Значи, прави ми впечатление, че българина, като "екземпляр" е уникално задръстено същество. Приемането на всичко първично му е заложено, като че ли, в кръвта. Веднага се сещам за рибата, като подобно същество, как налапва елементарната стръв и увисва на куката. Винаги се търси директна и уж ''елементарно прикрита причина'' за еди какво си нещастие или личен неуспех, но никога не се вглеждат нещата в дълбочина, а да се потърси причината евентуално в себе си пък е абсурд.
Ако един страничен наблюдател проследи колко пъти премиерът на България е наричан лъжец, ще си каже, че имаме сигурно най-долния и продажен премиер на света.
По темата на мен лично ама никак не ми ясно с какво червените са били излъгани от въпросния премиер. Имало е предварителна уговорка с въпросния Газов доставчик, която е факт, но никъде няма подписи, печати, съгласия. Хората си имат политика, която си се спазва, да има изключение, но това според мен не означава, че трябва да е повод за промяна на досегашната им политика. Това първо. На второ място, аз ако съм един бизнесмен, в никакъв случай няма да си инвестирам милионите в нещо което не съм проверил предварително, ЛОГИЧНО НАЛИ? Още по-логично е, след въпросната проверка, да НЕ инвестирам в нещо, чиято финансова политика до преди няколко дена е била под подробен мониторинг, а лавината от финансови проблеми е по-голяма от самото нещо, в което искам да инвестирам. ОЩЕ ПО-ЛОГИЧНО НАЛИ? Искам да отбележа и факта, че в никакъв случай не казвам, че в ПФК "Левски" всичко е по мед и масло и няма проблеми, но предполагам всеки трезвомислещ червен запалянко може да направи разликата в моментното статукво. (поне се надявам да може). Относно Борисов, мога да се съглася с колегите преди мен, че надали световно известна и мощна компания би се повлияла къде да си даде паричките.
Уникално смешно е да се коментира пък дали ще гласувам за Бойко, ако помогне на ЦСКА. Дори няма да го коментирам.....
За финал може да се спомене, че парата не е гаранция за успех - елементарен пример е дербито, в което знаем какво се случи...
Искрено се надявам само българина да спре да лапа елементарната стръв и после да се сърди на водата, че е мътна и не е видял куката...
Бойко Борисов-лъжец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Бойко Борисов-лъжец!
Дела трябват,а не думи!
- dreben23
- Контакти:
Като зима комисионни, та какво- това е бизнес. То той ако не си вземе комисионните, кой ще ги вземе! Като гледам предстои му да вземе една много тлъста комисионна за договора на Левски с Газпром, опасявам се да не ни уреди случайно на нас спонсора на Манчестър Юн, за да се облажи.
Кой ще дава пари като ни гледа продукцията снощи например и то от възможно най-добрите ни играчи, повечето от които дори не играят в А група? Кой и на какво основание ще си даде парите? Да върне инвестициите ли?
Нещо ме съмнява, че биха могли да спечелят от нашите отбори, първо, немаме стадиони, второ, немаме публика, трето, немаме играчи, четвърто, немаме треньори, пето, немаме лоби в Уефа, шесто, нищо немаме бе пичове! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
- Контакти:
поправете ме ако греша, но май "червените" легенди флиртуват доста повече с Боко, от колкото "сините". Стоичков му е пръв приятел, Любо Пенев му е тенис-партньор, чичо Митко се целува с него като бай Тошо с Брежнев, а бившият ви тартор- Дучето само дето не му прави ****ки
...Да сте видели Наско Сираков или Пано Панов да позират до ББ? Или Гугутката? Дори и Батков е по-скоро в хладни отношения с ГЕРБ 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Предишните управляващи работеха с мащабите на "Титан" и индиеца Митал*. Сегашните работят с ВТБ Капитал и Газпром**. Кой както го може, са казали хората. Предишните обвързваха договорите с ЦСКА, нали? Или както се казва: "га ядахти кифтетата ни ривахти, ся що ривети".
* Митал, ако и да борави с милиарди, в България дойде само да си остави екскрементите тук.
** Не е ясно още дали ще има някакви ползи за България от тях, но това времето ще го покаже.
* Митал, ако и да борави с милиарди, в България дойде само да си остави екскрементите тук.
** Не е ясно още дали ще има някакви ползи за България от тях, но това времето ще го покаже.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Мислих,че след Софиянски и Бакърджиев няма какво да ме учуди,но се оказах голям наивник.Боко счупи нагломера!Нито един армейски глас за тиквената власт!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Ivo-Chernomoretz написа:Виж мисля , че ти се самозалъгвашБойко Борисов няма как да въздейства върху Газпром само това ще ти кажа ! Фирмата си избира на кой да стане спонсор и на кой не ! Спрете за всяко едно неща да изкарвате Бойко Борисов лъжец и тем подобни !
Тиквата не "въздейства" а "съветва" руснаците както направи и с банката на кгб ВТБ.Идеята беше неговите хора да вземат ЦСКА и тогава Газпром щеше да дава пари при нас но титан отрязаха мераците на Емил Димитров и премиера пренасочи парите към герена.Това е цялата история.
Нищо общо нямате с Апостола
-
- Контакти:
А иначе е наивно да се смята, че футболът влияе на изборните резултати. Ето аз например съм Левскар, но за ГЕРБ няма да гласувам, та ако ще Боко да докара в Левски не ГАЗПРОМ, ами Роман Абрамович и Шейх Мансур на веднъж 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
-
- Контакти:
sizif написа:Ivo-Chernomoretz написа:Виж мисля , че ти се самозалъгвашБойко Борисов няма как да въздейства върху Газпром само това ще ти кажа ! Фирмата си избира на кой да стане спонсор и на кой не ! Спрете за всяко едно неща да изкарвате Бойко Борисов лъжец и тем подобни !
Тиквата не "въздейства" а "съветва" руснаците както направи и с банката на кгб ВТБ.Идеята беше неговите хора да вземат ЦСКА и тогава Газпром щеше да дава пари при нас но титан отрязаха мераците на Емил Димитров и премиера пренасочи парите към герена.Това е цялата история.
ПОДКРЕПЯМ ТЕ! И аз мисля така.Искаха без пари да купят.По-скоро апетитни са стадиона и Панчарево.
Teo написа:Рале не се хващай като удавник за сламка... с въпросчета за създаване и тцтцтц.... ВИЕ в демокрацията живеете с парите от Ганьо комунягата и от държавата родина на комунизма.
A бре ТЕО ти добре ли си бееееееееееееее на Домуса парите какви са на Гришата какви са на Титан какви са и мога да ти ги изреждам почти на 99% от отборите за това не говори глупости че адски мноо дразниш

- Син до гроб
- Контакти:
От толкова много красноармейски сълзи гледайте нивото на Панчаревското езеро да не скочи рязко и да ви издави за нищо.....
забавно е да се гледа злобата с пяна на уста на феновете на ОНВ

Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !