XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот bastuna2003 » 02 мар 2014 19:58

etgecata1 написа:С какви факти ми говориш???
Ставаш смешен...
Никога не съм му бил фен на Галчев, но съм гледал мача със Славия за разлика от теб.
Галчев тотално ни раздвижи играта.
Имаше и техника и точен пас- за разлика от другите ни 2-ца хубавци на неговата позиция (Янчев въобще няма смисъл да го коментирам), който подаваха само и единствено на 2-3 метра встрани.
Галчев за 30-ната минути доказа, че е най достоен за титуляр.

Бях на мача. Единствения мач, който пропуснах тази година е във Варна. Пак крайни мнения, без да са подкрепени с факти. Гледам ти аватара, гледам ти подписа, единственото, което сееш е омраза и присмех. Сещаш се на кой ми приличаш.
Айде със здраве.
П.С. Не каза имаш ли роднинска връзка с дърводелеца?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 02 мар 2014 20:01

Мисля че съм го написал ясно:
Никога не съм му бил фен на Галчев...
Омраза имам само към един отбор и той определено не е ЦСКА.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 мар 2014 20:22

angelco77 написа:Дано ти се сбъдне прогнозата. ;)

Не знам тази дали ще се сбъдне, но вече наредих третия точен в А трупичката! :) Има много време до тоя мога да реша и друго за него, зависи как ще се развият събитията с уволненията и назначенията. :)
Доколкото разбрах това ще се случва утре на празника, дали пък няма да се освободи държавата от ново вековно робство, та догодина да имаме двоен повод за национален празник на светлата дата? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 02 мар 2014 20:35

2-0
Последна промяна от flo на 02 мар 2014 21:35, променено общо 1 път.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 02 мар 2014 20:59

Teo написа:
BRF написа:Очаквам безпроблемна победа за ЦСКА с два гола разлика!
По-неясното в случая е кой ще е новия тренер на столетницата!

[offtopic]Велев ще бъде, утре Патков ще го обяви.[/offtopic]

Дано не е Кокала или поне не преди мача с нас.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 02 мар 2014 23:58

всичко друго освен победа в събота би ме разоаровало, особено с толкова слаб левски...
и ние не сме се разиграли, но вярвам, че имаме много мъже с характер в отбора и се надявам да го демонстрират!
надявам се да почнем с Галчев в средата, показа най-добра игра от халфовете ни до сега.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2014 09:19

Venko123 написа:
Teo написа:
BRF написа:Очаквам безпроблемна победа за ЦСКА с два гола разлика!
По-неясното в случая е кой ще е новия тренер на столетницата!

[offtopic]Велев ще бъде, утре Патков ще го обяви.[/offtopic]

Дано не е Кокала или поне не преди мача с нас.

Въртележка.. Сухия остава.
Йовов и Мариян горят.

Той Сухия знаеш ли как ги надъхва футболистите?
Разказаха ми една история преди изпълнението на дузпите декември месец, Стойчо им правил разбор на нашите, докато Сухия им викал ''убиваме ги тия бе, размазваме ги прасетата, айде, айде''... 120% достоверно! Тоя има мозък, колкото на тия от отсрещния сектор :lol:

Хубаво е че Сухия остава, не виждам как ще ги мотивира да играят повече от това което показват в момента!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 мар 2014 09:29

Точно за това е добре, че Сухия остава. Щото ако беше Кокала хем щеше да ги надъха както трябва, ами и я разбира малко тая игра, та щеше да е доста трудно.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 мар 2014 09:42

Venko123 написа:Точно за това е добре, че Сухия остава. Щото ако беше Кокала хем щеше да ги надъха както трябва, ами и я разбира малко тая игра, та щеше да е доста трудно.

И аз съм доволен, че Велев не е в отбора им. Тоя човек знае и кътните зъби на Стойчо... преди време в едно гостуване в пред банята ли беше нз, но го питаха за дербито и Велев им отговаря... Стойчо ще сложи 5 човека в средата на терена и винаги бута най-много хора там... знам как да го бия, но не съм аз треньора на Левски... тоя човек може и да не ни бие, но определено ще направи мача много нервен!

Вчера ТОТОнев ми реве по зона спорт, че след една победа в дербито и всичко ще стане перфектно в клуба...тоя път прошка не трябва да има за тях!
От 3 мача срещу нас нямат гол от игрово положение, а положенията която са направили пред нашата врата ми се броят на едната ръка.. мисля да продължим в същия дух и да станат 4 мача!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 03 мар 2014 10:44

Teo написа:
Venko123 написа:Точно за това е добре, че Сухия остава. Щото ако беше Кокала хем щеше да ги надъха както трябва, ами и я разбира малко тая игра, та щеше да е доста трудно.

И аз съм доволен, че Велев не е в отбора им. Тоя човек знае и кътните зъби на Стойчо... преди време в едно гостуване в пред банята ли беше нз, но го питаха за дербито и Велев им отговаря... Стойчо ще сложи 5 човека в средата на терена и винаги бута най-много хора там... знам как да го бия, но не съм аз треньора на Левски... тоя човек може и да не ни бие, но определено ще направи мача много нервен!

Вчера ТОТОнев ми реве по зона спорт, че след една победа в дербито и всичко ще стане перфектно в клуба...тоя път прошка не трябва да има за тях!
От 3 мача срещу нас нямат гол от игрово положение, а положенията която са направили пред нашата врата ми се броят на едната ръка.. мисля да продължим в същия дух и да станат 4 мача!

Бий за да те уважават и имат респект.Този мач не зависи толкова от техния треньор,а от нашия.И тук вече започват
проблемите.

Върни се в “ЦСКА”