Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА

Мнениеот magga » 27 май 2012 23:01

delqnski47 написа:
еми дразнат ме.то още нищо не е сигурно , много вероятно да е някаква измислена партенка,а те вече почнаха да реват на чуждите гробища и видите ли как пак е комунизъм и как всички помагат на ЦСКА!Ама зимата като помагаха на тях се радваха като все едно са ударили тотото, сега мрънкат до небесата!

Ми нека мрънкат,значи всичко е наред и вървим на добре!То проблемът щеше да е,ако се радваха :mrgreen:

Ние се радваме, ако не виждате :lol: Тройчо и тоя който се отрече от България ще работят в ЦСКА ... къде е мъката :roll: а и вие си търсите оправдания с директиви и глупости и не видяхте, че пролетта бяхте като нас, че даже имахте 1 мач да изиграете и вие се оакахте тотално, а Тройчо се покри и не можеш да му намериш интервю след мача да му чуем директивите :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 май 2012 23:01

flo написа:Специално до левскарите.

Не знам какво се радвате за тая новина.Няма нищо хубаво в това микренското джудже да отиде при Цска.В Литекс се плащат заплати, за разлика от Пнчарево.Джуджето дава пари, за разлика от Титан. Литекс има много готови играчи и качествени юноши.Стоичков може да е всякакъв, но е име.И като разполага с мениджъри зад гърба си няма да му е особено сложно да намира играчи

Аз се радвам и ще ти обясня що, ама другаде! Само че ме съмнява това да е точно така, но дано е така...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 май 2012 23:03

magga написа:
delqnski47 написа:
еми дразнат ме.то още нищо не е сигурно , много вероятно да е някаква измислена партенка,а те вече почнаха да реват на чуждите гробища и видите ли как пак е комунизъм и как всички помагат на ЦСКА!Ама зимата като помагаха на тях се радваха като все едно са ударили тотото, сега мрънкат до небесата!

Ми нека мрънкат,значи всичко е наред и вървим на добре!То проблемът щеше да е,ако се радваха :mrgreen:

Ние се радваме, ако не виждате :lol: Тройчо и тоя който се отрече от България ще работят в ЦСКА ... къде е мъката :roll: а и вие си търсите оправдания с директиви и глупости и не видяхте, че пролетта бяхте като нас, че даже имахте 1 мач да изиграете и вие се оакахте тотално, а Тройчо се покри и не можеш да му намериш интервю след мача да му чуем директивите :lol:

е ако не сме се насрали какво да кажеме за вас?Голямата селекция, голямите очаквания , голямите пари и тн. и какво стана?кой ви хвана ви би като манерка и бяхте през цялото време на 5-6 място..трявба да се радвате,че черноморец направиха тоя измислен хикс с локо сф иначе сега щяхте да ядете боб и да се върнете обратно в кочината!!Така,че след тая вашата мизерия да говориш за ЦСКА какво направили е повече от смешно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 май 2012 23:04

Синьо сърце написа:
flo написа:Специално до левскарите.

Не знам какво се радвате за тая новина.Няма нищо хубаво в това микренското джудже да отиде при Цска.В Литекс се плащат заплати, за разлика от Пнчарево.Джуджето дава пари, за разлика от Титан. Литекс има много готови играчи и качествени юноши.Стоичков може да е всякакъв, но е име.И като разполага с мениджъри зад гърба си няма да му е особено сложно да намира играчи

Аз се радвам и ще ти обясня що, ама другаде! Само че ме съмнява това да е точно така, но дано е така...

Утре е неделя(пардон,обърках се!Понеделник)Мисля,че е време за палене на свещи! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 27 май 2012 23:05

щом и левскарите и ние се радваме, значи всичко е по мед и масло .. най-накрая всички да са доволни :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 27 май 2012 23:06

Говеда сини,Стоичков и Стойчо ви мачкат цял живот,направихте една победа срещу Стойчо с невероятен късмен,съдиийски аванти и сега лаете.За нищо не ставате,а за Бандата като вие сте си го направили ми задръще си го бе :!: :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 май 2012 23:07

BadBoy написа:Ех този Бойко бе, наближават избори и търси всякакви начини да печели гласове.
Помогна на Левски, помогна на Ботев и Берое, сега натисна Ганчев чрез синът му да отиде в ЦСКА.
Ако всичко това се окаже вярно, се хващам на бас, че на Ганчев синът му ще бъде пуснат много скоро без никакви обвинения и всичко около аферата "захар" ще приключи.

Точно !
Няма да се очудя след година-две Тиквата да смени и името на първенството и да се казва Профисионална бойкова лига :evil:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 май 2012 23:08

Не му прави чест на Гриша Ганчев, ако си плюе на 15 - те години в Литекс и затрие един от водещите отбори в първенството, превръщайки го в сателит на един от големите му доскорошни опоненти. Иначе е ясно, че е вероятно в ЦСКА да има някаква промяна от гледна точка на финансирането и управлението на клуба, защото им се събраха доста нулеви години в първенството. Същото важи и за Левски, но при тях нещата вече се случиха. Борбата догодина ще е много оспорвана, Домусчиев вдигна сериозно летвата и трудно ще се преборят с него сини и червени без сериозни инвестиции и работа. Все пак всичко е все още един слух, наслушали сме се и сме се нагледали на такива.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 май 2012 23:08

Артилериста написа:Говеда сини,Стоичков и Стойчо ви мачкат цял живот,направихте една победа срещу Стойчо с невероятен късмен,съдиийски аванти и сега лаете.За нищо не ставате,а за Бандата като вие сте си го направили ми задръще си го бе :!: :lol:

Само едно ще ти кажа Тройчо има повече загуби от Левски като треньор от колкото победи!!! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “ЦСКА”