II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот гражданин от село » 14 авг 2012 01:43

Освен украинките едва ли някой е загубил. :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 авг 2012 01:47

Искам си Акаунта написа:
шивача написа:
а деца имаш ли?

всичко се връща!!! вземи си думите назад ;)

Е какво съм виновен аз ( и поколението ми ) ? Да ме е видял някой да кълна . Пък и си е гадничко - все пак с това си вадят прехраната момчетата ... Ама какво да направя като имам такива усещания понякога ( и понякога се сбъдват ) :mrgreen:

има кой да те види, ако си кълнял :!: да ти е живо и здраво поколението, но е много глупаво да се радваш на подобни неща, дори на най-големия си враг. майтапа си е майтап, но това е глупаво ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 авг 2012 01:48

гражданин от село написа:Освен украинките едва ли някой е загубил. :mrgreen:

Там незнам :mrgreen: Някоя софиянка да каже ... ако има преки впечатления :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 авг 2012 01:55

шивача написа:
Искам си Акаунта написа:
шивача написа:
а деца имаш ли?

всичко се връща!!! вземи си думите назад ;)

Е какво съм виновен аз ( и поколението ми ) ? Да ме е видял някой да кълна . Пък и си е гадничко - все пак с това си вадят прехраната момчетата ... Ама какво да направя като имам такива усещания понякога ( и понякога се сбъдват ) :mrgreen:

има кой да те види, ако си кълнял :!: да ти е живо и здраво поколението, но е много глупаво да се радваш на подобни неща, дори на най-големия си враг. майтапа си е майтап, но това е глупаво ;)

Въобще не се радвам ... и аз съм бил спортист . Знам какво е да не можеш да тренираш месеци наред . Колкото до мача - надявам се всички да го завършат здрави ( въпреки предчувствията ми ;) ) и всичко да се реши на терена . Според мен - трудна победа за Черноморец . А ... сега се сетих . В крайна сметка на Румен Трифонов прекратихте ли му договора . Защото го водят ново попълнение . А определено ще свърши повече работа на Черноморец , отколкото Анисе на ЦСКА .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 авг 2012 02:01

Румен е прекрасен футболист, наподобява на Донатело, но е по-бърз ;) ще ви свърши работа... и е свободен агент!

Може да играе и зад нападателя, ако трябва, комплексен е ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 14 авг 2012 02:19

шивача написа:Румен е прекрасен футболист, наподобява на Донатело, но е по-бърз ;) ще ви свърши работа... и е свободен агент!

Aз го виждам на крилото , както си играеше в Миньор ... на знам на кой му хрумна да го прави бек .

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 авг 2012 02:21

Искам си Акаунта написа:
шивача написа:Румен е прекрасен футболист, наподобява на Донатело, но е по-бърз ;) ще ви свърши работа... и е свободен агент!

Aз го виждам на крилото , както си играеше в Миньор ... на знам на кой му хрумна да го прави бек .

Да, супер крило е, има финт, повратлив е, а и има супер пласиране. жалко че го изтървахме, но пък е добре за вас. Така е в природата :roll:
иначе, Ангел Калбуров го тури на бека, да го питаш защо :?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 авг 2012 10:19

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:Победа с 2-0 за бургазлии по подобие на тази от последния ви мач. Херо отново ще е на вахта, а втора поредна загуба от столичен гранд е меко казано нелогична. Като добавим и факта че заслужено много ви мразят в Бургас и целият окръг там ще е срещу вас, то това е мачът-гранит за игра в тото-то :)

Голяма глупост си написал лек!Бургас и окръга не мрази ЦСКА,по-скоро обратното!

Ами ... не знам дали го мрази , ама определено не го обича . С изключение на някои населени места в Руенско :mrgreen:

Доста комплексарско при положение,че знаеш как са нещата.В Бургас много хора обичат ЦСКА и го следват на всеки мач.В неделя в сектора за гости ще има повече бургазлии от колко ще бъде вашата агитка!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 авг 2012 19:29

Доста комплексарско при положение,че знаеш как са нещата.В Бургас много хора обичат ЦСКА и го следват на всеки мач.В неделя в сектора за гости ще има повече бургазлии от колко ще бъде вашата агитка!

Вальо. Има си бургазлии за всичко. И за агитката на гостите и за агитката на домакините...София може ли да се похвали със Софиянци - привърженици на Черноморец питам аз. И отговарям. Не може, защото тук покрай морето сме широко скроени хора. И даваме с пълни шепи от всичко на всеки. :) Може да ни е празна агитката, ама с кеф пълним тази на гостите. :roll: ...Така е и с Левски. Истината е Вальо, че нищо не се губи. Бургаските левскари стават бургазлии, когато играем с ЦСКА и обратно. Ти знаеш как е. Няма как да е другояче. В началото на сезона и в разгара на лятото ще имате по-солидно присъствие от март месец например. Разбираемо защо. Сега имаме много момчета - работен персонал по курортите, така, че в това отношение изоставаме, но за сметка на това ни предлагате "агънца" на терена. Остава ни задачата да си ги хванем и опечем, а ако не успеем - никой не ни е виновен.
Прогноза: 1:0 за Черноморец в нервен и грозен мач пълен с реваншизъм...ако малдиша играе.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 14 авг 2012 19:33

Херо няма да изтърве ЦСКА 2:0 според мен.

Иначе много жалко ако бургазлии им пука повече за ЦСКА или Левски от колкото за Черноморец или поне Нафтата.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Върни се в “ЦСКА”