Миньор Перник - ЦСКА София - 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: Миньор Перник - ЦСКА София 12 Май 17.00ч

Мнениеот ivo_gf » 09 май 2012 18:34

jul написа:Щом казваш, че съм опасен такъв да съм, но как точно това го сгреши, а не друго нещо. Освен това и абревиатура да е, то тя пак трябва да се изисписва правилно. Винаги съм се дразнел от умишлено неправилното изписване на имената на отборите. Така де, не го приемай лично, но смятам, че съм прав.

Вярвай ми, че не е умишлено, сещаш се, че тея дето го пишат умишлено слагат един полумесец на мястото на С-то ;) Беше си изцяло правописна грешка... Аз умишлено пиша неправилно името само на един друг отбор и то само защото не искам да го свързвам с великите българи, какъвто е Апостола ;)

kantonera
Контакти:

Мнениеот kantonera » 09 май 2012 20:14

redpride написа:Виждам, че някои хора започват със сметките. Ако Черноморец бие, пък ако завърши на равно, това изобщо не трябва да ни интересува. ЦСКА ще търси задължителна победа в Перник пък, каквото стане в другите мачове добре дошло. Не се съмнявам, че Миньор ще излезнат на кръв, но като им бутнем два гола ще клекнат. Боби Галчев много добре го каза след мача с Ботев Враца "Все едно на нас да ни дават пари да спрем Барселона". Само от това изказване става ясно, колко се е вдигнало самочувствието на отбора при Стойчо. Играчите вече знаят, какво е ЦСКА и че във България можем да бием всички. Жалко за Лудогорец ако наистина плащат срещу нас, така никога няма да станат голям отбор, ще си останат малкия брат на Литекс - силни, но за провинцията. За шампион на България и пробив в Европа трябват традиции, успехи, публика и играчи играли големи мачове. В Разград започнаха един проект, но трябва да изчакат докато настигнат отбори, като Берое и Черно Море. Тимове с история и много сезони в А група. Чак след това да мислят за титли и пробиви в евро турнирите.

то пък ЦСКА щото големи пробиви прави в Европа- всяка година на 48-мо място :mrgreen: ...А пък Стойчо Младенов изобщо има ли победа с ЦСКА в ЕКТ?...Не говоря за отстранен съперник-такъв знаем че няма :mrgreen: ...питам въобще за победа срещу някой-Аз поне не се сещам :mrgreen:
от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 07 Май 2012 22:28

незнам защо, но аз имам предчуствието че ще станем шампиони в перник

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 09 май 2012 22:53

@kantonera ти на кой отбор си фен бе приятел ?
Преди време в този форум имаше един подобен хейтър като теб, дали не си ти ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 май 2012 00:38

kantonera написа:
redpride написа:Виждам, че някои хора започват със сметките. Ако Черноморец бие, пък ако завърши на равно, това изобщо не трябва да ни интересува. ЦСКА ще търси задължителна победа в Перник пък, каквото стане в другите мачове добре дошло. Не се съмнявам, че Миньор ще излезнат на кръв, но като им бутнем два гола ще клекнат. Боби Галчев много добре го каза след мача с Ботев Враца "Все едно на нас да ни дават пари да спрем Барселона". Само от това изказване става ясно, колко се е вдигнало самочувствието на отбора при Стойчо. Играчите вече знаят, какво е ЦСКА и че във България можем да бием всички. Жалко за Лудогорец ако наистина плащат срещу нас, така никога няма да станат голям отбор, ще си останат малкия брат на Литекс - силни, но за провинцията. За шампион на България и пробив в Европа трябват традиции, успехи, публика и играчи играли големи мачове. В Разград започнаха един проект, но трябва да изчакат докато настигнат отбори, като Берое и Черно Море. Тимове с история и много сезони в А група. Чак след това да мислят за титли и пробиви в евро турнирите.

то пък ЦСКА щото големи пробиви прави в Европа- всяка година на 48-мо място :mrgreen: ...А пък Стойчо Младенов изобщо има ли победа с ЦСКА в ЕКТ?...Не говоря за отстранен съперник-такъв знаем че няма :mrgreen: ...питам въобще за победа срещу някой-Аз поне не се сещам :mrgreen:

Изображение Такаааа, от самолет си личи, че не си напълно еволюирал и сигурно още се криеш в землянки и залагаш взривове по ЖП линии, за това си позволявам да вметна следното:
След отстраняването на Ливърпул, големият френски журналист Виктор Сине /в. "Екип"/, пише анализ за отбора на ЦСКА, озаглавен "Кралският палач":
"...Аристократите имат привилегии дори и когато са на ешафода. Смъртните им присъди не се изпълняват от обикновени палачи. Една коронована глава може да бъде отделена от тялото само от кралски палач. В европейския футбол тази роля изпълнява ЦСКА..."

Благодаря за вниманието! Изображение Изображение Изображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 10 май 2012 00:57

russia написа:След отстраняването на Ливърпул, големият френски журналист Виктор Сине /в. "Екип"/, пише анализ за отбора на ЦСКА, озаглавен "Кралският палач":
"...Аристократите имат привилегии дори и когато са на ешафода. Смъртните им присъди не се изпълняват от обикновени палачи. Една коронована глава може да бъде отделена от тялото само от кралски палач. В европейския футбол тази роля изпълнява ЦСКА..."

Благодаря за вниманието! Изображение Изображение Изображение

Със една дума "УБИЕЦА на ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ"
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 10 май 2012 07:40

Tezi ekipi mi dopadnaha a sa i po-evtini ot kappa
http://www.macron.com/Squadre/Football
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

kantonera
Контакти:

Мнениеот kantonera » 10 май 2012 09:23

[quote="russia"]
Такаааа, от самолет си личи, че не си напълно еволюирал и сигурно още се криеш в землянки и залагаш взривове по ЖП линии, за това си позволявам да вметна следното:
След отстраняването на Ливърпул, големият френски журналист Виктор Сине /в. "Екип"/, пише анализ за отбора на ЦСКА, озаглавен "Кралският палач":

Благодаря за вниманието!

Ама т'ва е било преди 100 години- от времето на Чарли Чаплин, и то един случаен мач :mrgreen: ...ми те и Спартак(Търнава) имат полуфинал за КЕШ, ама това не ви пречи да ги обявите за "географско откритие", когато ни отстраниха :lol:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 10 май 2012 10:38

Много сметки се правят тук, но...без кръчмар. За Литекс ще ви кажа следното: единственият начин да играят със сигурност в Европа е ЦСКА да стане шампион още в събота и Локо Пд да не вземат купата. Така си гарантират 9 точки до края и 4 място, което им е достатъчно. А нищо чудно да атакуват и 3 място, защото Черноморец могат да изгубят точки примерно в Монтана (ако последните бъдат солидно стимулирани). Домуса може да ръси пари, но в БФС все още няма позициите на Гриша. Тъй като не мога да си представя Литекс извън Европа, прогнозата ми е: Лудогорец-Черноморец Х, Миньор-ЦСКА 2. Така и вълкът сит и агнето цяло.
Всъщност от подобен развой интерес имат и Левски, които могат и да хванат последния влак за Европа. При всички положения за Литекс и Левски най-кошмарният вариант е Лудогорец да е шампион, защото така се гарантира квота на Локо ПД и остава квота само за третия. Ако това е Черноморец (което изглежда доста вероятно), и двата отбора ще гледат турнирите по ТВ. На практика можем да обобщим, че интереса на Лудогорец от една страна е противопоставен на интересите на ЦСКА, Левски и Литекс от друга.

kantonera
Контакти:

Мнениеот kantonera » 10 май 2012 11:00

realist написа:Много сметки се правят тук, но...без кръчмар. За Литекс ще ви кажа следното: единственият начин да играят със сигурност в Европа е ЦСКА да стане шампион още в събота и Локо Пд да не вземат купата. Така си гарантират 9 точки до края и 4 място, което им е достатъчно. А нищо чудно да атакуват и 3 място, защото Черноморец могат да изгубят точки примерно в Монтана (ако последните бъдат солидно стимулирани). Домуса може да ръси пари, но в БФС все още няма позициите на Гриша. Тъй като не мога да си представя Литекс извън Европа, прогнозата ми е: Лудогорец-Черноморец Х, Миньор-ЦСКА 2. Така и вълкът сит и агнето цяло.
Всъщност от подобен развой интерес имат и Левски, които могат и да хванат последния влак за Европа. При всички положения за Литекс и Левски най-кошмарният вариант е Лудогорец да е шампион, защото така се гарантира квота на Локо ПД и остава квота само за третия. Ако това е Черноморец (което изглежда доста вероятно), и двата отбора ще гледат турнирите по ТВ. На практика можем да обобщим, че интереса на Лудогорец от една страна е противопоставен на интересите на ЦСКА, Левски и Литекс от друга.

те много хора така си мислеха, когато беше назначен Ники Йорданов да ръководи "вечното" дерби- за Йорданов се знае, че доскоро беше съдия на Литекс.И много хора си мислеха че Йорданов ще бута ЦСКА към победа, за да може предсрочно да си осигурят титлата и да легнат на Литекс в предпоследния кръг...ама не стана така.Истината е, че има разместване на пластовете в БФС- Домусчиев си пуска лоби с помоща на кинтите си, а Литекс губи позиции.Просто Гришата в момента е впрегнал целия си ресурс в завода за джипове, и няма възможност да ръси пари за други неща.За това ако случайно не си забелязал, напоследък съдиите яко режат Литекс-нещо което в предишните години беше абсурд да се случи ;)
Последна промяна от kantonera на 10 май 2012 11:25, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 май 2012 11:02

Миньор са цяла седмица на лагер в Тетевен на разноски на Домусчиев, а същия се пъчи пред медии и казва колко честно играели и не влизали в комбини :mrgreen:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”