BRF, доколкото съм чел какво пишеш мисля, че си интелигентно и точно момче. Моите уважение за това. Сигурен съм, знаеш, че последното, което си написал, не ти е в стила, подвел си се някак. Твоя работа, но не мисля, че ще станеш като Карамел Му.
Карамел Му, като че ли много ти се иска нас да ни подчинят "Лудогорец", а ако може същото да стане и с "Берое", "Ботев", "Локо" Пд, "Литекс" и т. н. Ще те направи щастлив, така ли? За да останете само вие, "Левски" и "Лудогорец", винаги да сте поне в тройката и да си играете нещастните дербита с "Левски" по десетина пъти на сезон. Хайде сега, напрегни малко мозъчните си клетки и ако имаш дори няколко такива ще проумееш, че "Черно море" никога не ще остане блед спомен. Клубът доказва това с историята си, която продължава повече от 100 г. Искаш или не, ще продължавате да треперите, когато идват мачовете ви с нашия клуб.
Нещастник!
Varnauser ,някъде да съм написал, че ще ми е мъчно или весело, ако ви няма?Точно толкова, колкото имам и емоционално отношение към Дунав или Шумен,така и към вас.ТОЕСТ 0!Единственото което имах предвид е тенденцията последните години с отлива на публика от Тича, следствие ръководството на ТИМ и прогреса на Лудогорец,който също спомогна това да се случи.Нещо невярно?Колкото до историята,посочените по-горе два клуба и десетки други, имат не по-бедна история от вашата,но са ...история!Това за треперенето преди мача с вас не го разбрах.
Иначе си подходил доста двулично!Когато Шутър обижда,пени се и сее зловоние си трайкаш,нали си е ваш,ама отговори ли му се подобаващо,"ама недей така, ти си интелигентно момче ,не се подвеждай",към колегата BRF!
"Нещастник" си го обяснявам с не добро възпитание