XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот dreben23 » 09 мар 2014 18:56

Очаквам по-тежък мач от вчерашния, но наистина в ЦСКА има кой да замени титулярите и то даже ще изглеждаме по-добре. :)
[offtopic]Ето ги титулярите според мен: Стоян Колев или Черни, Джаксън Менди, Пламен Крачунов, Жереми Фо Поре, Венци Василев, Иван Маркович, Ивайло Чочев, Тони Силва, Неманя Милисавлевич, Емил Гъргоров, Гуидо Ди Вани...[/offtopic]Въй, въй, въй, ся ще сме даже по-добре според мен и имат по-сериозни и поводи за тревога. Не вярвам Стойчо да започне пак с Иван Стоянов титуляр. Все пак в подготовката в Турция титулярната ни двойка нападатели беше Гъргоров-Ди Вани. Прогноза: 3:2

П.П. Разбрах що не бива да се обсъждат спорните положения във форума, няма да се повтори, обещавам. Разбира се, че заради тъмните сини субекти, на които им се вдига самочувствието само като чуят, че са ги ощетили. :mrgreen: Пука ни за вашата дузпа и фаул- да ги е свирил на време! :) Нас като ни ощетяваха толкова години, да не би да проронихте някоя сълза? :) А да видите малко и вие кво е усещането при ощетяване...Нито гък повече, една седмица сте наказани, вие сте си наказани родени ама.. Ако не Мъри, ще е Гонзо, ако не е Гонзо-Мъри. Ако не са Мъри и Гонзо, ще е Кокала! Ако Кокала не ви ще, ще е някой сръбски ветеран от Челси. Ако не е сръбски ветеран от Челси, ще е Антони Здраков! И съблякохте и се подиграхте с единствения, който щеше да направи от Левски отбор-Ивайло Петев. Понеже сте наказани от Господ, ще ви наказваме и ние, за да ви е още по-гадно! :)
Не им стигнаха силите даже да се доберат до калъфка, шесто място мисля, че е рекордно за вас за всички времена и ще си кажем още веднъж "Наздраве!" :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 мар 2014 19:16

BRF написа:
bobonikolov написа:Аз мисля, че следващият мач ще е още по -труден от вчерашния. Левски си е Левски няма какво да коментираме. Винаги влизат за победа срещу нас. Другия път ще са още по- нахъсани, защото 4 мача без победа в редовното време и без отбелязан гол си е много. Ако Стойчо запази схемата 4 - 2 -3 - 1 то състава според мен трябва да е сления
1. На вратата Стоян Колев - ветеран с не малко мачове срещу сините и отлични изяви през годините в такива мачове;
2. В защитата - От ляво Фо Поре трябва да бъде разкаран и там да заиграе Милисавлевич. Така ще заздравим тази зона и ще бъде далеч по - трудно на играчите на Левски да пробият от там. В центъра - Менди и Василев, а в дясно - Крачунов.
3. В халфовата линия - двама халфове : Тодор Янчев дефанзивен, защото може да руши играта на противника и Ивайло Чочев офанзивен, защото може да играе като такъв и го е доказвал в доста мачове.
4. По крилата - от ляво Карачанаков ако се е възстановил ако не някой от новите. В дясно Тони Силва титуляр. В средата зад нападателя - Гъргоров
5. В нападение Гуидо Ди Вани.

Честно да ти кажа,едва ли си познал повече от 5 човека и съответните им позиции!

Аз не съм казал, че ще е точно това състава. Естествено, че може и да не е това. Но според мен по този начин би изглеждал отбора по - добре, от колкото в тоя състав от вчера. Милисавлевич през есента мисля, че изигра няколко мача на бека и беше в пъти по - стабилен от Фо Поре. Който и да сложат обаче на тая позиция ще съм много по - доволен от колкото там да е Фо Поре. И вчера няколко пъти беше неадекватен и можеше да стане лошо за нас. Всеки път като го видя, че излиза за някоя топка и настръхвам, че ще сбърка и може да ни пробият от там. Много несигурни са му изявите. Здравко Илиев не съм го сложил в титулярите, защото не знам каква му е формата и качествата. Иван Стоянов най - вероятно няма да започне титуляр, защото вчера с нищо не се отличи целия мач.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 мар 2014 19:22

Фо Поре свърши доста работа вчера, бори се изключително мъжки момчето, въпреки грешките. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 мар 2014 19:26

bobonikolov написа:
BRF написа:
bobonikolov написа:Аз мисля, че следващият мач ще е още по -труден от вчерашния. Левски си е Левски няма какво да коментираме. Винаги влизат за победа срещу нас. Другия път ще са още по- нахъсани, защото 4 мача без победа в редовното време и без отбелязан гол си е много. Ако Стойчо запази схемата 4 - 2 -3 - 1 то състава според мен трябва да е сления
1. На вратата Стоян Колев - ветеран с не малко мачове срещу сините и отлични изяви през годините в такива мачове;
2. В защитата - От ляво Фо Поре трябва да бъде разкаран и там да заиграе Милисавлевич. Така ще заздравим тази зона и ще бъде далеч по - трудно на играчите на Левски да пробият от там. В центъра - Менди и Василев, а в дясно - Крачунов.
3. В халфовата линия - двама халфове : Тодор Янчев дефанзивен, защото може да руши играта на противника и Ивайло Чочев офанзивен, защото може да играе като такъв и го е доказвал в доста мачове.
4. По крилата - от ляво Карачанаков ако се е възстановил ако не някой от новите. В дясно Тони Силва титуляр. В средата зад нападателя - Гъргоров
5. В нападение Гуидо Ди Вани.

Честно да ти кажа,едва ли си познал повече от 5 човека и съответните им позиции!

Аз не съм казал, че ще е точно това състава. Естествено, че може и да не е това. Но според мен по този начин би изглеждал отбора по - добре, от колкото в тоя състав от вчера. Милисавлевич през есента мисля, че изигра няколко мача на бека и беше в пъти по - стабилен от Фо Поре. Който и да сложат обаче на тая позиция ще съм много по - доволен от колкото там да е Фо Поре. И вчера няколко пъти беше неадекватен и можеше да стане лошо за нас. Всеки път като го видя, че излиза за някоя топка и настръхвам, че ще сбърка и може да ни пробият от там. Много несигурни са му изявите. Здравко Илиев не съм го сложил в титулярите, защото не знам каква му е формата и качествата. Иван Стоянов най - вероятно няма да започне титуляр, защото вчера с нищо не се отличи целия мач.

Да,да!Нищо чудно да познаеш на 100% състава!Идеята ми ни беше да влизаме в спор ;) !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 мар 2014 19:26

dreben23 написа:Фо Поре свърши доста работа вчера, бори се изключително мъжки момчето, въпреки грешките. :)

Хубаво, но при него е тензионно правенето на грешки ;)

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 09 мар 2014 19:51

Стойчо Младенов трябва да си вземе много поуки от последния мач с геренци. Грешен състав, грешна тактика, поредно слабо първо полувреме и отново Тони Силва му взе мача. Един път, втори път, трети път стомна за вода.....и накрая ще ни изпраскат много яко. Вече взеха да ни омръзват тези победи срещу Подуене, човек ще каже, че само за това се готвят. Кога най-накрая ще видим двама нападатели на ЦСКА в стртовия състав. Косоко сигурно след мача е бил с 3 см. по-висок от тези скоци за първа топка все едно е Алън Шиърър !!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 мар 2014 20:01

MAXIMUS написа:Стойчо Младенов трябва да си вземе много поуки от последния мач с геренци. Грешен състав, грешна тактика, поредно слабо първо полувреме и отново Тони Силва му взе мача. Един път, втори път, трети път стомна за вода.....и накрая ще ни изпраскат много яко. Вече взеха да ни омръзват тези победи срещу Подуене, човек ще каже, че само за това се готвят. Кога най-накрая ще видим двама нападатели на ЦСКА в стртовия състав. Косоко сигурно след мача е бил с 3 см. по-висок от тези скоци за първа топка все едно е Алън Шиърър !!!

Брат,как да играем с двама нападатели като ние нямаме толкова :lol: !Силва наистина се включва много добре като резерва,но не се знае как ще се държи като титуляр.Все пак рано или късно трябва да се започне и от началото със Силва!Колкото до Стойчо,преди мача всички го призовавахме да започне с Галчев,а се оказа най-голямата грешка!Така,че нека оставим подбора на футболисти и тактиката на Стойчо Младенов и екипа му.Все пак сме с три победи от три мача!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 09 мар 2014 20:17

BRF написа:
MAXIMUS написа:Стойчо Младенов трябва да си вземе много поуки от последния мач с геренци. Грешен състав, грешна тактика, поредно слабо първо полувреме и отново Тони Силва му взе мача. Един път, втори път, трети път стомна за вода.....и накрая ще ни изпраскат много яко. Вече взеха да ни омръзват тези победи срещу Подуене, човек ще каже, че само за това се готвят. Кога най-накрая ще видим двама нападатели на ЦСКА в стртовия състав. Косоко сигурно след мача е бил с 3 см. по-висок от тези скоци за първа топка все едно е Алън Шиърър !!!

Брат,как да играем с двама нападатели като ние нямаме толкова :lol: !Силва наистина се включва много добре като резерва,но не се знае как ще се държи като титуляр.Все пак рано или късно трябва да се започне и от началото със Силва!Колкото до Стойчо,преди мача всички го призовавахме да започне с Галчев,а се оказа най-голямата грешка!Така,че нека оставим подбора на футболисти и тактиката на Стойчо Младенов и екипа му.Все пак сме с три победи от три мача!

Ами нали трябва да пробва да започне с него / Силва/. Галчев е супер долно ренде. Не е за ЦСКА. В събота да пуска Маркович в центъра с Чочев. Ето за това го призовавам ! И Ди Вани и Марто в центъра на атаката. Стига с този страх все едно играем полуфинал в ШЛ.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 20:24

BRF написа:

Не всички ;)
Принципно съм много голям фен на Тройчо, обаче той има едно много лошо качество. Много обича да си залага на футболистите му любимци, независимо колко са зле. В момента такива са Фо Поре, Тошко Янчев и донякъде Милисавлевич. Навремето такъв тулуп беше Данчо Тъча и играехме всеки мач с човек по-малко. Особено като Данчо се изживяваше като крило. Според мен няма да рискува да върне Милисавлевич бек и да пусне друго крило - поне сме пълни с крила.
Онова за двамата нападатели :shock: В модерния футбол не може да си позволиш да изгубиш човек в центъра за дърво отпред. Принципно такива идеи хрумват само на хора с прякори - Сухия, Жадното :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 мар 2014 20:54

bastuna2003 написа:
BRF написа:

Не всички ;)
Принципно съм много голям фен на Тройчо, обаче той има едно много лошо качество. Много обича да си залага на футболистите му любимци, независимо колко са зле. В момента такива са Фо Поре, Тошко Янчев и донякъде Милисавлевич. Навремето такъв тулуп беше Данчо Тъча и играехме всеки мач с човек по-малко. Особено като Данчо се изживяваше като крило. Според мен няма да рискува да върне Милисавлевич бек и да пусне друго крило - поне сме пълни с крила.
Онова за двамата нападатели :shock: В модерния футбол не може да си позволиш да изгубиш човек в центъра за дърво отпред. Принципно такива идеи хрумват само на хора с прякори - Сухия, Жадното :mrgreen:

Не гледах мача със Славия,а на всякъде четох после за Галчев който заедно със Силва били обърнали мача!Като се има в предвид ,че Тошко вече е за резерва в най-добрия случай,логично всички говориха за Галчев.Това имам в предвид!

Върни се в “ЦСКА”