XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи) 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXX кръг: Литекс - ЦСКА (плейофи)
Стойчо пак се е вцепенил и не прави смени, а Литекс започва да ни натиска, ТРЯБВА СВЕЖЕСТ В ОТБОРА.
- delqnski47
- Контакти:
Косоко е ебаси тъпото животно честно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Това е за всички рогати и пернати, които твърдят, че Литекс нямали удари и т.н.

- El Grande Capitan
Red_Girl написа:El Grande Capitan написа:Прасьочета,какво така подмолно се промъквате към второто място,м?![]()
Боли ви, че ще заемем вашето любимо място ли?? Спокойно, то е винаги ваше.
Ох ама и ти си ми една наблюдателна розАва животинка....

На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
El Grande Capitan написа:Прасьочета,какво така подмолно се промъквате към второто място,м?![]()
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Ако не беше смешно, щеше да е трагично, такава продукция за последно гледах, когато Литекс ставаха шампиони.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Ако не беше смешно, щеше да е трагично, такава продукция за последно гледах, когато Литекс ставаха шампиони.
Включи в това число и мачовете ви с ботевъ и коко.

W84me написа:Ако не беше смешно, щеше да е трагично, такава продукция за последно гледах, когато Литекс ставаха шампиони.
Не гледаш ли мачовете на говедата
Вече се чуда Литекс ако не са се надупили многа са зле една топка не магат да си подадат да не стане така ,че да изпуснат и 3-тото място