Канал 3 дава мачовете на ЦСКА във "В" група

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Ще гледаме ли мачовете на ЦСКА по ТВ или не?

Мнениеот dreben23 » 07 авг 2015 11:39

bobo_13 написа:
mirodes написа:
bobo_13 написа:Абе Вие не ходите ли по стадионите, ами чакате тв излъчване? Ей къде е Армията. На пъпа на София.

Какво като е 35 градуса? Затова им се плаща да играят. Сега им било жега, след 2 месеца ще бъде мокро, кално, студено.....само оправдания. Те вече температурите падат.

А и не вярвам пък чак толкова голям интерес да има. Те на Армията ходеха по 3-4 000 в А група, какво остава за В. Да, в първите 2-3 кръга ще се напънат, на инат ще ходят, за да докажаъ своята "любов", ама след паузата за националния отбор пак ще ходят по колкото са ходили в А група, че дори и по-малко

И защо мислиш,че всички,които искат да гледат ЦСКА живеят в София.На мен едно ходене до София ми излиза 50 лева.А и няма как да си изгубя целият ден.Като ЦСКА бяха в А група ходех на дербитата с Левски и Лудогорец,но да хвърля 60 кинта за мач със Струмска слава няма как да стане.

Ами това, което казваш са оправдания. Защо ще ти сртува 60 лв? Вземаш едно колело и пътуваш. Нали си голям фен на ЦСКА.....оправдания от сорта на "имам работа"; "ще си загубя цял ден"; "няма пари" и подобни са само извинение да не ходиш на мач. Хващаш едно колело или пътуваш на стоп и си в СОфия. Билетче 7 лева + 3 лева за 2 банички и една минерална вода и си готов. 10 лева ти излиза.
Има толкова алтернативни начини за пътуване, а за София потока е огромен.

Ето прочети малко......па после се оправдавай.

http://sport-vt.com/fen-na-vetarv-propa ... vitev.html

Само мангалите и магистралните курви пътуват на автостоп! :) Феновете на ЦСКА да ти приличаме на едното от двете? :)
На хора от провинцията са нужни 150-200 лв, за да идем на мач. Ще ви се да станем магистрални курви, ама няма да стане, така че си трайте! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 07 авг 2015 11:46

redmanutd написа:Мач се гледа на стадиона,не по ТВ-то

ТВ правата трябва да бъдат на ЦСКА и те да решават на коя от телевизиите да ги продадът.

Другият вариант е отново с ЦСКА ТВ и феновете да си плащат за да гледат любимия отбор,но парите да отиват в клубната каса,за ДЮШ и тн. , не в джобовете на някой "спасител".
Всички телевизионни.права са собственост на БФС.За ЦСКА ТВ си прав, спокойно могат да пуснат онлайн мачовете срещу заплащане.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 авг 2015 11:53

dreben23 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
mirodes написа:
bobo_13 написа:Абе Вие не ходите ли по стадионите, ами чакате тв излъчване? Ей къде е Армията. На пъпа на София.

Какво като е 35 градуса? Затова им се плаща да играят. Сега им било жега, след 2 месеца ще бъде мокро, кално, студено.....само оправдания. Те вече температурите падат.

А и не вярвам пък чак толкова голям интерес да има. Те на Армията ходеха по 3-4 000 в А група, какво остава за В. Да, в първите 2-3 кръга ще се напънат, на инат ще ходят, за да докажаъ своята "любов", ама след паузата за националния отбор пак ще ходят по колкото са ходили в А група, че дори и по-малко

И защо мислиш,че всички,които искат да гледат ЦСКА живеят в София.На мен едно ходене до София ми излиза 50 лева.А и няма как да си изгубя целият ден.Като ЦСКА бяха в А група ходех на дербитата с Левски и Лудогорец,но да хвърля 60 кинта за мач със Струмска слава няма как да стане.

Ами това, което казваш са оправдания. Защо ще ти сртува 60 лв? Вземаш едно колело и пътуваш. Нали си голям фен на ЦСКА.....оправдания от сорта на "имам работа"; "ще си загубя цял ден"; "няма пари" и подобни са само извинение да не ходиш на мач. Хващаш едно колело или пътуваш на стоп и си в СОфия. Билетче 7 лева + 3 лева за 2 банички и една минерална вода и си готов. 10 лева ти излиза.

[/offtopic]
Само мангалите и магистралните курви пътуват на автостоп! :) Феновете на ЦСКА да ти приличаме на едното от двете? :)
На хора от провинцията са нужни 150-200 лв, за да идем на мач. Ще ви се да станем магистрални курви, ама няма да стане, така че си трайте! :)

А това за к*рвите....вие си го казвате. То първо целувахте Лупи и Стойчо, после се обяснихте в любов на Божков, а накрая се наведохте пред ДПС(Инджов), БСП(Манджуков) и ГГ(който наричахте мутра, невестулка и скандирахте против него на стадиона в Ловеч).....те дори к*рвите не сменят толкова мъже за толкова кратко време....ама вие си знаете. Г*зовете са Ваши, давайте си ги на когото си искате .

То затова всеки 3-ти в София е от ЦСКА или Левски....ама не ходели на мачове. Затова и на Армията ходят по 3-4000 човека.......смешно малко число на база "милионите червени сърца"....затова нито акции, нито дарителски кампании помогнаха на червените.
Интериорни врати - Врати хармоника

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 07 авг 2015 11:56

БФС и Канал 3 подписаха договор за мачовете от „В“ група
8 август 2014 13:26

БФС и телевизия Канал 3 подписаха договор за излъчване на мачовете от “В”група.

“Изключително съм щастлив от възможността за това партньорство и факта, че повече привърженици на футбола от цялата страна ще имат възможност да гледат мачовете на своите любими отбори. За нас като федерация аматьорския футбол винаги е бил приоритет и това е поредната стъпка, която правим в интерес на подпомагането на неговото развитие“, обяви президентът Борислав Михайлов.
:o :o :o :o

Защо лицето Михаилов не излезе като мъж и не каже каква е истината???
да каже официалната позиция на БФС за това защо няма да се излъчват мачовете на най-гледаният отбор през миналата година. Крият се като мишки и чакат някой друг да поеме отговорността.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 авг 2015 12:01

bobo_13 написа:
dreben23 написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
mirodes написа:

[/offtopic]

А това за к*рвите....вие си го казвате. То първо целувахте Лупи и Стойчо, после се обяснихте в любов на Божков, а накрая се наведохте пред ДПС(Инджов), БСП(Манджуков) и ГГ(който наричахте мутра, невестулка и скандирахте против него на стадиона в Ловеч).....те дори к*рвите не сменят толкова мъже за толкова кратко време....ама вие си знаете. Г*зовете са Ваши, давайте си ги на когото си искате .

То затова всеки 3-ти в София е от ЦСКА или Левски....ама не ходели на мачове. Затова и на Армията ходят по 3-4000 човека.......смешно малко число на база "милионите червени сърца"....затова нито акции, нито дарителски кампании помогнаха на червените.

Не знам защо не си гледаш Етър, ами си най-активен в темите за ЦСКА?! Инджов, ако имаше в момента нещо общо с ДПС нямаше как да играе с Ганчев. Това, че всеки едър бизнесмен е имал взимане даване по някое време с ДПС го призна и самият Доган в Шоуто на Слави преди 10-на години, когато каза и за обръчите от фирма. Няма как да направиш милиарди, или стотици милиони, ако не си се колаборирал с политиците по някое време. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 авг 2015 12:06

Вчера си говорим с приятели, че до 19.00 ще ни върнат в ефир! :lol: А то се оказа, че в 19.04 изчезнаха дълговете. :)

Може би съм сгрешил деня, може да е днес до 19.00! Не забравяйте, момци, най-важното- България обича ЦСКА, а телевизиите си правят рейтингите благодарение на ЦСКА! :)

До надвечер ще има къде гледаме мача, не се тревожете. Някога да съм ви подвеждал с шестото си чувство? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 авг 2015 12:42

Red Warrior написа:Не знам защо не си гледаш Етър, ами си най-активен в темите за ЦСКА?! Инджов, ако имаше в момента нещо общо с ДПС нямаше как да играе с Ганчев. Това, че всеки едър бизнесмен е имал взимане даване по някое време с ДПС го призна и самият Доган в Шоуто на Слави преди 10-на години, когато каза и за обръчите от фирма. Няма как да направиш милиарди, или стотици милиони, ако не си се колаборирал с политиците по някое време. :roll:

Аз Етър си го гледам и му помагам с каквото мога. Не се протеснявай за Етър.
Пиша в темата за ЦСКА, защото ходя на мачове на Армията и на Герена. Когато не мога да се прибера във ВТ, а няма някое удобно гостуване съм я на Герена, я на Армията. Все пак се налага понякога да се работи и в събота и неделя. Просто фирмата в, която работя спонсорира под различни форми и двата отбора, в замяна са дали по 3-4 пропуска за всеки стадион и според зависи кой е домакин ходя на неговите мачове.
Пиша в тази тема, защото е най-нормалното нещо у нас стадионите на Левски и ЦСКА да се пукат по шевовете всеки мач... а техните фенове се хвалят, че ходили по ....4-5 000 човека и то не на всеки мач.....това е абсурдно. Пиша защото всички колеги в София, които съм имал се пишат фенове я на сините, я на червените ....ама не ходели на мачове....най-много на някой завързан мач.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 авг 2015 14:22

radewski написа:БФС и Канал 3 подписаха договор за мачовете от „В“ група
8 август 2014 13:26

БФС и телевизия Канал 3 подписаха договор за излъчване на мачовете от “В”група.

“Изключително съм щастлив от възможността за това партньорство и факта, че повече привърженици на футбола от цялата страна ще имат възможност да гледат мачовете на своите любими отбори. За нас като федерация аматьорския футбол винаги е бил приоритет и това е поредната стъпка, която правим в интерес на подпомагането на неговото развитие“, обяви президентът Борислав Михайлов.
:o :o :o :o

Защо лицето Михаилов не излезе като мъж и не каже каква е истината???
да каже официалната позиция на БФС за това защо няма да се излъчват мачовете на най-гледаният отбор през миналата година. Крият се като мишки и чакат някой друг да поеме отговорността.

Защото Боби Михайлов е ***** и нещастник, защото коса може да си присадиш, но акъл и мъжество .... няма как.

Щом Кавал 3 имат договор за ТВ правата за В група, трябва да си излъчват хората, ама няма ЦСКА, Барселона или Космос Ню Йорк, трябва правилата и законите да се спазват, на кой не му изнася ..... да си ходи у село Микре. Стига вече мутренски истории.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
armeec93
Контакти:

Re: Канал 3 дава мачовете на ЦСКА във "В" група

Мнениеот armeec93 » 13 авг 2015 14:07

В Неделя ще го дават ли мача? :roll:
Кефа цена няма, ама струва пари!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 авг 2015 16:12

bobo_13 написа:
Red Warrior написа:Не знам защо не си гледаш Етър, ами си най-активен в темите за ЦСКА?! Инджов, ако имаше в момента нещо общо с ДПС нямаше как да играе с Ганчев. Това, че всеки едър бизнесмен е имал взимане даване по някое време с ДПС го призна и самият Доган в Шоуто на Слави преди 10-на години, когато каза и за обръчите от фирма. Няма как да направиш милиарди, или стотици милиони, ако не си се колаборирал с политиците по някое време. :roll:

Аз Етър си го гледам и му помагам с каквото мога. Не се протеснявай за Етър.
Пиша в темата за ЦСКА, защото ходя на мачове на Армията и на Герена. Когато не мога да се прибера във ВТ, а няма някое удобно гостуване съм я на Герена, я на Армията. Все пак се налага понякога да се работи и в събота и неделя. Просто фирмата в, която работя спонсорира под различни форми и двата отбора, в замяна са дали по 3-4 пропуска за всеки стадион и според зависи кой е домакин ходя на неговите мачове.
Пиша в тази тема, защото е най-нормалното нещо у нас стадионите на Левски и ЦСКА да се пукат по шевовете всеки мач... а техните фенове се хвалят, че ходили по ....4-5 000 човека и то не на всеки мач.....това е абсурдно. Пиша защото всички колеги в София, които съм имал се пишат фенове я на сините, я на червените ....ама не ходели на мачове....най-много на някой завързан мач.

И защо да е нормално това?Колко отбора има в Търново?Колко има в Стара загора,колко във Варна или Бургас?Колко има във София!??
Значи Етър на дербито си с Локо ГО(и то само в Търново,защото в Горна не ходите) веднъж на 3 години(защото толкова често се засичате) събрали 5-6 хиляди(от които 1/3 от Локо) и вече голяма работа :lol: !На другите мачове сте по 5-600 човека!
Как реши,че трябва да се пукат по шевовете стадионите?На база на какво?И не трябва ли и стадиона в Търново да се пука по шевовете или онзи малкия във Варна на Черно море,например!?

Върни се в “ЦСКА”