ЦСКА София-Сепахан контрола в Турция
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София-Сепахан контрола в Турция
Дайте да видим отигравания на Станко, защо го хулите толкова? Аз никога не съм го виждал как играе 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Между другото и 3-те ви гола са супер смешни
..... айде 2-рия може и да не спадне към графата смешни голове, макар че Янев изплю топката ... но първия и третия

- Udoji90
- Контакти:
Не съм запознат с класата на съперника, но все пак в Близкия Изток се играе като цяло грамотен футбол поне на национално ниво, така че може би си е прилично, че сме ги били. Разбира се резултатите от контролите нямат особено значение, но поне може да повлияят позитивно върху самочувствието на играчите. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Смешна контрола, на забутано място, с отбор неизвестен за никого. Титан ни направиха за смях в Европа за пореден път. Тези полу-хора за три години разбиха марката ЦСКА градена 60 години. Заради техните тъпи машинации никой нормален менаджер или играч не искат да чуят за ЦСКА. Вместо за тези години да изградим стабилен отбор, с кадърни играчи и треньори перничаните продаваха всичко читаво, а взимаха боклука на Италия и Европа. Представете си един тим с Мораес, Зико, Гранден и дори с непостоянните Маркиньос и Платини. Можехме да направим нещо запомнящосе в Европа, но не! Иначе специално за мача, какво да кажем? Единствено резултата е добър, но играта е слаба и неравномерна. Гледах в Спортал и мога да ви кажа, че в момента нямаме линия, за която да кажем, че е стабилна. Защитата е под всякаква критика, халфовете си ги знаем, а единствения ни нападател Шеридън не вкарва. Не искам да говоря за играчите на проби, защото визитките им говорят достатъчно-пълни анонимници. Не разбирам, защо Стойчо стой и пее в хора на Титан. Ако беше сериозен мъж отдавна да се е махнал. Рискува да го намразиме и да разбие ореола си на шампион и боец.