Синьо сърце написа:onegavon написа:Интересува ме дали са картотекирали Тангариня и Платини, защото ако не са и са се мърдосвали са за убиване направо.Другите не са проблем понеже са свободни агенти и ще ги картотекират на о1.09.12г.
След днешното интервю с премиера се разбра, че Титан са пътници" или боклука или клуба" аз поне така разбрах.
Другата добра новина е, че спираме да чакаме туристи от Латинска Америка.Всякакви юноши на Ривър Плейт,нови Месита,боливийски и парагвайски национали и всякаква остальная сволочь.
Голема работа... Е, Кашчей ще ви качи на черешата малко, ама и толкоз ли да не е...Аватарът ти е оригинален!
А и с Титан, и без е все тая, сбъркана ни е системата!
Радвам се , че ти е харесал.Аз съм доста запален по бирата ,даже си правя различни видове вкъщи . Правя такива които не се продават в България- шотландски хеви ейл,имперски стаут,английски битер,белгийска лятна бира.
Системата е ясно ,че не е както трябва, ама в комбинация с Титан комбинацията е убийствена.Ами вие уж се позамогнахте що така не ви провървя още се чудя.Тия локомотивци толкова ли са негодни или има нещо друго?