Teo написа:Почвам от зад на напред. Първо че като направим 5 победи темата ще я забравим, времето изтече отдавна, ако ще и в ШЛ да играем пак няма да ги подкрепям. Ако вие сте на нашето място в момента вече да сте тръгнали от В група или изобщо да ви няма, това ти го гарантирам. Не може да почнем от начало, това е все едно нов отбор, историята е футболен отбор, а не обратното. Най-важното е да играем там дето винаги сме играли, точно на Армията, точно в Борисовата градина. И ако не е държавата в момента едва ли щяхте да правите нов стадион нали? Не случайно когато псувахте Бойко в Разград, няколко седмици след това му лижехте краката че ви е намерил спонсор, а малко след това още един. За вас законите не важат, правите си каквото си поискате - терени, разширявате си базата, правите нов стадион.... няма кой да ви иска 100 папки с ''ДА'' ... Едно е важното че рано или късно всичко на този свят се връща, бог забавя, но не забравя.
Не си прав да смяташ, че в тая ситуация съществуването на Левски би престанало. Не знам защо е толкова трудно да се разбере, че привържениците на двата ни отбора по същество не са различни. Различно е само това, което подкрепяме. Имам не един и двама приятели от ЦСКА, и болни фенове и по-спокойни и дистанцирани. Това, което мога да кажа е, че си обичат отбора както и аз моя. Дори с част от тях гледахме заедно ЦСКА - Мура и после Сараево - Левски. Трябваше да направим запис за да се гледаме колко си приличаме. После се напихме заедно от мъка докато се бъзикахме един друг.
Това за псуването на ББ в Разград и че това го е накарало да ни намери спонсори и много абсурдно. Май забравяш, че седмици по-късно полицията налагаше хора в сектор "Б". Но както писах по-горе - приемаме, че целият държавен апарат стои зад нас. ОК.
Освен това, хулиш ТИТАН и с право, а същевременно ми цитираш 100-те папки на Майкъла, който е представител на тяхното управление. Т.е., едва ли трябва да му се вярва. А и какво направи Майкъла досега, че някой още да му вярва от вас?
Накрая, и това вече е до самосъзнание и възприятие, един футболен отбор и привързаноста към него се коренят в духа на отбора, в историята му. Ти си го написал. Но историята не е в стадиона или в годината на създаване. Ако е така трябва всички да играем на Васил Левски - ами то най-големите ни мачове са там. Историята е в духа, тя не е предметна. Един нов стадион, ама празен няма да върне "вашия ЦСКА". Ама няколко хиляди привързани фена, дори и на някоя нива в Мировяне ще го върнат. Хората от Ботев могат да ти кажат нещо по въпроса. Въпросът, най-важният за вас сега е: "В колко хора живее "истинският ЦСКА" и готови ли са да се борят за него?"
Виждам, че ти си обичаш отбора и се бориш по някакъв свой си начин за него, а това си е достойно за уважение. Ама емоциите ти идват в повече.
P.S. А това ако играете в ШЛ, че няма да ги подкрепяш, прощавай, но не го вярвам. Като чуеш химна на ШЛ и си видиш отбора как излиза на терена ти дреме на ... за ТИТАН, Батков и всякакви други шмекери.