ЦСКА получава безвъзмездно „Армията“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА получава безвъзмездно „Армията“

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2013 22:39

bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:Кашчей не си го видял, защото не си гледал същият файл, в който се намират тези рапоредби. Ето ти линк

http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/10767

Просто в момента не мога да се сетя защо на сайта на НС има два законопроекта за изменение и допълнение на ЗФВС, внесени от различни вносители.

Бобо, да те светна с информация от кухнята:
В твоят файл (законопроект) няма разпореждане от Председателя на НС, тоест той няма скоро да се гледа.. поне не и преди да бъдат разгледани и приети другите два законопроекта. ТанЮ можеда ги включи тези неща като допълнения между двете четения, но като отделен проект-цъ.

Вярвай ми, информацията ми е от първа ръка и не бих писал на едро точно по такъв казус. Просто препредавам думи на човек, който е навътре в делата на парламентарната практика.

Твърде вероятно е така да стане.

В такъв случай за какво говори г-жа министърът на МФВС?

Да ти кажа честно-за вас са добри два варианта-или закупуване на имота, или дългосрочна концесия. Тия чалъми, с безсрочното, са гадни, защото могат всеки момент да те изхвърлят-няма срок на договора и праводържателя може да си го тълкува както му е удобно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 дек 2013 23:01

Кашчей написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:Кашчей не си го видял, защото не си гледал същият файл, в който се намират тези рапоредби. Ето ти линк

Просто в момента не мога да се сетя защо на сайта на НС има два законопроекта за изменение и допълнение на ЗФВС, внесени от различни вносители.

В твоят файл (законопроект) няма разпореждане от Председателя на НС, тоест той няма скоро да се гледа.. поне не и преди да бъдат разгледани и приети другите два законопроекта. ТанЮ можеда ги включи тези неща като допълнения между двете четения, но като отделен проект-цъ.

Вярвай ми, информацията ми е от първа ръка и не бих писал на едро точно по такъв казус. Просто препредавам думи на човек, който е навътре в делата на парламентарната практика.

Да ти кажа честно-за вас са добри два варианта-или закупуване на имота, или дългосрочна концесия. Тия чалъми, с безсрочното, са гадни, защото могат всеки момент да те изхвърлят-няма срок на договора и праводържателя може да си го тълкува както му е удобно.

Според мен точно между двете четения ще бъдат вметнати тези членове, които аз посочих. И безвъзмездното ползване едва ли ще е безсрочно. Най - вероятно ще бъде нещо от сорта на 20 - 30 години.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 дек 2013 23:47

bobonikolov написа:
Кашчей написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:

Според мен точно между двете четения ще бъдат вметнати тези членове, които аз посочих. И безвъзмездното ползване едва ли ще е безсрочно. Най - вероятно ще бъде нещо от сорта на 20 - 30 години.

Като ги вметнат, дали ще ги приемат?
Днешното гласуване е добър пример за обратният ефект на агресивното налагане .

Всъщност, как очакваш да вметнат цял законопроект, просто така, като забележки?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 дек 2013 21:28

ЦСКА няма да получи нищо без пари, защото години наред хора са цицали от клуба. Как ще изпуснат подобна златна мина, макар и останала последна. Стане ли, има шанс да направиме добра база и стадион. "ЦСКА завинаги" доказаха, че може да им се вярва и децата на отбора го разбраха. Станат ли нещата, като хората, могат да направят Панчарево, а след това и Армията. Лошото е, че все още никой не вярва на Лупи и съответно не искат да му поверят пари. Успее ли да вдигне ЦСКА ще дойдът и инвеститорите, обеден съм. Бизнесмените ще работят с "ЦСКА Завинаги", а не с Томов. Обеди ли ги, че е сериозен, всичко ще се нареди и отбора ни ще тръгне нагоре.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 12 яну 2014 22:00

май това се оказа поредната лъжа за феновете на ЦСКА, законо проекта отпадна между първо и второ четене.
http://prikachi.com/images/850/6948850G.jpg
Искам да ви попитам така ли ще бъде истинското разположение на тренировъчните терени?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2014 22:05

1242 написа:май това се оказа поредната лъжа за феновете на ЦСКА, законо проекта отпадна между първо и второ четене.
http://prikachi.com/images/850/6948850G.jpg
Искам да ви попитам така ли ще бъде истинското разположение на тренировъчните терени?

Законопроектът на Киряков и компания изобщо не влезе на четене, защото нямаше санкция от Председателя на НС. Просто бяха изтървали срока.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 12 яну 2014 22:11

Май малко прибързано всички се зарадваха, че май и реакция на официалния сайт на ЦСКА имаше..

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 13 яну 2014 18:09

Такова ще е разположението на терените, да. До края на март най-малкия от тях трябва да е готов, а за 66-та годишнина съблекалнята за ДЮШ зад "Дървеното", най-големия терен, сектор "Г", съблекалнята за гости и обновени алеи.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”