Представяне на отбора: ЦСКА - Берое 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Представяне на отбора: ЦСКА - Берое 0:0

Мнениеот Кашчей » 13 юли 2014 16:48

Tommi написа:
Кашчей написа:
Tommi написа:В Гонг са отразени десетина смени на ЦСКА и девет на Берое, не знам за какво спорите. :)

http://gong.bg/livescore/international/ ... -2014-6089
Ти тук колко смени виждаш? Аз виждам 3 за ЦСКА и 0 за Берое!

А аз виждам 10 за ЦСКА и 9 за Берое, прилежно описани.

Явно моят интернет няма нормална връзка и не ми показва това, което ти твърдиш. За мен смяна е когато има червена стрелка за напускащ играч и зелена за влизащ. От вчера в този линк за мача имам три смени за ЦСКА и нула за Берое. :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 юли 2014 16:49

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:
Tommi написа:В Гонг са отразени десетина смени на ЦСКА и девет на Берое, не знам за какво спорите. :)

Явно моят интернет няма нормална връзка и не ми показва това, което ти твърдиш. За мен смяна е когато има червена стрелка за напускащ играч и зелена за влизащ. От вчера в този линк за мача имам три смени за ЦСКА и нула за Берое. :roll:

Стрелки или някакви други рисунки няма, просто са написани като текст.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юли 2014 16:54

Tommi написа:
Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:

Стрелки или някакви други рисунки няма, просто са написани като текст.

Което отново доказва, че някой в ГОНГ не си е свършил работата, а аз не съм чел достатъчно съсредоточено :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 13 юли 2014 17:52

Това което видях вчера в моя отбор, ме плаши ! Нито едно голово положение срещу Берое !!! Никаква идея в атака, тромава защита и липсваща средна линия!!! Ужас !

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 13 юли 2014 19:35

Колеги,никакви генерални изводи не можем да си правим нито от този мач,нито от другите контроли.Защо?Защото,общо-взето,всяко полувреме на отделните двубои излизахме с различен отбор.Не помня някой да се е повтарял на 100%.Още повече,че продадохме един от стълбовете в средата на терена през миналия сезон - Чочев (успех на момчето в Италия,дано да ни радва и с нац. отбор).Още повече,че вчера вкарахме двама души още от самолета,както се казва.Вратаря беше много добър,мисля,че ще е достоен заместник на Райс.Много добро впечатление ми направи и румънеца Буш - щом се посработи с другите,мисля,че ще бъде много полезен.Приятно съм изненадан и от Боби Галчев - вчера игра доста добре,правеше хубави пасове,но отново си изкара картон.Нищо,че това беше контрола,картоните продължават да са му проблем.Жалко,че не видяхме момчето от Люксембург,но и за него има време.
Общо-взето,в момента знаем качествата на отделните футболисти.Сега работата на Стойчо,ще е от тях да направи отбор,да избере титулярите и да заиграем прилично.Но....ще видим в четвъртък.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 14 юли 2014 15:46

Интересното е, че когато Берое ни биха с 0:3 2/3 от вас се изредиха да хранят, а сега контролата не била показателна :) Единствената разлика между 2-та мача е, че в този Берое не си вкараха положенията.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 юли 2014 15:49

Кашчей написа:
memnto написа:Не са отразили всичките. На полувремето само влязоха 3-4 нови. След това поне още 5-6.

Доообре, щом казваш!
Аз все си мислех, че на представянето на отбора трябваше да се играе в състав, който максимално се приближава до титулярния, като се изключат контузени (като В. Илиев) титуляри, но явно съм надценил много нещата :oops:

Даже трябва Стойчо да направи една презентация на треньора на Зимбру как ще играе нашият отбор за да се подготви по-добре!Дааааа!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 юли 2014 15:56

mtaraduda написа:Интересното е, че когато Берое ни биха с 0:3 2/3 от вас се изредиха да хранят, а сега контролата не била показателна :) Единствената разлика между 2-та мача е, че в този Берое не си вкараха положенията.

Има и още една разлика(навярно,защото не съм ви гледал мача) вие паднахте с 3:0!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 юли 2014 16:00

Мача беше грозен и скучен.Нищо интересно не се видя и нашите не играха въобще добре.Все пак да не забравяме,че във всяка една линия ни ги няма най-добрите от предния сезон :? !
Вратар -Мболи(трансфер)
Защитници менди(избягал)Вальо-контузен
Полузящита Чочев-трансфер
Нападение-гъргоров и косоко-избягали.
Новият отбор,който се налага да прави Стойчо не е по негова вина,а е в негов ущърб.
Успех на всички в Клуба.
Даже и накрай светаааааааа........

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юли 2014 17:34

BRF написа:
Кашчей написа:
memnto написа:Не са отразили всичките. На полувремето само влязоха 3-4 нови. След това поне още 5-6.

Доообре, щом казваш!
Аз все си мислех, че на представянето на отбора трябваше да се играе в състав, който максимално се приближава до титулярния, като се изключат контузени (като В. Илиев) титуляри, но явно съм надценил много нещата :oops:

Даже трябва Стойчо да направи една презентация на треньора на Зимбру как ще играе нашият отбор за да се подготви по-добре!Дааааа!

Страхотна логика, поклон!
Да очакваме ли, след отстраняването на Зимбру, Стойчо да пусне в мачовете с Литекс и Левски резервите, за да не осветлява треньора на следващия ви съперник как играете?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”