Мнениеот Eleril » 13 юли 2014 19:35
Колеги,никакви генерални изводи не можем да си правим нито от този мач,нито от другите контроли.Защо?Защото,общо-взето,всяко полувреме на отделните двубои излизахме с различен отбор.Не помня някой да се е повтарял на 100%.Още повече,че продадохме един от стълбовете в средата на терена през миналия сезон - Чочев (успех на момчето в Италия,дано да ни радва и с нац. отбор).Още повече,че вчера вкарахме двама души още от самолета,както се казва.Вратаря беше много добър,мисля,че ще е достоен заместник на Райс.Много добро впечатление ми направи и румънеца Буш - щом се посработи с другите,мисля,че ще бъде много полезен.Приятно съм изненадан и от Боби Галчев - вчера игра доста добре,правеше хубави пасове,но отново си изкара картон.Нищо,че това беше контрола,картоните продължават да са му проблем.Жалко,че не видяхме момчето от Люксембург,но и за него има време.
Общо-взето,в момента знаем качествата на отделните футболисти.Сега работата на Стойчо,ще е от тях да направи отбор,да избере титулярите и да заиграем прилично.Но....ще видим в четвъртък.