bobo_13 написа:mirodes написа:bobo_13 написа:Абе Вие не ходите ли по стадионите, ами чакате тв излъчване? Ей къде е Армията. На пъпа на София.
Какво като е 35 градуса? Затова им се плаща да играят. Сега им било жега, след 2 месеца ще бъде мокро, кално, студено.....само оправдания. Те вече температурите падат.
А и не вярвам пък чак толкова голям интерес да има. Те на Армията ходеха по 3-4 000 в А група, какво остава за В. Да, в първите 2-3 кръга ще се напънат, на инат ще ходят, за да докажаъ своята "любов", ама след паузата за националния отбор пак ще ходят по колкото са ходили в А група, че дори и по-малко
И защо мислиш,че всички,които искат да гледат ЦСКА живеят в София.На мен едно ходене до София ми излиза 50 лева.А и няма как да си изгубя целият ден.Като ЦСКА бяха в А група ходех на дербитата с Левски и Лудогорец,но да хвърля 60 кинта за мач със Струмска слава няма как да стане.
Ами това, което казваш са оправдания. Защо ще ти сртува 60 лв? Вземаш едно колело и пътуваш. Нали си голям фен на ЦСКА.....оправдания от сорта на "имам работа"; "ще си загубя цял ден"; "няма пари" и подобни са само извинение да не ходиш на мач. Хващаш едно колело или пътуваш на стоп и си в СОфия. Билетче 7 лева + 3 лева за 2 банички и една минерална вода и си готов. 10 лева ти излиза.
Има толкова алтернативни начини за пътуване, а за София потока е огромен.
Ето прочети малко......па после се оправдавай.
http://sport-vt.com/fen-na-vetarv-propa ... vitev.html
Само мангалите и магистралните курви пътуват на автостоп!
На хора от провинцията са нужни 150-200 лв, за да идем на мач. Ще ви се да станем магистрални курви, ама няма да стане, така че си трайте!