,че единственото нещо,което бил казал на разбора било: Не се притесявайте,тези играят футбол ходом. 

Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
- Контакти:
Продължавайте така армейци ! Това е истинският ЦСКА !!!
Честита победа, армейци ! Сиси, много поздрави от мен !
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.
Честито момчиня, честито българи! - това вече е Ц С К А!
[offtopic]От днес и аз махам ТИРЕТО, въпреки че Гришката са ослушва за едни 8 милиона лв
...Все пак, футболът си е футбол, а парите...майната им! - да му мислят бизнесмените...
НО, това е "Армията" това е ЦСКА! - дори бай Добри е достатъчен, за да се превърнеш в "армеец", без значение дали си от Ловеч, Етрополе...дори от Подуене!
[/offtopic]
Нестор ЕЛ МАЕСТРО! - поклон и уважение!
Заслужи си го и от мен, който много трудно давам доверие...
Браво и напред! - да му мислят датчаните...и Лудогорец!
Адмира Вакер? - не знам, какво става с австрийския футбол, но тази вечер, имах чувството че гледам предварително, мача срещу Витоша Бистрица
...
Но, бъдете на стадиона и в неделя! - нищо че играе българския вариант на Адмира Вакер
...

[offtopic]От днес и аз махам ТИРЕТО, въпреки че Гришката са ослушва за едни 8 милиона лв

НО, това е "Армията" това е ЦСКА! - дори бай Добри е достатъчен, за да се превърнеш в "армеец", без значение дали си от Ловеч, Етрополе...дори от Подуене!

Нестор ЕЛ МАЕСТРО! - поклон и уважение!
Заслужи си го и от мен, който много трудно давам доверие...
Браво и напред! - да му мислят датчаните...и Лудогорец!
Адмира Вакер? - не знам, какво става с австрийския футбол, но тази вечер, имах чувството че гледам предварително, мача срещу Витоша Бистрица

Но, бъдете на стадиона и в неделя! - нищо че играе българския вариант на Адмира Вакер

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?