Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Реална цел ли е ЦСКА да гони първото място ?

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2013 18:06

BRF написа:Толкова много приказки и нищо по темата :? !

Сигнализирай на модератора, че не е по темата!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2013 18:09

tsonpen написа:

Това е просто констатация!Да не съм клюкар или малко детенце да се оплаквам!Пиши си на воля каквото решиш,просто констатирам,че не пишеш по темата,както ти често правиш ;) !

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 20 мар 2013 18:35

Не.
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2013 18:46

Sisi 1914 написа:Не. :mrgreen:

След този коментар вече сериозно почвам да си мисля, че целта е реална. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 мар 2013 19:11

не е ли малко раничко за такива дискусии, реално до сега сме играли само с един силен отбор и ни смазаха... дайте да си гледаме амч за мач,а ако бием Лудогорец и подуенци и точките са намалели, след това чак може да говорим за титла. Няма как да станем шампиони без победи в тези два мача, така че поне изчакайте да минат! или поне вижте след паузата как ще изглежда отбора- нека направим два-три добри мача с три победи подред и тогава да се превъздигаме...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 мар 2013 19:43

onegavon написа:Не е много реална, но пък държим ключа към нея.Ако бием един от двата основни претендента правим другия директно шампион.Все ми се струва,че ще са отново Лудогорец.Левски след изцепките на Дюран Дюран не ги виждам в Ловеч с нещо повече от хикс.Във Варна предвид прекрасните отношения между Боримиров- Илиев с Гонзи очаквам люто кюскане на оная нива и също реми в най- добрия случай.Мачът с нас е енигма, обаче биеме ли ги ще завършат сезона след нас и Ловеч.

Очаквам Гърнетата да полегнат на приятелчето си Кирчо спрещу известна сума или услуги.Те си знаят най- добре бакиите.
В заключение нямаме практически никакъв шанс.

Не съм съгласен с това заключение-както видя, Пирин ГД и Монтана също могат да претендират, че държат ключа към титлата. Литекс и Ботев-още повече. Много е рано, загубата на точки е при всички и ще продължи така. Едва към дербито с вас ще има някакво проясняване( а може би още по-голямо забатачване), кой за какво се бори и с какви позиции е. Към днешна дата на практика няма проммяна спрямо ситуацията на полусезона.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2013 20:25

BRF написа:
tsonpen написа:

Това е просто констатация!Да не съм клюкар или малко детенце да се оплаквам!Пиши си на воля каквото решиш,просто констатирам,че не пишеш по темата,както ти често правиш ;) !

Явно доста си се засегнал след последното кръстосване на шпаги в нашия раздел. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 мар 2013 20:59

tsonpen написа:
BRF написа:
tsonpen написа:

Явно доста си се засегнал след последното кръстосване на шпаги в нашия раздел. :mrgreen:

:? :? :? Не те разбирам!

vasilev1983
Контакти:

Мнениеот vasilev1983 » 20 мар 2013 21:58

Здравейте,
Мисля,че титлата не е най важното нещо в момента за нас феновете на ЦСКА.Най-важното поне за мен, е всеки един от нас феновете милеещи за любимият отбор да се позамисли с какво ние сме допринесли за развитието на клуба ни и като цяло на идеята ЦСКА.Писна ми от постоянното хленчене по форумите,това не било онова не било,тоя да се маха оня да се маха,не може ли да бъдем поне един бъд заедно за някаква кауза.Всеки плюе титан включително и аз,но за да махнем тези бацили трябва да сме заедно а не да сме си постоянните хора по стадиона и по залите.Не съм фен на разделението на Сектор Г има доста камани за дялане там.Говорим колко сме силни ние феновете но досега нищо не сме направили за ЦСКА,говоря нищо градивно с което да се гордеем.Имам предложение което от сега знам че много от вас ще се присмеят но поне за мен това е началото за спасяването на нашият живот/ЦСКА/.Предложението ми е следното,да се направи по някакъв начин обща сметка на името на ЦСКА СОФИЯ,в която всеки един милеещ фен да вкарва по някаква сума,мисля че ако поне 1000000 фенове вкараме по 20 лв в тази сметка си купуваме отборът.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 мар 2013 22:39

Мисля, че с "гърнетата" начело нямаме шанс за титлата. През изминалите години имахме далеч по-добри шансове, които бяха пропиляни. Подозирам, че ако се открие възможност за атакуване на първото място, отново ще има мач подобен на този в Перник, или Враца миналия сезон, или Радуканов ще бъде сменен, или някаква друга върховна глупост на титаните, която даже в момента не можем да се сетим, че ще сътворят. От друга страна мисля, че Левски също имат много малки шансове. Илианчо вече прекалено дълго не може да ги научи да играят, случая с Пелето издава напрежение при тях, Иво Тонев е недоразумение, а вече завръщането с "гръм и трясък" на Дедо Боре показва пълната безпомощност на сините ръководители. Литекс са прекалено млад отбор, а Ботев нямат шампионски манталитет. Най-реалистично ми се вижда отново Лудогорец да са шампиони. Имат финансова стабилност, добра база, читав собственик и БФС им стои зад гърба. Освен това притежават класни футболисти и имат ясен стил на игра, който Петев налага дълго време.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”