Галин Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Re: Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА!

Мнениеот veselinsk » 24 мар 2015 17:46

BRF написа:
TristaNNN написа:
pampi написа:
TristaNNN написа:Успех на новото тренерче, дано успее да довърши Стоювото дело докрай! Бях се попритеснил да не цъфне Любо Пенев, но сега съм повече от спокоен за светлите ви бъднини 8-)

Споко, бре! Туй, че тая пролет отървахте каската, като избягахте у втората шестица, не значи, че на есен няма да има : ...7,8 и ще си паднала... "Стоювото дело" ще бъде довършено, не бой се... :lol:

7,8 и ще си паднала ще има още в следващия кръг, очертава се незабравим дебют за новото тренерче :mrgreen:

Да ти каза честно и аз имам такова усещане!

Декември месец когато сложихме Пепо Пенчев и аз бях с такова усещане за гостуването на Лудогорец. Очаквахме че ще ни опукат с 3-4 парцала - оказа се обаче,че паднахме минимално, а с малко късмет можехме да вземем и точка. В неделя отново показахме добра игра срещу тях, имахме даже и шанс за 3-те точки и се оказа,че предния мач не е бил случаен. Имайте малко вяра в младите треньори, не може 20 години все едни и същи хора да въртите.
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 мар 2015 17:59

Дай Боже Галин да успее. Нека и късметът бъде на негова страна.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 18:18

pampi написа:Едно си баба знае, едно си бае... :lol:
Извади от 39 гола 10-те на Буш, после поред на Караченаков, Вальо Илиев и Тунчев и виж какво се получава. Колко гола има отбелязани от ЦСКА през първото полувреме? А това дето Стойчо търсел гола, като дебне за грешка на противника най ми хареса. Вече става ясно, защо срещу Лудогорец, ЦСКА има само един отбелязан гол от две-три години насам. Е га ти и тактиката!Какъв ти Лудогорец, то даже и срещу Марек, и Монтана се видя истината, че така не става... Батевъ по-добре ли са финансово от ЦСКА в момента, че отчиташ срива в ЦСКА като всякакъв друг, но не и спортно-технически? За втората най-добре платена селекция след Лудогорец съм съгласен, но най-добре платена не е синоним на най-класна, а ако пък приемем, че е втората най-класна, това не е никак добре за реномето на Стойчо, защото от отборите в първата шестица, ЦСКА играе най-безидейният футбол, което значи, че този дето реди състава нещо не е в час...

Аз ли си баем едно и също :lol: :lol: :lol:

В целия свят отбор завършил на първо място, било то и на полусезона, няма как да бъде обявен за сбирщина, ментета и т.н. Не съществува "ама", "ако", "но" и т.н. Категорично такъв отбор се счита за добър. Тук носиш от 9 кладеца вода, само и само да изкараш отбора некадърен. Не те разбирам честно....

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 24 мар 2015 18:20

От „червения“ клуб търсят в момента специалист, който притежава нужния лиценз да води отбор в А група, за да влезе в екипа на Галин Иванов

Циииииииииииииирк.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 18:34

veselinsk написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:
pampi написа:
TristaNNN написа:Успех на новото тренерче, дано успее да довърши Стоювото дело докрай! Бях се попритеснил да не цъфне Любо Пенев, но сега съм повече от спокоен за светлите ви бъднини 8-)

Споко, бре! Туй, че тая пролет отървахте каската, като избягахте у втората шестица, не значи, че на есен няма да има : ...7,8 и ще си паднала... "Стоювото дело" ще бъде довършено, не бой се... :lol:

7,8 и ще си паднала ще има още в следващия кръг, очертава се незабравим дебют за новото тренерче :mrgreen:

Да ти каза честно и аз имам такова усещане!

Декември месец когато сложихме Пепо Пенчев и аз бях с такова усещане за гостуването на Лудогорец. Очаквахме че ще ни опукат с 3-4 парцала - оказа се обаче,че паднахме минимално, а с малко късмет можехме да вземем и точка. В неделя отново показахме добра игра срещу тях, имахме даже и шанс за 3-те точки и се оказа,че предния мач не е бил случаен. Имайте малко вяра в младите треньори, не може 20 години все едни и същи хора да въртите.

+1. Въртим 5-6 треньора 25 години. Видяхме им нивото. Време е да сменим тестето карти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 мар 2015 18:50

Logical person написа:
Извади от 39 гола 10-те на Буш, после поред на Караченаков, Вальо Илиев и Тунчев и виж какво се получава. Колко гола има отбелязани от ЦСКА през първото полувреме? А това дето Стойчо търсел гола, като дебне за грешка на противника най ми хареса. Вече става ясно, защо срещу Лудогорец, ЦСКА има само един отбелязан гол от две-три години насам. Е га ти и тактиката!Какъв ти Лудогорец, то даже и срещу Марек, и Монтана се видя истината, че така не става... Батевъ по-добре ли са финансово от ЦСКА в момента, че отчиташ срива в ЦСКА като всякакъв друг, но не и спортно-технически? За втората най-добре платена селекция след Лудогорец съм съгласен, но най-добре платена не е синоним на най-класна, а ако пък приемем, че е втората най-класна, това не е никак добре за реномето на Стойчо, защото от отборите в първата шестица, ЦСКА играе най-безидейният футбол, което значи, че този дето реди състава нещо не е в час...

В целия свят отбор завършил на първо място, било то и на полусезона, няма как да бъде обявен за сбирщина, ментета и т.н. Не съществува "ама", "ако", "но" и т.н. Категорично такъв отбор се счита за добър. Тук носиш от 9 кладеца вода, само и само да изкараш отбора некадърен. Не те разбирам честно....

Братле, уважавам те, но пропускаш факта, че Стойчо сам напусна ЦСКА. И аз го харесвам като треньор, но и той си има кусури. Предупреждавах много пъти, че ината ще му изяде главата и така стана. Този Платини, който ми трови живота вече почти година защо толкова държеше да го налага. Един Карачанаков му вкара 4 гола от фаул и още толкова голови паса даде. Срещу Берое последния мач имахме три фаула, от които поне един щеше да вкара, ако беше при нас. А Платини от 5 метра не може да уцели вратата. Бъркляча, Николич, Супусепа - какви са тези футболисти. Всеки един българин може да играе на тяхното ниво. Локо София ни би с два гола на българи и състав изграден почти 100% от нашенци. Ама за ЦСКА нямало достойни родни момчета. И пак ти казвам - Стойчо сам напусна. Да не кажа, че напусна потъващия кораб, който сам потопи като капитан. Извън култа към личността - това са фактите.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 мар 2015 19:21

Галин Иванов: ЦСКА може да стане шампион още този сезон
:shock:

Като изтрезнее, дали ще помни какво е казал :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 мар 2015 19:45

Red Warrior написа:
Logical person написа:

Братле, уважавам те, но пропускаш факта, че Стойчо сам напусна ЦСКА. И аз го харесвам като треньор, но и той си има кусури. Предупреждавах много пъти, че ината ще му изяде главата и така стана. Този Платини, който ми трови живота вече почти година защо толкова държеше да го налага. Един Карачанаков му вкара 4 гола от фаул и още толкова голови паса даде. Срещу Берое последния мач имахме три фаула, от които поне един щеше да вкара, ако беше при нас. А Платини от 5 метра не може да уцели вратата. Бъркляча, Николич, Супусепа - какви са тези футболисти. Всеки един българин може да играе на тяхното ниво. Локо София ни би с два гола на българи и състав изграден почти 100% от нашенци. Ама за ЦСКА нямало достойни родни момчета. И пак ти казвам - Стойчо сам напусна. Да не кажа, че напусна потъващия кораб, който сам потопи като капитан. Извън култа към личността - това са фактите.

Спорех с Пампи за качествата на футболистите, не за Стойчо. И до сега съм убеден, че причината за спада не е спортнотехническа, не е и конспирация. А колкото до българите, достойни има доста, но колко пари ще ни искат Локо Сф за Романов или Данаил Генов ? Или Венци колко ще иска за Ради Василев ? Или Берое за Георги Костадинов ? Сигурен съм че няма да паднат под 500 000 лева и понеже сме ние ще ги искат кеш и на куп...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 мар 2015 20:28

А тия същите футболисти преди само година можехме да ги вземем като свободни агенти :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 24 мар 2015 20:30

Интересно назначение. Галин и Владо са дали много на нашия клуб и продължават да се раздават. Пожелавам им успех и дано това дуо ни радва дълго време с интересни и нестандартни хрумвания на терена.

Успех, момчета! ЦСКА го има заради такива като вас. Както казва Сашо Томов - истински мъже. :geek:

Върни се в “ЦСКА”