Днес излезна отчета на дарителския номер 17 777.
Лично аз пуснах един SMS и от тук насетне смятам всеки месец по 2-3 да пускам.
Очакванията ми бяха за над 10 000 SMS, но като имаме в предвид,че кампанията тръгна по-късно и реално беше 20 дена можем да сме доволни.
Резултата е: 7659 пуснати SMS-а.
SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: SMS-кампания на "ЦСКА Завинаги"
Помни, Цска Е Име, Което Задължава!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Аз също очаквах по-голяма активност, но явно сме си шантав народ и това е. Все тая, благодарско на онези, които са помогнали.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Е добре как толкова малко, например аз съм пратил 4 и се сещам за поне 15-20 човека които са пратили и те толкова, влязох да прочета във официалния форум и там пишат че те са пращали по няколко. Доста жалко е това, мисля че на мача с лудогорец казаха за тази кампания и видях че не повече от 5 човека извадиха телефоните а стадиона си беше пълен доволно. Обаче като помолиха да не се хвърлят фалките и като цяло да не хвърляме предмети сигурно 7-8 бутилки излетяха като едната удари уретбата. Питах едни приятели на баща ми, 40-50 годишни, с които ходих на първите си мачове а те тогава рядко пропускаха мач където и да играе ЦСКА дали са пратили СМС и те викат че не са пратили нито един. Просто не са толкова много хората които истински обичат отбора колкото ние си мислим.

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Всеки лев ще е от полза, затова нека погледнем нещата и от хубавата им страна.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
tiparnik написа:Днес излезна отчета на дарителския номер 17 777.
Лично аз пуснах един SMS и от тук насетне смятам всеки месец по 2-3 да пускам.
Очакванията ми бяха за над 10 000 SMS, но като имаме в предвид,че кампанията тръгна по-късно и реално беше 20 дена можем да сме доволни.
Резултата е: 7659 пуснати SMS-а.
Резултата е слаб,няма спар!
Мен обаче не може да ме откаже и ще си пращам минимума по 5 на месец,както казах!Днес пратих един!
Хоп,едно смс-че!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Добре си направил, ще пусна и аз. Пускайте и вие стига писахте от телефона само като гоните да ебете жените.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Хайде,още един от мен!
-
- Контакти:
Аз дотук съм пуснал 2.Немога да разбера как само толкова хора сме изпратили смс,това е пагубно нали щяхме да спасяваме клуба?
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Аз дотук съм пуснал 2.Немога да разбера как само толкова хора сме изпратили смс,това е пагубно нали щяхме да спасяваме клуба?
Споко,човек!Не нападай хората!Който иска и може го прави!