Ivanskiq написа:kiril.a.d написа:Ivanskiq написа:Даже и в такъв момент, мобилизирате цялата си енергия, за да хвърляте помия върху Левски (визирам агента-доносник Ставри, агента доносник
Виктор и пишман журналистът Крум Савов), вместо да помислите с какво можете да помогнете на клуба си. Омразата ще ви съсипе

Вчера изпитах съчуствие към вас, но май е лошо човек да слага пепелянка в пазвата си.

изпуснал си да добавиш и агент Тара, и агент майор Сокола...и неговото протеже, Делян Пеевски
Хайде остави се, човече - на нас, наистина ни е по-ясно кой, защо и как!
Ма, понеже виждам, че по-добре знаете кой, защо и как, та затова отбора ви цъфти и прецъфтява.

В такава среда...айде да не уточнявам, няма как отбор да процъфти!!! - да не говорим за държава, където "мафията си има държава"!!! - не съм го казал аз, а европейски политик, та за това е в кавички.
Та да ми кажеш...ако искаш де - в мафиотска среда, какъв отбор процъфтява?.....Искаш ли кренвирш?....Много топъл и не лудопиешки?

....
А къде ли е днес Динамо Москва?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?