За "бедните души", морала и още нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: За "бедните души", морала и още нещо...

Мнениеот Teo » 29 авг 2014 13:24

za nas e toj religiq написа:Мача хубав развръзката страхотна, ама като няма кой да се израдва истински на гола??? :oops:

От повторенията се вижда как Моцко тича към трибуната и само един мангал има на оградата да го чака.. обърна се и отиде се кефи с футболистите... закривай тая пародия.. срам :idea: :lol:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 авг 2014 13:25

miro_rz написа:Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
Някой ще играят на Бернабеу , а някой в Панчерево

И "РАЗГРАД УЛТРАС" ще взриви Бернабеу с уникална хореография и поне 10000 фена :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 авг 2014 13:25

za nas e toj religiq написа:Аз не виждам , кво толкова ги плюете цесекарите! Ми те са си цесекари, не са параходи !Ще подкрепят който си искат, и стига с това българско, тук става въпрос за клубни отбори! Лудогорец като си нямат публика и разчитат на чужда такава , нямат право въобще да мрънкат ! Хубаво-лошо това е :!: Те сигурно в другите страни хората са големи националисти и всички милеят за чуждите отбори, направо си представям как торинци ревът за миланци, мюнхенци за дортмундци, лондончани за манчестърци :lol: На всички им е през оная работа за ЧУЖДИТЕ отбори! Лудогорци като си намерят фенове , тогава да се бие в гърдите Кирчо и да обяснява кой кви души има :x Никой не е длъжен да му целува задника, още по малко враговете пък!
Мача хубав развръзката страхотна, ама като няма кой да се израдва истински на гола??? :oops:

Ама приятелю, никой не отговаря на мен и на Ванката. Какво са виновни, че сега, 3 години след като им става известен отбора, почват да събират публика. Вие вашата публика от 1912 ли я влачите все по 10-15 хиляди на гостуване? Нормално е да ги защитаваш, все пак сте от една чорба забъркани.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 29 авг 2014 13:26

Всеки да си държи за любимия клуб.Националната кауза на българите е националния отбор с химна и герба.Лудогорец като работят правилно нека успеят.Да си направят стадион и да радват свойте привърженици в Разград след като предпочита да инвестира там.Безразличен ми е Лудогорец тъй като изцяло емоционално съм ангажиран от моя клуб и място за друга емоция няма.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2014 13:26

za nas e toj religiq написа:Аз не виждам , кво толкова ги плюете цесекарите! Ми те са си цесекари, не са параходи !Ще подкрепят който си искат, и стига с това българско, тук става въпрос за клубни отбори! Лудогорец като си нямат публика и разчитат на чужда такава , нямат право въобще да мрънкат ! Хубаво-лошо това е :!: Те сигурно в другите страни хората са големи националисти и всички милеят за чуждите отбори, направо си представям как торинци ревът за миланци, мюнхенци за дортмундци, лондончани за манчестърци :lol: На всички им е през оная работа за ЧУЖДИТЕ отбори! Лудогорци като си намерят фенове , тогава да се бие в гърдите Кирчо и да обяснява кой кви души има :x Никой не е длъжен да му целува задника, още по малко враговете пък!
Мача хубав развръзката страхотна, ама като няма кой да се израдва истински на гола??? :oops:

Напълно вярно, мен ме изненадва неприятно цялата тая истерия,злоба,жлъч и завист която цскарите изливат около и след мача със Стяуа, сякаш се чувстват ужасно гузни че са подкрепили Стяуа...а може би точно там е заровено кучето,знам ли... :)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2014 13:26

Teo написа:
miro_rz написа:Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
Някой ще играят на Бернабеу , а някой в Панчерево

Внимавай да не се омажеш от кеф :lol: :lol: :lol:

9-2-0 що е то?
Изображение

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 29 авг 2014 13:27

Да триете мнения в темата, които не са съгласни с "харизмата" ЦСКА е върхът на комплексарщината ви. Идете на мача с Ливърпул и като видите ваши привърженици им обяснете как нямат работа на стадиона, защото много по-добре е да идат да гледат Зимбру или Мура. Чудно ми е колко време ще пикаете газ. Ставате все по-противни на нормалните фенове и вече май в време Лупи да ви закрива.

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 29 авг 2014 13:27

qnko_diviq написа:

Ти правиш ли разлика между безразличие и да отиваш да викаш "турци сте" и "минев курво" глупаци сте, не защото сте от Стяуа, защотото сте злобари. ;)

Колко от феновете на ЦСКА са викали "турци сте" и "Минев, курво", за да ни слагате под общ знаменател. С първото не съм съгласен, ама с това за Минев да. Нормално е да има омраза срещу този играч. "Турци сте" беше излишно скандиране, но да не забравяме и какъв град е Разград - 30 000 население, 10 000 турци. Ако се обиждат пък на турци, живи и здрави да са. Не е редно да се скандират такива неща срещу български отбор, но не е редно и да се слагат под общ знаменател всички фенове на един отбор или пък да се очаква, че те ще подкрепят най-големия си съперник в последните сезони.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 авг 2014 13:28

LOKOMAN написа:Да триете мнения в темата, които не са съгласни с "харизмата" ЦСКА е върхът на комплексарщината ви. Идете на мача с Ливърпул и като видите ваши привърженици им обяснете как нямат работа на стадиона, защото много по-добре е да идат да гледат Зимбру или Мура. Чудно ми е колко време ще пикаете газ. Ставате все по-противни на нормалните фенове и вече май в време Лупи да ви закрива.

Аз ги трия ти казах... не ме кефи тона с които пишете към най-великия източноевропейски футболен клуб - ЦСКА София!

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 29 авг 2014 13:29

На клубно ниво всеки има право да подкрепя който отбор си иска.Това с бедните души е глупост.Аз си подкрепям винаги българските отбори в турнирите,те представляват България .Евроидиоти стана нарицателно за всички наши отбори така ,че представянето на Лудогорец е просто щастливо изключение.С румънците и сърбите сме най-близки по манталитет и по начин на живот.Няма нищо в лошо в това ,че част от агитката на ЦСКА е подкрепила приятелите си от Румъния.

Върни се в “ЦСКА”