КБ ЦСКА София - Созопол 3:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Hearts_on_Fire
Re: КБ ЦСКА София - Созопол
ГОЛ! Браво на Преслав! 

Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Гооооооооооооооооол!!!!!!!!!!!!!
Преслааааааааааааааав!
Преслааааааааааааааав!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ЦСКА са до тук, тива ни е първия мап, който им гледам и спокойно мога да кажа, че са си на ниво групата в която играят

- Hearts_on_Fire
PFC Litex написа:ЦСКА са до тук, това им е първия мач, който им гледам и спокойно мога да кажа, че са си на ниво групата в която играят

А други мачове от същата група гледал ли си, за да имаш база за сравнение, или просто си говориш на аба...???
Иначе е нормално след като играем във В група и нивото ни да е колкото да водим убедително в нея. Което обаче не ни попречи да победим някой и друг отбор от "Б" групата.

Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
- ralka_levskarka
- Контакти:
PFC Litex написа:ЦСКА са до тук, тива ни е първия мап, който им гледам и спокойно мога да кажа, че са си на ниво групата в която играят
+1 .
Аз гледах точно 5 минути и ако всичко си е реално, моите извинения, но не виждам как ще победят Берое или Литекс.. с Монтана нещата са 50/50.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Сектор В ви поздравява:
ОЩЕ ОТ ДЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕЕЕЕЕЕЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА
ПОЛУДЯВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ОЩЕ ОТ ДЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕЕЕЕЕЕЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА
ПОЛУДЯВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Тромбааааааааа! Момчиииииил!!
- Hearts_on_Fire
3:0
Специален поздрав и за падналите с този резултат!

Специален поздрав и за падналите с този резултат!
ЧИСТИТА ПОБЕДА, АРМЕЙЦИ!
ПОЛУДЯВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ПОЛУДЯВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Хубав мач!
Отдавна не бях се кефил така на мач в който ВСИЧКИ имена(и на двата отбора) са български!
Поздравления и за Созопол за мъжката игра.
Отдавна не бях се кефил така на мач в който ВСИЧКИ имена(и на двата отбора) са български!
Поздравления и за Созопол за мъжката игра.