БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: БФС на път да взриви ЦСКА - Левски заради Гаджев

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2012 14:50

MainEventer написа:Цскарите не трябва да се оплакват от БФС, защото ако не бяха те, сега щяха да са в регионалните групи.

Ааа не...аман от разбирачи :!: Г-н Всезнайко на Луната, дайте ми една причина, поради която ЦСКА трябва да бъде в регионалните групи :!: Писна ми да чета комплексираните коментари на такива злобни душички.. :evil:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 14:50

veni__85 написа:Някой журналисти се чудят какво да пишат при директен червен картон наказанието е минимум два мача каквото ще да става.

Е, може и 1 да е,та защо не и да отпадне, но за целта ще трябват доста смекчаващи обстоятелства предполагам-от типа на липсващ доклад или неописана ситуация, а от записите не се вижда кой знае какво случващо се, за да бъде оневинен Гаджев и да пропусне само мача с Литекс. Вярно е, че футболист на Локо прави фаул срещу Влади, но фаула е отпред и на скорост, а съдията реагира много добре като даде авантаж и шанс за Л да отбележи гол.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 14:52

От видеото се вижда, че нарушението е в игрова обстановка, но фаулът е груб и тендециозен, което според ДП се накзва с 2 мача и 200 лева глоба(чл.22 ал.1 от ДП на БФС за сезон 2012-2013).Не виждам основателна причина наказанието да е по-малко.Наистина има положение, че ако играчът е провокиран да извърши нарушение за чк то има смекчаващи вината обстоятелства, но тук провокация няма.Футболистът на Локомотив трябва да получи жълт картон за остро влизане.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 14:52

RedeviL написа:
MainEventer написа:Цскарите не трябва да се оплакват от БФС, защото ако не бяха те, сега щяха да са в регионалните групи.

Ааа не...аман от разбирачи :!: Г-н Всезнайко на Луната, дайте ми една причина, поради която ЦСКА трябва да бъде в регионалните групи :!: Писна ми да чета комплексираните коментари на такива злобни душички.. :evil:

Айде стига вече, колега. До одеве спорех с Евентер и всичко приключи по човешки. Четете малко преди да почнете да пишете. Само спам се трупа.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 окт 2012 14:53

Лично за мен Гаджев е добър футболист, НО прави детински грешки. Червения му картон срещу Локомотив София не му е първи заради такива изцепки, а точно това е най- жалкото. Дори, когато беше капитан на отбора, пак си изкарваше заради спречквания и това говори лошо за футболиста. Той вместо да ги надъхва и да им дава добър пример се държи, като п*тка. Няма спор, че след мачовете със Сараево той се промени откъм игра, но съм сигурна, че едва ли някои от феновете ще забравят какво каза преди няколко месеца: "Ще ме потърпите още малко" :? , а след това "Искам да играя за Левски" - ами щом иска нека да го покаже, а не да се държи, като хлапе на 15 години. Ударил го оня и наш Гаджев защо пък да не си го върне, защо пък да се промени..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 14:56

Kашчей написа:От видеото се вижда, че нарушението е в игрова обстановка, но фаулът е груб и тендециозен, което според ДП се накзва с 2 мача и 200 лева глоба(чл.22 ал.1 от ДП на БФС за сезон 2012-2013).Не виждам основателна причина наказанието да е по-малко.Наистина има положение, че ако играчът е провокиран да извърши нарушение за чк то има смекчаващи вината обстоятелства, но тук провокация няма.Футболистът на Локомотив трябва да получи жълт картон за остро влизане.

Абсолютно! Аз обаче не видях дали локомотивеца получи ЖК - на видеото няма такъв момент. И все пак като видях реакциите на съдията в цялата ситуация не допускам, че няма да е показал ЖК, защото просто искал да свърши атаката на Л и после да накаже играча. Много добра работа на съдията! В крайна сметка дал ли е картон на локомотивеца?

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 14:59

RedeviL написа:

Причината, че през 1950-та сте служебно вкарани в А група на мястото на друг отбор достатъчно основателна ли е?И никога на терена не сте печелили мястото си в тази А група!
Причината, че получавате 2 години поред лиценз за професионален футбол, въпреки доказаните ви дългове към други клубове и футболисти-достатъчно основателна ли е?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 окт 2012 14:59

Кировец написа:
RedeviL написа:

Айде стига вече, колега. До одеве спорех с Евентер и всичко приключи по човешки. Четете малко преди да почнете да пишете. Само спам се трупа.

[offtopic]насочи молбата си към него и на мен ми писна да чета заядливи коментари неотговарящи на истината[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 окт 2012 14:59

Кировец написа:
Kашчей написа:От видеото се вижда, че нарушението е в игрова обстановка, но фаулът е груб и тендециозен, което според ДП се накзва с 2 мача и 200 лева глоба(чл.22 ал.1 от ДП на БФС за сезон 2012-2013).Не виждам основателна причина наказанието да е по-малко.Наистина има положение, че ако играчът е провокиран да извърши нарушение за чк то има смекчаващи вината обстоятелства, но тук провокация няма.Футболистът на Локомотив трябва да получи жълт картон за остро влизане.

Абсолютно! Аз обаче не видях дали локомотивеца получи ЖК - на видеото няма такъв момент. И все пак като видях реакциите на съдията в цялата ситуация не допускам, че няма да е показал ЖК, защото просто искал да свърши атаката на Л и после да накаже играча. Много добра работа на съдията! В крайна сметка дал ли е картон на локомотивеца?

Мисля, че за Добрев става дума ..
http://gong.bg/direktno_game.php?id=4181
Не, няма картон
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

KellyB

Мнениеот KellyB » 07 окт 2012 15:01

Кировец написа:

Ами не е дал жълт картон за това брутално нарушение! И от там вече идват много въпроси.... Както и от червения (втория жълт) картон на Рамос в следващия мач.

Върни се в “ЦСКА”