Безпристрастен БГ футбол

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Re: Безпристрастен БГ футбол

Мнениеот Dido SZ » 05 ное 2014 13:00

1982 написа:Разбира се, че мутрата-престъпник командва целия български футбол. Затова и гнусна постъпка като изхрачването на лудогореца Дяков по негов колега от Левски се "наказва" само с 1 мач, а побутването на Тончи - 2 мача. Два, за да пропусне и домакинството на ....... Лудогорец.

Така е у нас, затова и треньорът на Марек публично си призна онзи ден, че не са се напъвали на макс срещу Лудогорец и са ги пазили, но никой и до днес не се е задействал от тези самопризнания за симулативна игра.

Верни неща казваш, но хърватския циркаджия получи малко наказание, направо си го пощадиха. Тоя си мисли, че всичко му е позволено, а колкото до пазарджишкия провокатор - и за него трябва яко наказание.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 ное 2014 13:12

След мача Левски - Славия, игран през пролетта на миналата година, когато Петков направи мустак с ръка, на вас ви беше много смешно и забавно, тогава не беше провокатор. Сега обаче видиш ли, голям провокатор излезна изведнъж :mrgreen: И с какво толкова е провокирал Кукоч? От това, което аз видях, отивайки към тунела си се радваше там нещо със странни ръкомахания, но оня да тръгне да го гони.... Но този Кукоч отдавна беше разкрит колко е малоумен и това едва ли е изненадало някой. Ръси си глупости наляво надясно и си вярва на всичкото отгоре :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 05 ное 2014 13:21

glarus_ds написа:След мача Левски - Славия, игран през пролетта на миналата година, когато Петков направи мустак с ръка, на вас ви беше много смешно и забавно, тогава не беше провокатор. Сега обаче видиш ли, голям провокатор излезна изведнъж :mrgreen: И с какво толкова е провокирал Кукоч? От това, което аз видях, отивайки към тунела си се радваше там нещо със странни ръкомахания, но оня да тръгне да го гони.... Но този Кукоч отдавна беше разкрит колко е малоумен и това едва ли е изненадало някой. Ръси си глупости наляво надясно и си вярва на всичкото отгоре :mrgreen:

Имам предвид цялостното му поведение на терена и извън него като цяло, а не само в този мач. На Кукоч му е малко наказанието за това, което си позволи да направи и заслужаваше червен картон след мача.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 05 ное 2014 13:26

Гошо вратарчето, шуменския лилипут, братята Миневи, може да пропускам и други, но тези са ми супер гнусни.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 ное 2014 13:26

Dido SZ написа:
glarus_ds написа:След мача Левски - Славия, игран през пролетта на миналата година, когато Петков направи мустак с ръка, на вас ви беше много смешно и забавно, тогава не беше провокатор. Сега обаче видиш ли, голям провокатор излезна изведнъж :mrgreen: И с какво толкова е провокирал Кукоч? От това, което аз видях, отивайки към тунела си се радваше там нещо със странни ръкомахания, но оня да тръгне да го гони.... Но този Кукоч отдавна беше разкрит колко е малоумен и това едва ли е изненадало някой. Ръси си глупости наляво надясно и си вярва на всичкото отгоре :mrgreen:

Имам предвид цялостното му поведение на терена и извън него като цяло, а не само в този мач. На Кукоч му е малко наказанието за това, което си позволи да направи и заслужаваше червен картон след мача.

Разбрах те и си напълно прав. Аз не визирах теб ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 ное 2014 13:27

Dido SZ написа:Гошо вратарчето, шуменския лилипут, братята Миневи, може да пропускам и други, но тези са ми супер гнусни.

Със сигурност пропускаш много други ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 05 ное 2014 14:11

Аз немога да разбера какво толкова ревете? Не бил подходящ часа на мача и деня ? Че от 2мил София и още 5 мил. държава все ще намерите 15 хиляди червени фенчета дето не работят и ще напълните стадиона. По ревящи от цскарите няма заклевам се.... Почнахте оправданията прекалено рано. Аз ако съм на домуса ще го направя мача събота и ще ви пръснат задниците от бой лудите и най накрая ще вземете да млъкнете! Нали знаете че дори и в неделя да играят с вас пак ще ви размажат ако решат. В тоя мач вие нямате думата. Разбирам вие да имате мач във вторник който е за борба за класиране напред в някой турнир, че тогава мрънкайте. Сега великите ви фенове (нали сте милиони толкова ли няма 12-15 хиляди неработещи или по рано свършващи работа хора че а ви напълнят порутината)

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 05 ное 2014 14:57

Sstefanov написа:Аз немога да разбера какво толкова ревете? Не бил подходящ часа на мача и деня ? Че от 2мил София и още 5 мил. държава все ще намерите 15 хиляди червени фенчета дето не работят и ще напълните стадиона. По ревящи от цскарите няма заклевам се.... Почнахте оправданията прекалено рано. Аз ако съм на домуса ще го направя мача събота и ще ви пръснат задниците от бой лудите и най накрая ще вземете да млъкнете! Нали знаете че дори и в неделя да играят с вас пак ще ви размажат ако решат. В тоя мач вие нямате думата. Разбирам вие да имате мач във вторник който е за борба за класиране напред в някой турнир, че тогава мрънкайте. Сега великите ви фенове (нали сте милиони толкова ли няма 12-15 хиляди неработещи или по рано свършващи работа хора че а ви напълнят порутината)

Заради такова високомерие си навлякохте омразата на много фенове. Какво означава "В тоя мач вие нямате думата."? Много на сериозно се взехте и помислихте, че сте хванали Господ за шлифера :x Да беше се поинтересувал кога всъщност имате мач в Европа (вторник или сряда), за да не пишеш глупости.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 ное 2014 15:06

Tommi написа:
Кировец написа:Евала Прическа!

Що ли не съм учуден? Както вече казах - ЦСКА няма да е шампион, та не очаквайте чудеса и от БФС и от който и да било.
Нашите колкото могат ще играят - това е ясно, НО титлата няма да се реши от нашите спортнотехнически възможности, а от съвсем други фактори.

Здраве да е!
Само ЦСКА!

Разград ви пердаши с резервите, ама иначе някой друг ще е виновен, като не станете шампиони. :mrgreen:

Ако титлата се решава от един мач, то може и така да стоят нещата, най-малко ти трябва да даваш акъл, помниш сигурно как Славия направи 1:1 стимулиран от гела ????
Първенството е от много мачове, а когато едни отбори играят срещу стимулирани от Лудогорец, се стига до контузии, нервни мачове и други допълнителни "бонуси" от такъв тип мачленца, а стимулиращия отбор после си ги взима същите мачове с лекота и то не заради класа ами заради "другия начин". Не е патриотично вече да се говори против зелените...

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 05 ное 2014 16:31

inivanov написа:
Sstefanov написа:Аз немога да разбера какво толкова ревете? Не бил подходящ часа на мача и деня ? Че от 2мил София и още 5 мил. държава все ще намерите 15 хиляди червени фенчета дето не работят и ще напълните стадиона. По ревящи от цскарите няма заклевам се.... Почнахте оправданията прекалено рано. Аз ако съм на домуса ще го направя мача събота и ще ви пръснат задниците от бой лудите и най накрая ще вземете да млъкнете! Нали знаете че дори и в неделя да играят с вас пак ще ви размажат ако решат. В тоя мач вие нямате думата. Разбирам вие да имате мач във вторник който е за борба за класиране напред в някой турнир, че тогава мрънкайте. Сега великите ви фенове (нали сте милиони толкова ли няма 12-15 хиляди неработещи или по рано свършващи работа хора че а ви напълнят порутината)

Заради такова високомерие си навлякохте омразата на много фенове. Какво означава "В тоя мач вие нямате думата."? Много на сериозно се взехте и помислихте, че сте хванали Господ за шлифера :x Да беше се поинтересувал кога всъщност имате мач в Европа (вторник или сряда), за да не пишеш глупости.

Бъркаш се приятел, не съм фен на домус ага отбора. И аз не ги харесвам ама то не беше рев и чудо . Дори моят отбор когато играе с тях няма думата за сега, бихме ги по някаква супер случайност. Ако се разиграят ще минат през всички отбори в "А" група както Базел минаха снощи през тях. Това е истината - а това дали на теб или на мен ни се иска това да е така няма значение.

Върни се в “ЦСКА”