X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
naftastyle
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот naftastyle » 21 окт 2012 23:56

Ботев бие 1:0 с гол на тяхната черешка. :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2012 08:56

Десният бек на ЦСКА Иван Бандаловски ще пропусне гостуването на Ботев в Пловдив през уикенда заради натрупани жълти картони. В дербито с Левски играчът получи петото си официално предупреждение, което автоматично го вади за един мач.

Преди това Бандата е получавал картони в срещите с Литекс (0:1), Черноморец (1:1), Лудогорец (0:1) и Славия (2:0). Така на негово място в защитата вероятно ще излезе французинът Джереми Родригес. Бившият играч на Локо (Пд) все още не е направил официалния си дебют за ЦСКА.

Другите варианти пред треньора Стойчо Младенов са Лукас Саша и Ангел Грънчов.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 окт 2012 09:29

Никой не се надъхва за разгром. Просто ще ви бием и ще си затвърдим третото място ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 09:31

След победата в дербито ЦСКА може да се върне с пълна сила в борбата за титлата. Общо взето "рубиконът" е Ботев. Вземем ли този мач, може да сме в най-лошия случай на 2-3 точки от водача в края на есенния полусезон. Имайки предвид доста по-леката програма пролетта, съвсем сериозно може да се гледа към първото място. Но пак повтарям, победата в Пловдив изглежда задължителна.

10 кръг: Ботев - ЦСКА, Черноморец - Лудогорец, Левски - Локо ПД
11 кръг: Лудогорец - Етър, ЦСКА - Монтана, Миньор - Левски
12 кръг: Черно море - ЦСКА, Левски - Ботев Враца, Славия - Лудогорец
13 кръг: ЦСКА - Берое, Лудогорец - Левски
14 кръг: Ботев - Лудогорец, Пирин - ЦСКА, Левски - Етър
15 кръг: ЦСКА - Локо Сф, Славия - Левски, Лудогорец - Монтана
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 окт 2012 09:48

Забравил си да сложиш и нашите мачове. Защото ако пък ние ви бием после имаме един мач с Лудогорец, а останалите са с отбори които ще се борят да не изпаднат тази година. Което означава, че с малко късмет можем да си вземем всичките мачове до края. А стане ли това и вие и сините ще ни дишате праха в началото на другия полусезон.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 10:03

samobotev написа:Забравил си да сложиш и нашите мачове. Защото ако пък ние ви бием после имаме един мач с Лудогорец, а останалите са с отбори които ще се борят да не изпаднат тази година. Което означава, че с малко късмет можем да си вземем всичките мачове до края. А стане ли това и вие и сините ще ни дишате праха в началото на другия полусезон.

Вас не ви слагам в борбата за титлата и скоро ще разбереш защо. Напролет гостувате на Славия, Лудогорец, ЦСКА, Черноморец, Локо Сф. Все места, където съм убеден, че ще губите точки. Имахте огромен късмет снощи, а и Литекс играе много слабо след мачове на националите. Имай предвид, че като цяло сте домакински отбор и ще губите доста точки навъв, дори и по-слаби противници.
Ботев ми е много симпатичен отбор, най-малкото имам много приятели ботевисти, но за мен това са реалностите. Имате никак нелош отбор, но нямате треньор. Реалното ви място е 4-то в крайното класиране.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2012 10:36

vaskonti написа:
Десният бек на ЦСКА Иван Бандаловски ще пропусне гостуването на Ботев в Пловдив през уикенда заради натрупани жълти картони. В дербито с Левски играчът получи петото си официално предупреждение, което автоматично го вади за един мач.

Преди това Бандата е получавал картони в срещите с Литекс (0:1), Черноморец (1:1), Лудогорец (0:1) и Славия (2:0). Така на негово място в защитата вероятно ще излезе французинът Джереми Родригес. Бившият играч на Локо (Пд) все още не е направил официалния си дебют за ЦСКА.

Другите варианти пред треньора Стойчо Младенов са Лукас Саша и Ангел Грънчов.

Тъкмо щях да попитам дали някой наш не е с натрупани картони, след като доста от играчите ни получиха официални предупреждения срещу "Левски". Надявам се, че Родригес ще се справи добре и ще запуши устата на някои наши фенове, които го обявиха за некадърен. Може пък Саша да започне отдясно, а Пакурар да играе в средата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 окт 2012 10:40

твърдо съм против саша да бъде махнат от центъра. останах потресен колко топки отне ЧИСТО от цирка в синьо отзи ден. играч на мача с две ръце.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 10:55

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:твърдо съм против саша да бъде махнат от центъра. останах потресен колко топки отне ЧИСТО от цирка в синьо отзи ден. играч на мача с две ръце.

И аз съм на същото мнение, но мисля, че Стойчо ще го сложи отдясно. Все пак дано пусне Родригес, поне докато беше в Локото правеше добро впечатление. Аз лично съм по-скоро доволен, че Бандаловски няма да играе. В такъв мач, в който сигурно ще се стигне до остри сблъсъци е по-добре, че няма да е на терена. Има нещо сбъркано в това момчо, що се отнася до правене на разлика между твърда и откровено груба игра.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2012 11:09

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:твърдо съм против саша да бъде махнат от центъра. останах потресен колко топки отне ЧИСТО от цирка в синьо отзи ден. играч на мача с две ръце.

И аз съм против да му се сменя позицията. И понеже Стойчо много държи на Янчев и всеки мач започва с него (това е почти сигурно и за гостуването в Пловдив, тъй като Тошко направи силен мач с "Левски"), ще изгори или Родригес, или Пакурар (в зависимост от позицията на Саша). Аз лично ще съжалявам, че един от двамата ще остане резерва, но пък няма по-хубаво от това треньорът да има голям избор и да му се налага да оставя добри играчи на пейката (дори е прекалено хубаво, като имаме предвид с какво разполагахме в първите 4 кръга).
Последна промяна от Udoji90 на 22 окт 2012 11:11, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”