Подари ли Интер автобус на ЦСКА заради мача в Болоня

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Подари ли Интер автобус на ЦСКА заради мача в Болоня

Мнениеот ЕМИЛ » 10 фев 2015 20:03

Red joker написа:
Tommi написа:Измислени ли сте по московски пример? Измислени сте. Не бягайте от историята си. ;)

Кажи вие по какъв модел сте измислени,колко пъти ще си сменявате клубните цветове и кажи все пак кои играчи са взети насила в ЦСКА по линия на МНО и цитирай някои уговорени мачове със „сателитите“ ни :!: 8-)Не е лошо да се консултираш обстойно със себеподобните си,като капитана от милицията,Дамянов и некой други ,може би синия от гроба ,за да има повече примери и да е по-убедително :!:

Не сме измислени , а създадени с любов от едни млади и будни български младежи .Няма вече да си сменяме цветовете споко,.Титулярно синьо и червено—жълто за резерва .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 фев 2015 20:24

ЕМИЛ написа:
Red joker написа:
Tommi написа:Измислени ли сте по московски пример? Измислени сте. Не бягайте от историята си. ;)

Кажи вие по какъв модел сте измислени,колко пъти ще си сменявате клубните цветове и кажи все пак кои играчи са взети насила в ЦСКА по линия на МНО и цитирай някои уговорени мачове със „сателитите“ ни :!: 8-)Не е лошо да се консултираш обстойно със себеподобните си,като капитана от милицията,Дамянов и некой други ,може би синия от гроба ,за да има повече примери и да е по-убедително :!:

Не сме измислени , а създадени с любов от едни млади и будни български младежи .Няма вече да си сменяме цветовете споко,.Титулярно синьо и червено—жълто за резерва .

Добре щом казваш споко-споко :lol: ,а по другите ми въпросчета имаш ли да кажеш нещичко,но ...подкрепено с факти 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 фев 2015 20:32

ЕМИЛ написа:
Teo написа:Разликата между ЦСКА и Левски е колкото от тука до някоя друга галактика отвъд млечния път... просто сме милиарди години пред вас във всяко едно отношение :idea:
Имам един въпрос към онези... кога 1/2 в ШЛ, господа? :idea:

Нашето участие в групите е равносилно на вашия полуфинал от преди 100 год. който продадохте за една Сетра с тоалетна .

Емиле... поне достигнете един 1/4 финал в ШЛ и тогава може да се включвате и да изявявате някакви претенции... така, че дерзайтиш дотогава :idea: :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 фев 2015 20:37

ЕМИЛ написа:
Teo написа:Разликата между ЦСКА и Левски е колкото от тука до някоя друга галактика отвъд млечния път... просто сме милиарди години пред вас във всяко едно отношение :idea:

Нашето участие в групите е равносилно на вашия полуфинал от преди 100 год. който продадохте за една Сетра с тоалетна .

Разбира се, даже е много повече! Както за Долно Уйно едно участие във В група е равносилно на 10 поредни ШЛ за Интер! :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 фев 2015 20:41

защо написа:
ЕМИЛ написа:

Разбира се, даже е много повече! Както за Долно Уйно едно участие във В група е равносилно на 10 поредни ШЛ за Интер! :lol:

Ако бяхме спечелили ШЛ както направиха Стяуа и Звезда преди години.. сега щяха да омаловажават успеха (защо сме го спечелили тогава, а не сега..) като успехите на Ицо Стоичков... ей това да си фен на левски не е лесно.. трудно се лекува тая болест, като при някой е невъзможно :idea:
Нали Звезда я спечелиха... и какво? Тоалетната хартия на Европа са оттогава до сега :idea: Тука са ми разправяли как нарочна са ни кълцали по родните терени най-добрите играчи само и само да не може да играят в Европа... тая малария на завист не се лекува :idea:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 фев 2015 21:06

Кой е кълцал ваши играчи като сте имали 10 сателита в А група и са ви правили шпалири и ми—ми ? :shock:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 фев 2015 21:12

ЕМИЛ написа:Кой е кълцал ваши играчи като сте имали 10 сателита в А група и са ви правили шпалири и ми—ми ? :shock:

Първо, никой нямаше да ни разреши. Бяхме подплашили всички и взеха мерки. То не бяха дузпи, не бяха фаулове. Набутаха ни в собствената врата. За какво сме им да играем финал с 50 фенове на стадиона. Тогава у нас си бе истинска желязна завеса. Сърбите и румънците бяха по-свободни. Заради това пробиха "Цървена звезда" и "Стяуа". Федерацията в България, вярна на "синята" идея, също помогна. Аз не играх, защото ме изгониха срещу "Левски". И се оказа, че наказанието важи и за международни мачове! Това е за първи и единствен път в историята. Световен прецедент. Как ли Дитер Хьонес, онзи с белите вежди, щеше да вкара, ако аз бях на терена? Никак! На Пламен Марков пък му разпориха крака! И също не игра. И пак бяхме по-силни от "Байерн". В Мюнхен съдията им спечели мача.

:idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 фев 2015 21:14

Това думи на Джеки ли са който е вечно пиян ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 фев 2015 21:15

ЕМИЛ написа:Това думи на Джеки ли са който е вечно пиян ?

Джевизов :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 фев 2015 21:31

Сините привърженици май не осъзнават реално с какъв велик футболен враг в лицето на ЦСКА имат късмет и чест да притежават и да мерят сили.

:|

Върни се в “ЦСКА”