MainEventer написа:Цскарите не трябва да се оплакват от БФС, защото ако не бяха те, сега щяха да са в регионалните групи.
Ааа не...аман от разбирачи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MainEventer написа:Цскарите не трябва да се оплакват от БФС, защото ако не бяха те, сега щяха да са в регионалните групи.
veni__85 написа:Някой журналисти се чудят какво да пишат при директен червен картон наказанието е минимум два мача каквото ще да става.
RedeviL написа:MainEventer написа:Цскарите не трябва да се оплакват от БФС, защото ако не бяха те, сега щяха да са в регионалните групи.
Ааа не...аман от разбирачиГ-н Всезнайко на Луната, дайте ми една причина, поради която ЦСКА трябва да бъде в регионалните групи
Писна ми да чета комплексираните коментари на такива злобни душички..
Kашчей написа:От видеото се вижда, че нарушението е в игрова обстановка, но фаулът е груб и тендециозен, което според ДП се накзва с 2 мача и 200 лева глоба(чл.22 ал.1 от ДП на БФС за сезон 2012-2013).Не виждам основателна причина наказанието да е по-малко.Наистина има положение, че ако играчът е провокиран да извърши нарушение за чк то има смекчаващи вината обстоятелства, но тук провокация няма.Футболистът на Локомотив трябва да получи жълт картон за остро влизане.
RedeviL написа:MainEventer написа:Цскарите не трябва да се оплакват от БФС, защото ако не бяха те, сега щяха да са в регионалните групи.
Ааа не...аман от разбирачиГ-н Всезнайко на Луната, дайте ми една причина, поради която ЦСКА трябва да бъде в регионалните групи
Кировец написа:RedeviL написа:MainEventer написа:Цскарите не трябва да се оплакват от БФС, защото ако не бяха те, сега щяха да са в регионалните групи.
Айде стига вече, колега. До одеве спорех с Евентер и всичко приключи по човешки. Четете малко преди да почнете да пишете. Само спам се трупа.
Кировец написа:Kашчей написа:От видеото се вижда, че нарушението е в игрова обстановка, но фаулът е груб и тендециозен, което според ДП се накзва с 2 мача и 200 лева глоба(чл.22 ал.1 от ДП на БФС за сезон 2012-2013).Не виждам основателна причина наказанието да е по-малко.Наистина има положение, че ако играчът е провокиран да извърши нарушение за чк то има смекчаващи вината обстоятелства, но тук провокация няма.Футболистът на Локомотив трябва да получи жълт картон за остро влизане.
Абсолютно! Аз обаче не видях дали локомотивеца получи ЖК - на видеото няма такъв момент. И все пак като видях реакциите на съдията в цялата ситуация не допускам, че няма да е показал ЖК, защото просто искал да свърши атаката на Л и после да накаже играча. Много добра работа на съдията! В крайна сметка дал ли е картон на локомотивеца?
Кировец написа:Kашчей написа:От видеото се вижда, че нарушението е в игрова обстановка, но фаулът е груб и тендециозен, което според ДП се накзва с 2 мача и 200 лева глоба(чл.22 ал.1 от ДП на БФС за сезон 2012-2013).Не виждам основателна причина наказанието да е по-малко.Наистина има положение, че ако играчът е провокиран да извърши нарушение за чк то има смекчаващи вината обстоятелства, но тук провокация няма.Футболистът на Локомотив трябва да получи жълт картон за остро влизане.
Абсолютно! Аз обаче не видях дали локомотивеца получи ЖК - на видеото няма такъв момент. И все пак като видях реакциите на съдията в цялата ситуация не допускам, че няма да е показал ЖК, защото просто искал да свърши атаката на Л и после да накаже играча. Много добра работа на съдията! В крайна сметка дал ли е картон на локомотивеца?
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55, kempesmario и 16 госта