XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец /10 ноември 2013 г., 17:30 ч./

Мнениеот volf » 09 ное 2013 12:07

Жалко, че отборът на Лудогорец ще излезе за този двубой с "патерици" по независещи в този случай от Вас причини.
Жалко, защото в нормалното си състояние този отбор бързо би Ви върнал онова съвсем правдиво доскорошно настроение.
Нямам нищо в против и негативно настроение, към който и да е български клуб, но поведението на надменна инфантилност на ЧАСТ от феновете Ви и разни офанзивни псевдо организации, както и цялостното поведение на ръководство и треньорски щаб в новата тъжна история на клуба Ви определено предизвикват отвращение в хората с нормално психично състояние.
Ако Лудогорец е вече "измислен отбор" то Вие сте все още недоизмислен такъв.
Кога най-накрая ще спрете с тази демагогия - "Ние сме велики, защото някога сме били няколко пъти шампиони, пък сме победили и няколко по-известни Европейски отбора"
Слезте на земята. Повечето от Вас не са били родени когато това се е случвало и по никакъв начин не са били част от онова наистина значимо нещо. Като съвременник на не малка част от успехите на ЦСКА (най-значимите от тях съм изгледал на стадиона без да е било нужно да се дрогирам), ще Ви уверя, че тези успехи бяха съпроводени с дваж пъти повече разочарования.
И когато се обръщате назад имайте в предвид, че историята на един клуб не се състои от избрани щастливи мигове измежду тъжна действеителност, а от цялата действеителност!!!
В този смисъл ако Лудогорец е клуб с три годишна история (както твърдите), това е футболния клуб с най-велика история за последнните 100 години - клуб, коийто не е допускал срамни за България и българите моменти.
0:3

Якимов

Мнениеот Якимов » 09 ное 2013 13:18

Ние, привържениците на ЦСКА, за разлика от тези на Лудогорец не не сме шепа хора, ние сме стотици хиляди. Това е огромно предимство! Предимство е и това, че нашият клуб е със славна история, ЦСКА е отстранявал три актуални шампиона на Европа!

Ние можем да помогнем много на ЦСКА. В ръководството на клуба дойдоха хора, които милеят за ЦСКА. Привържениците трябва да се обединим около тях, около техните идеи! За да успее нашият ЦСКА се налага да помагаме на клуба под всякаква форма, да стоим зад него. На първо време да забравим за телевизионното фенство, което е пасивно, изкуствено. Истинският привърженик на ЦСКА трябва да е на стадиона!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 ное 2013 13:25

Якимов написа:Не ме интересува Лудогорец, собственик на този клуб е Домус ага, той да мисли за делиорманци.

Ние, привържениците на ЦСКА, за разлика от тези на Лудогорец не не сме шепа хора, ние сме стотици хиляди. Това е огромно предимство! Предимство е и това, че нашият клуб е със славна история, ЦСКА е отстранявал три актуални шампиона на Европа!

Ние можем да помогнем много на ЦСКА. В ръководството на клуба дойдоха хора, които милеят за ЦСКА. Привържениците трябва да се обединим около тях, около техните идеи! За да успее нашият ЦСКА се налага да помагаме на клуба под всякаква форма, да стоим зад него. На първо време да забравим за телевизионното фенство, което е пасивно, изкуствено. Истинският привърженик на ЦСКА трябва да е на стадиона!

Ми да- "стотици хиляди" - истински!
Тревогата ми е единствено как ще ги сберете на стадиона всичките тези истински?!

Потребителски аватар
cowбой
Контакти:

Мнениеот cowбой » 09 ное 2013 13:50

Преди три години на кой отбор беше фен да споделиш ако бъдеш така добър колега.А нас феновете на ЦСКА не ни мисли,лудогорец и след 100 години не могат да ни стигнат ако ще все поред шампиони да стават.Вземете лига Европа ако щете на никой не му пука освен на хората от Разград.
Глупавите хора са способни да направят това, за което умните дори не се осмеляват да помислят.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 ное 2013 14:18

Най-накрая и на нас нещо добро да ни се случи.Благодарение на г-н Чакмаков се прави нещо по стадиона.Да го
напълним в неделя и си подкрепим отбора.Без простотии и поводи за глоби и наказания.Да се разграничим от
другите агитки като поведение и покажем че наистина сме европейски отбор и публика.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 ное 2013 14:26

cowбой написа:Преди три години на кой отбор беше фен да споделиш ако бъдеш така добър колега.А нас феновете на ЦСКА не ни мисли,лудогорец и след 100 години не могат да ни стигнат ако ще все поред шампиони да стават.Вземете лига Европа ако щете на никой не му пука освен на хората от Разград.

Преди 3 и преди 30 години, както и сега съм фен на добрия Български футбол, а заради тази зависимост и на отбора, който го практикува. По тази причина ЦСКА не попада в пристрастията ми към момента.
Имаш сериозни проблеми с математиката, но ако се окаже, че не е така решението е следното:
Лудогорец Ви настигат, когато си назначат ревлив треньор, останат с посредствени футболисти с дискредитирано ръководство, лоша материална база, лошо управление и неясен произход на средствата за финансиране на клуба плюс няколко поредни години срам по Европейските и наши терени.
Като чели ще са им нужни още инфантилни, дрогирани и комплексирани фенове, за които еднинственият възможен елемент на състоятелност е базирането на емоции върху избрани от миналото късчта историйка, омраза към по-добрите и ред подобни....
Ми май няма да Ви стигнат скоро.....!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 ное 2013 15:34

cowбой написа:Лудогорец днес са тука утре ги няма,зависи много от домус паша.Много такива отбори минаха и си заминаха.

Подскажи ми поне за един такъв с успехите на Лудогорец?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 16:47

sin4ec написа:
Кировец написа:Не, че нещо, ама ако снощи играеше ЦСКА вместо Чнмц Одеса с червеното море от фенове, Лудогорец вероятно щеше да загуби.
Да видим в неделя какво ще стане. :roll: ;)

Интересно мнение. Няма спор, че Чц(О) в двата мача изтърваха поне 8 чисти положения. Но ЦСКА не стига до толкова, освен с Левски и Чц( Бс). Аз лично чакам хикс в този мач, но не знам как ще го извадите!

Факта, че ние сме царе на играта с дълги центрирания ме кара да мисля, че ще вземем победата. Лудогорец изглеждаха комично, когато Чмц центрираха в наказателното поле.
По въпроса с положенията - в Разград ударихме една греда при 2:0 за лудите, която можеше да ни върне в мача, а утре ще сме доста по-изчистени откъм игра, тактика и колектив.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 ное 2013 16:53

Лудогорец продължи с психоатаките срещу ЦСКА.След като обещаха да не ни вадят гръкляна на Армията сега Петричев атакува и съдията.Дано Стойчо успее да приземи наглите и безочливи лудогорци и да им затвори големите усти!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 09 ное 2013 18:28

Ако Лудогорци решат да спечелят мача - ще спечелят, вие нямате думата и просто чакате да разберете какво са решили. :|

Върни се в “ЦСКА”