BRF написа:Толкова много приказки и нищо по темата!
Сигнализирай на модератора, че не е по темата!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:Толкова много приказки и нищо по темата!
tsonpen написа:BRF написа:Толкова много приказки и нищо по темата!
Sisi 1914 написа:Не.
onegavon написа:Не е много реална, но пък държим ключа към нея.Ако бием един от двата основни претендента правим другия директно шампион.Все ми се струва,че ще са отново Лудогорец.Левски след изцепките на Дюран Дюран не ги виждам в Ловеч с нещо повече от хикс.Във Варна предвид прекрасните отношения между Боримиров- Илиев с Гонзи очаквам люто кюскане на оная нива и също реми в най- добрия случай.Мачът с нас е енигма, обаче биеме ли ги ще завършат сезона след нас и Ловеч.
Очаквам Гърнетата да полегнат на приятелчето си Кирчо спрещу известна сума или услуги.Те си знаят най- добре бакиите.
В заключение нямаме практически никакъв шанс.
BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:Толкова много приказки и нищо по темата!
Това е просто констатация!Да не съм клюкар или малко детенце да се оплаквам!Пиши си на воля каквото решиш,просто констатирам,че не пишеш по темата,както ти често правиш ;) !
tsonpen написа:BRF написа:tsonpen написа:BRF написа:Толкова много приказки и нищо по темата!
Това е просто констатация!Да не съм клюкар или малко детенце да се оплаквам!Пиши си на воля каквото решиш,просто констатирам,че не пишеш по темата,както ти често правиш ;) !
Явно доста си се засегнал след последното кръстосване на шпаги в нашия раздел.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта