angelofdeath написа:В един нормален футболен клуб треньора и изпълнителния директор са най-важните постове. Какво е при нас? Два дни преди началото на подготовката треньор нямяме, а директора само приказва, но нищо не върши. Как тогава отбора да функционира нормално? В ЦСКА има прекалено много хора с неясна дейност. Цимбика, Перо са първите, за които се сещам, но не и единствените. Кой нормален бизнесмен ще седни да работи с тях? Абсолютно никой! Сигурен съм, че именно те са прогонили Домусчиев от Армията и с имената си отблъскват всеки спонсор. От друга страна и държавата спъва влизането на бизнесмени с със сериозни пари в ЦСКА. Последния случай е Гришата, който щом каза, че идва при нас беше премазан от властите. Да не говорим за отнетия лиценз през 2008, кето веднага прогони спонсори, като Живаго, Ауди и Лакшми Митал. Това го знам от човек с много висок пост в ЦСКА, а не от приказките на Лупи. Най-пресния случай е с Газпром и обещанията на Бойко, които се оказаха пълна лъжа. Дори още по-зле, зщото самия Батков се изпусна, че преговаряс рунаците от няколко години. Ето това е картината в родния ни футбол! За да просперира ЦСКА трябва да има за собственик консорциум от фирми, които да не ги е страх от репресийте на власта. Иначе нещата ще си продължават така: Накоя и друга купа на България, второ, трето място, транферчета в Турция и Русия, но никога шампиони и силен отбор. Знам, че това е крайно изказване, но четирите години управление на Титан го доказват!
Пич ,ти май се обърка! В един нормален клуб най- важното нещо са феновете!!!

Ако има голяма фенска маса ,която милее за клуба си ,никой и нищо не могат да спрат нормалното функциониране на клуба!!! Няма Бойко, няма Станишев, няма Газпром, няма Шел!!! Ако всички скочите ще ви обърнат внимание, ако скочат само тия 4-римата със свещите от днес............срам !!!!