II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00
Освен украинките едва ли някой е загубил. 
Искам си Акаунта написа:шивача написа:
а деца имаш ли?
всичко се връща!!! вземи си думите назад
Е какво съм виновен аз ( и поколението ми ) ? Да ме е видял някой да кълна . Пък и си е гадничко - все пак с това си вадят прехраната момчетата ... Ама какво да направя като имам такива усещания понякога ( и понякога се сбъдват )
има кой да те види, ако си кълнял
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Искам си Акаунта
гражданин от село написа:Освен украинките едва ли някой е загубил.
Там незнам
- Искам си Акаунта
шивача написа:Искам си Акаунта написа:шивача написа:
а деца имаш ли?
всичко се връща!!! вземи си думите назад
Е какво съм виновен аз ( и поколението ми ) ? Да ме е видял някой да кълна . Пък и си е гадничко - все пак с това си вадят прехраната момчетата ... Ама какво да направя като имам такива усещания понякога ( и понякога се сбъдват )
има кой да те види, ако си кълнялда ти е живо и здраво поколението, но е много глупаво да се радваш на подобни неща, дори на най-големия си враг. майтапа си е майтап, но това е глупаво
Въобще не се радвам ... и аз съм бил спортист . Знам какво е да не можеш да тренираш месеци наред . Колкото до мача - надявам се всички да го завършат здрави ( въпреки предчувствията ми
Румен е прекрасен футболист, наподобява на Донатело, но е по-бърз
ще ви свърши работа... и е свободен агент!
Може да играе и зад нападателя, ако трябва, комплексен е
- Искам си Акаунта
шивача написа:Румен е прекрасен футболист, наподобява на Донатело, но е по-бързще ви свърши работа... и е свободен агент!
Aз го виждам на крилото , както си играеше в Миньор ... на знам на кой му хрумна да го прави бек .
Искам си Акаунта написа:шивача написа:Румен е прекрасен футболист, наподобява на Донатело, но е по-бързще ви свърши работа... и е свободен агент!
Aз го виждам на крилото , както си играеше в Миньор ... на знам на кой му хрумна да го прави бек .
Да, супер крило е, има финт, повратлив е, а и има супер пласиране. жалко че го изтървахме, но пък е добре за вас. Така е в природата
иначе, Ангел Калбуров го тури на бека, да го питаш защо
Искам си Акаунта написа:BRF написа:TristaNNN написа:Победа с 2-0 за бургазлии по подобие на тази от последния ви мач. Херо отново ще е на вахта, а втора поредна загуба от столичен гранд е меко казано нелогична. Като добавим и факта че заслужено много ви мразят в Бургас и целият окръг там ще е срещу вас, то това е мачът-гранит за игра в тото-то
Голяма глупост си написал лек!Бургас и окръга не мрази ЦСКА,по-скоро обратното!
Ами ... не знам дали го мрази , ама определено не го обича . С изключение на някои населени места в Руенско
Доста комплексарско при положение,че знаеш как са нещата.В Бургас много хора обичат ЦСКА и го следват на всеки мач.В неделя в сектора за гости ще има повече бургазлии от колко ще бъде вашата агитка!
Доста комплексарско при положение,че знаеш как са нещата.В Бургас много хора обичат ЦСКА и го следват на всеки мач.В неделя в сектора за гости ще има повече бургазлии от колко ще бъде вашата агитка!
Вальо. Има си бургазлии за всичко. И за агитката на гостите и за агитката на домакините...София може ли да се похвали със Софиянци - привърженици на Черноморец питам аз. И отговарям. Не може, защото тук покрай морето сме широко скроени хора. И даваме с пълни шепи от всичко на всеки.
Прогноза: 1:0 за Черноморец в нервен и грозен мач пълен с реваншизъм...ако малдиша играе.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Херо няма да изтърве ЦСКА 2:0 според мен.
Иначе много жалко ако бургазлии им пука повече за ЦСКА или Левски от колкото за Черноморец или поне Нафтата.
Иначе много жалко ако бургазлии им пука повече за ЦСКА или Левски от колкото за Черноморец или поне Нафтата.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D