Logical person написа:pampi написа:Едно си баба знае, едно си бае...
Извади от 39 гола 10-те на Буш, после поред на Караченаков, Вальо Илиев и Тунчев и виж какво се получава. Колко гола има отбелязани от ЦСКА през първото полувреме? А това дето Стойчо търсел гола, като дебне за грешка на противника най ми хареса. Вече става ясно, защо срещу Лудогорец, ЦСКА има само един отбелязан гол от две-три години насам. Е га ти и тактиката!Какъв ти Лудогорец, то даже и срещу Марек, и Монтана се видя истината, че така не става... Батевъ по-добре ли са финансово от ЦСКА в момента, че отчиташ срива в ЦСКА като всякакъв друг, но не и спортно-технически? За втората най-добре платена селекция след Лудогорец съм съгласен, но най-добре платена не е синоним на най-класна, а ако пък приемем, че е втората най-класна, това не е никак добре за реномето на Стойчо, защото от отборите в първата шестица, ЦСКА играе най-безидейният футбол, което значи, че този дето реди състава нещо не е в час...
Аз ли си баем едно и също
В целия свят отбор завършил на първо място, било то и на полусезона, няма как да бъде обявен за сбирщина, ментета и т.н. Не съществува "ама", "ако", "но" и т.н. Категорично такъв отбор се счита за добър. Тук носиш от 9 кладеца вода, само и само да изкараш отбора некадърен. Не те разбирам честно....
Братле, уважавам те, но пропускаш факта, че Стойчо сам напусна ЦСКА. И аз го харесвам като треньор, но и той си има кусури. Предупреждавах много пъти, че ината ще му изяде главата и така стана. Този Платини, който ми трови живота вече почти година защо толкова държеше да го налага. Един Карачанаков му вкара 4 гола от фаул и още толкова голови паса даде. Срещу Берое последния мач имахме три фаула, от които поне един щеше да вкара, ако беше при нас. А Платини от 5 метра не може да уцели вратата. Бъркляча, Николич, Супусепа - какви са тези футболисти. Всеки един българин може да играе на тяхното ниво. Локо София ни би с два гола на българи и състав изграден почти 100% от нашенци. Ама за ЦСКА нямало достойни родни момчета. И пак ти казвам - Стойчо сам напусна. Да не кажа, че напусна потъващия кораб, който сам потопи като капитан. Извън култа към личността - това са фактите.