Red_Girl написа:RedeviL написа:Red_Girl написа:Иначе Маркиньос не ме кефи.. Голът му беше красив, ама досега в мачовете не ми хареса..
И мен не ме кефи, ама как го вкара тоя гол и аз не знам!Кукоч определено ми харесва обаче! Що се отнася до Жоаким - тоя няма кво повече да се пуска, ясно е, че е партенка...
Да, днес головете бяха много красиви. Кукоч и мен ме кефи.. Половината обаче трябва да си ходят... Тоз Платини и той се разхожда само. Няма смисъл да държим толкова много играчи и да им плащаме заплати по 15 000.
Ами като цяло халфовата халфовата линия се очертава да бъде ахилесовата пета на този отбор. Платини и Фелипе не ме впечатляват с абсолютно нищо, а с Маркиньос и Сънди в центъра не изглеждаме никак убедително и това се видя много ясно срещу Лудогорец. Маркович е много полезен футболист, но за съжаление е контузен... След привличането на Кукоч и с наличието на Силва и Карачанаков проблемите по фланговете ни, като че ли изглеждат решени. В нападение засега си имаме Буш и не можем да се оплакваме. Защитата ни има нужда от още сработване, но там поне има добра вариативност.