VI кръг: ЦСКА - Марек 5:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: VI кръг: ЦСКА - Марек

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 22:11

Red_Girl написа:
RedeviL написа:
Red_Girl написа:Иначе Маркиньос не ме кефи.. Голът му беше красив, ама досега в мачовете не ми хареса..

И мен не ме кефи, ама как го вкара тоя гол и аз не знам! :mrgreen: Кукоч определено ми харесва обаче! Що се отнася до Жоаким - тоя няма кво повече да се пуска, ясно е, че е партенка...

Да, днес головете бяха много красиви. Кукоч и мен ме кефи.. Половината обаче трябва да си ходят... Тоз Платини и той се разхожда само. Няма смисъл да държим толкова много играчи и да им плащаме заплати по 15 000.

Ами като цяло халфовата халфовата линия се очертава да бъде ахилесовата пета на този отбор. Платини и Фелипе не ме впечатляват с абсолютно нищо, а с Маркиньос и Сънди в центъра не изглеждаме никак убедително и това се видя много ясно срещу Лудогорец. Маркович е много полезен футболист, но за съжаление е контузен... След привличането на Кукоч и с наличието на Силва и Карачанаков проблемите по фланговете ни, като че ли изглеждат решени. В нападение засега си имаме Буш и не можем да се оплакваме. Защитата ни има нужда от още сработване, но там поне има добра вариативност.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 авг 2014 22:14

Много добър мач! Кукоч е добър! Много положения, добри комбинации, неадекватен страничен съдия. Йоаким може и да се отпуши при толкова положения които му се създават.още малко време му трябва.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 22:14

RedeviL написа:Ами като цяло халфовата халфовата линия се очертава да бъде ахилесовата пета на този отбор. Платини и Фелипе не ме впечатляват с абсолютно нищо, а с Маркиньос и Сънди в центъра не изглеждаме никак убедително и това се видя много ясно срещу Лудогорец. Маркович е много полезен футболист, но за съжаление е контузен... След привличането на Кукоч и с наличието на Силва и Карачанаков проблемите по фланговете ни, като че ли изглеждат решени.

Сънди е на моменти.. По едно време беше добре, след тва не ми хареса.. Трябва да се стегне, както и Маркиньос.. Маркович и на мен ми харесва и се надявам да се оправи. Платини нека го видим в още един-два мача срешу по-сериозен съперник, щото от този мач не може кой знае какво да съдим.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2014 22:15

MAXIMUS написа:Много добър мач! Кукоч е добър! Много положения, добри комбинации, неадекватен страничен съдия. Йоаким може и да се отпуши при толкова положения които му се създават.още малко време му трябва.

Напомня ми за Присо. Дано не е такава мъка като него.. Щото той се отпуши след като си тръгна от нас. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 авг 2014 22:17

Red_Girl написа:
MAXIMUS написа:Много добър мач! Кукоч е добър! Много положения, добри комбинации, неадекватен страничен съдия. Йоаким може и да се отпуши при толкова положения които му се създават.още малко време му трябва.

Напомня ми за Присо. Дано не е такава мъка като него.. Щото той се отпуши след като си тръгна от нас. :lol:

На мен на Сидибе. :mrgreen:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 авг 2014 22:20

RedeviL написа:
Red_Girl написа:
RedeviL написа:
Red_Girl написа:Иначе Маркиньос не ме кефи.. Голът му беше красив, ама досега в мачовете не ми хареса..

И мен не ме кефи, ама как го вкара тоя гол и аз не знам! :mrgreen: Кукоч определено ми харесва обаче! Що се отнася до Жоаким - тоя няма кво повече да се пуска, ясно е, че е партенка...

Да, днес головете бяха много красиви. Кукоч и мен ме кефи.. Половината обаче трябва да си ходят... Тоз Платини и той се разхожда само. Няма смисъл да държим толкова много играчи и да им плащаме заплати по 15 000.

Ами като цяло халфовата халфовата линия се очертава да бъде ахилесовата пета на този отбор. Платини и Фелипе не ме впечатляват с абсолютно нищо, а с Маркиньос и Сънди в центъра не изглеждаме никак убедително и това се видя много ясно срещу Лудогорец. Маркович е много полезен футболист, но за съжаление е контузен... След привличането на Кукоч и с наличието на Силва и Карачанаков проблемите по фланговете ни, като че ли изглеждат решени. В нападение засега си имаме Буш и не можем да се оплакваме. Защитата ни има нужда от още сработване, но там поне има добра вариативност.

Мисля, че вече трябва да потърсим и заместник на Апата отдясно. Като се умори и започва да прави много грешки а и скороста му пада. Сънди е млад и има време за него, но пък Маркиньос вече и той е за едно полувреме и определено и там ни трябва още един човек като Маркович !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 авг 2014 22:21

Милисавлевич пак не игра! Новия бразилец не виждам с какво е по-добър от Милисавлевич.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: VI кръг: ЦСКА - Марекю

Мнениеот Червени Воини » 22 авг 2014 22:23

Червени Воини написа:5:0 :)

Браво,браво това е третия ни мач в който познавам точния резултат! :lol:
Можеше да ги шитнем със 10:0! Поне мача на моменти изглеждаше хубав със много добри комбинации и много красиви голове. А Кукич е БОГ! :twisted:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 авг 2014 22:23

Red_Girl написа:

Не можем да отречем, че търси позиция в наказателното поле. Днес направи три пропуска за 20 минути. Дано другия мач вкара толкова !

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 22 авг 2014 22:27

Pichichi написа:Милисавлевич пак не игра! Новия бразилец не виждам с какво е по-добър от Милисавлевич.

Мисля си, защо Стойчо да не пробва Милисавлевич в центъра ! Борбен е , има скорост, не отстъпва по нищо на този етап от Сънди и Маркиньос. Отляво вече намерихме ЧОВЕКА ! :)

Върни се в “ЦСКА”