Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Цирка в ЦСКА София, докога ще търпиме това?!

Мнениеот sin4ec » 12 фев 2013 16:33

Teo написа:
Да не сме бездомници като вас че да си правим стадиона около панелки на поляна....... Ние сме отбор който играе в центъра на София, не по крайните квартали като вас.

Затова ли домакинствате в Овча Купел или Своге ? Ииии, тая Директива как им пречи на завалиите да си имат всичко, все зли странични сили ги тикат към бездната...Тц,тц,тц! Я разкажи сега за майка и мащеха, за автогола на Легендата и за синьо-чорната мъгла. Пий едно валерианче и на психиатър!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 12 фев 2013 16:43

Аз мисля, че на всяка страница от темата се крие отговорът на въпроса на Тео.

Аз няма да се заяждам с вас, макар че знам, че няма да го приемете вероятно така. Обаче забележете,че вие не обсъждате как да промените нещо около отбора, ако въобще ние феновете можем да променяме нещо, а обсъждате какво държавата е дала на Левски, съответно е ощетила ЦСКА. Да приемем, че сте прави и държавата помага на Левски и държи умишлено ЦСКА в поза партер. Защото явно много от вас вярват в това.

Тогава направете алтернативен отбор, който да започне отначало. Насочете подкрепата си към него - ЦСКА има голям потенциал от бивши играчи, заможни привърженици. Има и хора с връзки, на които им пука. Има и фенска маса. Този отбор ще има правото да носи духа на "онзи ЦСКА", който обичате и малко по малко ще се върне в елитния футбол, вероятно и в Европа.

Няма нормален човек, независимо дали е футболен фен или не, независимо дали е фен на ЦСКА или на друг отбор, който да осмее и да се подиграва на една такава постъпка. А за ненормалните не трябва да ви пука. Да, новият ЦСКА може да не играе мачовете си в Борисовата градина, но това ли е най-важното? Нали той ще е ваш, на феновете ви, на легендите ви, на децата ви и т.н.

В България много се плашим да почнем отначало. Затова и вие предпочитате да плюете и да се ядосвате на неща, които не зависят от вас, не зависят от средностатистическият фен въобще! Или пък просто смятате, че нямате силата или пък ресурса да издържите една подобна трансформация.

Ако Левски беше в това положение вероятно и нашите фенове биха ревали като вас. Ние, като цяло, не сме кой знае колкото различни. Моето мнение обаче нямаше да е друго.

А да не говорим, че ако стартирате с 5 победи тая тема ще я забравите моментално.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 фев 2013 17:15

RIR написа:Аз мисля, че на всяка страница от темата се крие отговорът на въпроса на Тео.

Аз няма да се заяждам с вас, макар че знам, че няма да го приемете вероятно така. Обаче забележете,че вие не обсъждате как да промените нещо около отбора, ако въобще ние феновете можем да променяме нещо, а обсъждате какво държавата е дала на Левски, съответно е ощетила ЦСКА. Да приемем, че сте прави и държавата помага на Левски и държи умишлено ЦСКА в поза партер. Защото явно много от вас вярват в това.

Тогава направете алтернативен отбор, който да започне отначало. Насочете подкрепата си към него - ЦСКА има голям потенциал от бивши играчи, заможни привърженици. Има и хора с връзки, на които им пука. Има и фенска маса. Този отбор ще има правото да носи духа на "онзи ЦСКА", който обичате и малко по малко ще се върне в елитния футбол, вероятно и в Европа.

Няма нормален човек, независимо дали е футболен фен или не, независимо дали е фен на ЦСКА или на друг отбор, който да осмее и да се подиграва на една такава постъпка. А за ненормалните не трябва да ви пука. Да, новият ЦСКА може да не играе мачовете си в Борисовата градина, но това ли е най-важното? Нали той ще е ваш, на феновете ви, на легендите ви, на децата ви и т.н.

В България много се плашим да почнем отначало. Затова и вие предпочитате да плюете и да се ядосвате на неща, които не зависят от вас, не зависят от средностатистическият фен въобще! Или пък просто смятате, че нямате силата или пък ресурса да издържите една подобна трансформация.

Ако Левски беше в това положение вероятно и нашите фенове биха ревали като вас. Ние, като цяло, не сме кой знае колкото различни. Моето мнение обаче нямаше да е друго.

А да не говорим, че ако стартирате с 5 победи тая тема ще я забравите моментално.

Почвам от зад на напред. Първо че като направим 5 победи темата ще я забравим, времето изтече отдавна, ако ще и в ШЛ да играем пак няма да ги подкрепям. Ако вие сте на нашето място в момента вече да сте тръгнали от В група или изобщо да ви няма, това ти го гарантирам. Не може да почнем от начало, това е все едно нов отбор, историята е футболен отбор, а не обратното. Най-важното е да играем там дето винаги сме играли, точно на Армията, точно в Борисовата градина. И ако не е държавата в момента едва ли щяхте да правите нов стадион нали? Не случайно когато псувахте Бойко в Разград, няколко седмици след това му лижехте краката че ви е намерил спонсор, а малко след това още един. За вас законите не важат, правите си каквото си поискате - терени, разширявате си базата, правите нов стадион.... няма кой да ви иска 100 папки с ''ДА'' ... Едно е важното че рано или късно всичко на този свят се връща, бог забавя, но не забравя.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 12 фев 2013 17:45

Teo написа:Почвам от зад на напред. Първо че като направим 5 победи темата ще я забравим, времето изтече отдавна, ако ще и в ШЛ да играем пак няма да ги подкрепям. Ако вие сте на нашето място в момента вече да сте тръгнали от В група или изобщо да ви няма, това ти го гарантирам. Не може да почнем от начало, това е все едно нов отбор, историята е футболен отбор, а не обратното. Най-важното е да играем там дето винаги сме играли, точно на Армията, точно в Борисовата градина. И ако не е държавата в момента едва ли щяхте да правите нов стадион нали? Не случайно когато псувахте Бойко в Разград, няколко седмици след това му лижехте краката че ви е намерил спонсор, а малко след това още един. За вас законите не важат, правите си каквото си поискате - терени, разширявате си базата, правите нов стадион.... няма кой да ви иска 100 папки с ''ДА'' ... Едно е важното че рано или късно всичко на този свят се връща, бог забавя, но не забравя.

Не си прав да смяташ, че в тая ситуация съществуването на Левски би престанало. Не знам защо е толкова трудно да се разбере, че привържениците на двата ни отбора по същество не са различни. Различно е само това, което подкрепяме. Имам не един и двама приятели от ЦСКА, и болни фенове и по-спокойни и дистанцирани. Това, което мога да кажа е, че си обичат отбора както и аз моя. Дори с част от тях гледахме заедно ЦСКА - Мура и после Сараево - Левски. Трябваше да направим запис за да се гледаме колко си приличаме. После се напихме заедно от мъка докато се бъзикахме един друг.

Това за псуването на ББ в Разград и че това го е накарало да ни намери спонсори и много абсурдно. Май забравяш, че седмици по-късно полицията налагаше хора в сектор "Б". Но както писах по-горе - приемаме, че целият държавен апарат стои зад нас. ОК.

Освен това, хулиш ТИТАН и с право, а същевременно ми цитираш 100-те папки на Майкъла, който е представител на тяхното управление. Т.е., едва ли трябва да му се вярва. А и какво направи Майкъла досега, че някой още да му вярва от вас?

Накрая, и това вече е до самосъзнание и възприятие, един футболен отбор и привързаноста към него се коренят в духа на отбора, в историята му. Ти си го написал. Но историята не е в стадиона или в годината на създаване. Ако е така трябва всички да играем на Васил Левски - ами то най-големите ни мачове са там. Историята е в духа, тя не е предметна. Един нов стадион, ама празен няма да върне "вашия ЦСКА". Ама няколко хиляди привързани фена, дори и на някоя нива в Мировяне ще го върнат. Хората от Ботев могат да ти кажат нещо по въпроса. Въпросът, най-важният за вас сега е: "В колко хора живее "истинският ЦСКА" и готови ли са да се борят за него?"

Виждам, че ти си обичаш отбора и се бориш по някакъв свой си начин за него, а това си е достойно за уважение. Ама емоциите ти идват в повече.

P.S. А това ако играете в ШЛ, че няма да ги подкрепяш, прощавай, но не го вярвам. Като чуеш химна на ШЛ и си видиш отбора как излиза на терена ти дреме на ... за ТИТАН, Батков и всякакви други шмекери.
Последна промяна от RIR на 12 фев 2013 17:48, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 фев 2013 17:46

Тео не им се връзвай на глупостите! Тях злобата и завистта ще ги удави.Нали си спомняш като ни отнеха
лиценза какво стана с БАТЕ!Сигурно отбора ни има потенциал и ако ги подкрепим може да успеем.
Тогава звездна селекция и нов стадион ще идат по дяволите.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 12 фев 2013 17:49

petko.h.markov написа:Тео не им се връзвай на глупостите! Тях злобата и завистта ще ги удави.Нали си спомняш като ни отнеха
лиценза какво стана с БАТЕ!Сигурно отбора ни има потенциал и ако ги подкрепим може да успеем.

Умел провокатор? :lol:
Или твърде първосигнален? :shock:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 фев 2013 18:03

RIR написа:
petko.h.markov написа:Тео не им се връзвай на глупостите! Тях злобата и завистта ще ги удави.Нали си спомняш като ни отнеха

Умел провокатор? :lol:
Или твърде първосигнален? :shock:

Не просто мисля логично.Освен това помня. Защитавам си отбора и привържениците му.Вие си се оправяйте
както намерите за добре.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 фев 2013 18:08

RIR написа:
Teo написа:Почвам от зад на напред. Първо че като направим 5 победи темата ще я забравим, времето изтече отдавна, ако ще и в ШЛ да играем пак няма да ги подкрепям. Ако вие сте на нашето място в момента вече да сте тръгнали от В група или изобщо да ви няма, това ти го гарантирам. Не може да почнем от начало, това е все едно нов отбор, историята е футболен отбор, а не обратното. Най-важното е да играем там дето винаги сме играли, точно на Армията, точно в Борисовата градина. И ако не е държавата в момента едва ли щяхте да правите нов стадион нали? Не случайно когато псувахте Бойко в Разград, няколко седмици след това му лижехте краката че ви е намерил спонсор, а малко след това още един. За вас законите не важат, правите си каквото си поискате - терени, разширявате си базата, правите нов стадион.... няма кой да ви иска 100 папки с ''ДА'' ... Едно е важното че рано или късно всичко на този свят се връща, бог забавя, но не забравя.

Не си прав да смяташ, че в тая ситуация съществуването на Левски би престанало. Не знам защо е толкова трудно да се разбере, че привържениците на двата ни отбора по същество не са различни. Различно е само това, което подкрепяме. Имам не един и двама приятели от ЦСКА, и болни фенове и по-спокойни и дистанцирани. Това, което мога да кажа е, че си обичат отбора както и аз моя. Дори с част от тях гледахме заедно ЦСКА - Мура и после Сараево - Левски. Трябваше да направим запис за да се гледаме колко си приличаме. После се напихме заедно от мъка докато се бъзикахме един друг.

Това за псуването на ББ в Разград и че това го е накарало да ни намери спонсори и много абсурдно. Май забравяш, че седмици по-късно полицията налагаше хора в сектор "Б". Но както писах по-горе - приемаме, че целият държавен апарат стои зад нас. ОК.

Освен това, хулиш ТИТАН и с право, а същевременно ми цитираш 100-те папки на Майкъла, който е представител на тяхното управление. Т.е., едва ли трябва да му се вярва. А и какво направи Майкъла досега, че някой още да му вярва от вас?

Накрая, и това вече е до самосъзнание и възприятие, един футболен отбор и привързаноста към него се коренят в духа на отбора, в историята му. Ти си го написал. Но историята не е в стадиона или в годината на създаване. Ако е така трябва всички да играем на Васил Левски - ами то най-големите ни мачове са там. Историята е в духа, тя не е предметна. Един нов стадион, ама празен няма да върне "вашия ЦСКА". Ама няколко хиляди привързани фена, дори и на някоя нива в Мировяне ще го върнат. Хората от Ботев могат да ти кажат нещо по въпроса. Въпросът, най-важният за вас сега е: "В колко хора живее "истинският ЦСКА" и готови ли са да се борят за него?"

Виждам, че ти си обичаш отбора и се бориш по някакъв свой си начин за него, а това си е достойно за уважение. Ама емоциите ти идват в повече.

P.S. А това ако играете в ШЛ, че няма да ги подкрепяш, прощавай, но не го вярвам. Като чуеш химна на ШЛ и си видиш отбора как излиза на терена ти дреме на ... за ТИТАН, Батков и всякакви други шмекери.

Добре де според теб нормално ли е това което се случва в ЦСКА? Ако бяхте на нашето място, да не може да правите нищо, а същевременно вие да правите нов стадион, как щеше да се почуствате? Мен лично ми е болно че вие след няколко години ще имате хубав стадион, а ние сигурно ще си играем под козирките на други стадион из София. За всичко е виновен един човек и всички знаем кой е. Не може да казваш че една от най-големите фирми в света ще дойдат да инвестират в ЦСКА, а след няколко дена те да си променят решението и да инвестират при вас. Ако Газпром бяха дошли както Господина каза, щяха да се намерят начини да почнем да си оправяме базата, сигурен съм в това. Не може вие да имате европейски стадион след няколко години, а ние да си играем в порутената Армията, боли адски много..... Майкъла вместо да работи как да вземе разрешителни и да почне да прави нов стадион, той гледа как да го закърпи да издържи за някоя друга година напред.....доста мъка ни очаква всички който обичаме ЦСКА следващите години, унижение, унижение и пак унижение.... докога ще бъде това един бог знае.

П.П. Петко е прав донякъде за 2008, бях на стадиона всичко беше супер мача с вас завърши 1:1, дигаме титлата и на другия ден няма да може да играете в шампионската лига.... това което чакам от толкова години вече... да чуя химна на ШЛ и да съм в сектор Г.... и после нахално вие някак си намерихте начин да се набутате там дето не ви беше мястото. Ако ЦСКА тогава играеше с Бате съм сигурен че щяхме да ги отнесем с много, защото тогава разполагахме с много силен отбор.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 12 фев 2013 18:24

На мен пък честно казано не ми пука дали Левски ще играе на нов стадион или не. Като има кой да им го прави, нека. Ние още чакаме този някой..

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 фев 2013 18:26

Тео идват избори и заради това се бърза със стадиона.Как така Тонев изникна на Герена и управлява
уж парите на Батков.След изборите всичко е възможно.Може и Газпром да размислят.Нека строят -докъде
ще видим? Лошото е че на нас не дават възможност за нищо.С какво ще се наруши екологията в парка
с нов стадион?? Ще замърсява въздуха ще изхвърля вредни емисии? Всичко е само една невороятна омраза
която ги държи.КОЙ ОТБОР ДРУГ ПО СВЕТА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ С ФЛАНЕЛКИ -аз мразя цска!
УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ ГИ МЪЧИ!

Върни се в “ЦСКА”