Betchualeng Arnaikem написа:Red joker написа:Betchualeng Arnaikem написа:Red joker написа:Виждам,че много си допадате с Кошата,като двойка централни защитници сте ,тъпотата е водеща при вас,предлагам да се срещнете ,да се прегърнете и да се слеете(ако не сте го сторили вече,де

)-какво по-хубаво от това

Виж сега, не може двойки по планетата да се сформират както твоята двойка ъъъъъъъ родители. Стандартната процедура изисква участието на представители и от двата пола, но това няма как да го научиш докато наблюдаваш "мама" и тате.
Ама вие и деца ли искате

Малко ше ви е трудно,може да опитате със сурогатна майка,ама ...по-добре сте си двамцата заедно ,нема нужда да се шири тъпотията
Опита ти да остроумничиш пак се ограничава до параметрите, които уличното куче пред нас миналата година обяви за демоде. Колкото до децата - аз проблеми няма да си имам, за целта си имам жена. Ти обаче следвайки примера на семейната ви традиция ще имаш проблеми. Освен това ако родиш своето както ти си се появил на света има риска да замине в тоалетната чиния по време на друга естествена дейност. Самия ти от опит знаеш колко е неприятно...
Охоо ,нещо почваш да губиш самообладание ми се струва,гнева е лош съветник

Иначе нямам нищо против да си имаш деца,желая ти го от сърце,да си имаш толкова колкото поискаш и да им се радваш,както и те на тебе

,не съм чак такъв изрод,за да те мразя и да ти желая нещо лошо,на тебе, на Кошата или на който и да е ,дори и на най-големия левскар

Просто нещата излезоха отдавна от зоната на добрия тон,не се опитвай да нараняваш хората,особено такива които са с много висок праг на раздразнителност и на които почти не им пука ,кой какво мисли и говори за тяхо ,особено пък по форумите ! Явно си доста чувствителен и ми се струва,че можеш доста да страдаш,ако си имаш работа с безскрупулни и непукисти хора,особено в реалният живот! Давам ти го като добронамерен съвет-недей да дърпаш дявола за опашката(нямам впредвид себе си)

Има доста простаци,които могат да го понесат ,но ти не си от тях !