До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelofdeath
Контакти:

Re: До Хасково с рейс, а на връщане пеша!

Мнениеот angelofdeath » 05 сеп 2013 11:53

Аз пък съм склонен да вярвам, че БФС е решило ЦСКА да играе в Италия. Не виждам причина военните да се продадът за един рейс, какъвто и да е той. Дори идиоти да са, са осъзнавали, че такъв шанс за КЕШ няма да имат никога. Изобщо тези твърдения за получения от Интер подарък звучът нелепо. Същите слухове имаше и за един мач с немси отбор, който ни беше подарил старата Сетра. Мисля, че БФС са продали мача на италианците, защото са се уплашили, че ЦСКА може да стане европейски шампион само с двадесет годишна история, а някои други и за сто ще им дишат праха. Не забравяйте, че зависта е най-грозното българско качество. Не за първи път българи пречат на сънарадници. Да не ви припомням одисеята с Михтарски, когато българин се беше обадил заради картотеката му. Аз обаче мача и победата срещу Ювентус ще си я помня без значение, че УЕФА не я признават. Сигурен съм, че няма да я забравят и хилядите, които бяха с мен на стадиона, нито Радуканов, нито самия Михтарски.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2013 19:42

angelofdeath написа:Аз пък съм склонен да вярвам, че БФС е решило ЦСКА да играе в Италия. Не виждам причина военните да се продадът за един рейс, какъвто и да е той. Дори идиоти да са, са осъзнавали, че такъв шанс за КЕШ няма да имат никога. Изобщо тези твърдения за получения от Интер подарък звучът нелепо. Същите слухове имаше и за един мач с немси отбор, който ни беше подарил старата Сетра. Мисля, че БФС са продали мача на италианците, защото са се уплашили, че ЦСКА може да стане европейски шампион само с двадесет годишна история, а някои други и за сто ще им дишат праха. Не забравяйте, че зависта е най-грозното българско качество. Не за първи път българи пречат на сънарадници. Да не ви припомням одисеята с Михтарски, когато българин се беше обадил заради картотеката му. Аз обаче мача и победата срещу Ювентус ще си я помня без значение, че УЕФА не я признават. Сигурен съм, че няма да я забравят и хилядите, които бяха с мен на стадиона, нито Радуканов, нито самия Михтарски.

Ама ти май сериозно си вярваш, че през 1967 БФФ (предшественик на БФС) също са били сини?! И що не са попречили на Славия ден по-рано да играе също полуфинал? Реално погледнато- само с един ден, но Славия е първият български отбор играл полуфинал в ЕКТ
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 сеп 2013 21:35

А бе вие сте ненормални.Това са 60-те нищо не се прави току -така и то със Запада.Ако нещо е решено то е на най- високо равнище в ЦК най- вероятно.Кой военен ще се съгласи да предаде Родината за един рейс, нали отива после на Трибунал?Те Георги Найденов за малко да го разстрелят хем БайТошо уж е бил съгласен за Тексим, ама като дошъл Андропов и веднага са си измили ръцете с него, право в затвора.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 сеп 2013 21:47

onegavon написа:А бе вие сте ненормални.Това са 60-те нищо не се прави току -така и то със Запада.Ако нещо е решено то е на най- високо равнище в ЦК най- вероятно.Кой военен ще се съгласи да предаде Родината за един рейс, нали отива после на Трибунал?Те Георги Найденов за малко да го разстрелят хем БайТошо уж е бил съгласен за Тексим, ама като дошъл Андропов и веднага са си измили ръцете с него, право в затвора.

Тук подкрепям колегата, това за рейса и даването на мача е пълна глупост! Паднали са и толкова...А е можело да не паднат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2013 21:51

sin4ec написа:
onegavon написа:А бе вие сте ненормални.Това са 60-те нищо не се прави току -така и то със Запада.Ако нещо е решено то е на най- високо равнище в ЦК най- вероятно.Кой военен ще се съгласи да предаде Родината за един рейс, нали отива после на Трибунал?Те Георги Найденов за малко да го разстрелят хем БайТошо уж е бил съгласен за Тексим, ама като дошъл Андропов и веднага са си измили ръцете с него, право в затвора.

Тук подкрепям колегата, това за рейса и даването на мача е пълна глупост! Паднали са и толкова...А е можело да не паднат!

А за Болоня и комунистите, които ще подкрепят българия, вместо италия... същото ли е :?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 сеп 2013 00:07

Аре, вземи се махни с твойте глупости.Те можеха да предложат и в Москва да се играе ,че там има повече комунисти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 сеп 2013 00:49

Защо в подфорума на ЦСКА се толерира това говеждо заглавие ????

CTAHKO написа:
След този случай в агитката на “Левски” се ражда популярният рефрен: “До Хасково с рейс, а на връщане пеша. ЦСКА скрибуца, дайте им каруца!”

http://www.blitz.bg/sport/article/193035

Малко истинска История(нещо, което им липсва) за заблудените червени колежки, че вчера някои ни убеждаваха как прословутия поет и композитор Дучето бил измислил песента през 1995-та година 8-)

Какво Дуче, каква `95-а година ??! В нашата песен също се пее за събития от края на `70-те, ако е за въпрос.

И в текста ви има и куплет за 7:2, какво сега, ще ми кажеш, че още през `60-те ли сте я измислили, след 7:2 ?!?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 сеп 2013 14:45

1982 написа:
Какво Дуче, каква `95-а година ??! В нашата песен също се пее за събития от края на `70-те, ако е за въпрос.

И в текста ви има и куплет за 7:2, какво сега, ще ми кажеш, че още през `60-те ли сте я измислили, след 7:2 ?!?!

Един от вашите се изцепи в една друга тема, че тази песен е измислена от Дучето през 1995г. :lol:
В нашата няма събития от края на 70-те, 2:7 е през 1968г. ;) Само куплетите с Пирогов, Майчин дом и Орландовци може би са добавени по-късно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 06 сеп 2013 17:17

RIR написа:
Teo написа: За футболен клуб Левски това не е доказано. Защото ДС не е МВР.

Ей това е вица на вечерта :)
Вземи прочети малко....същите букви са,като тези тук.Но са на хартия,нарича се книга.Знам че за теб това е тераинкогнито,но и Америка са я открили по късно :mrgreen:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 сеп 2013 23:32

Tommi написа:Един от вашите се изцепи в една друга тема, че тази песен е измислена от Дучето през 1995г. :lol:

Не знам кой какво се е цепил, но аз "Село Подуене" съм я пял на стадиона доста преди `95-а. Както и "авторът" Дуче я е пял, лично съм го виждал и чувал.

Tommi написа:В нашата няма събития от края на 70-те, 2:7 е през 1968г. ;) Само куплетите с Пирогов, Майчин дом и Орландовци може би са добавени по-късно.

А това на заглавието откога е, от неолита, може би ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”