Попитали радио Ереван :
–Защо наказаха Присо?
-За превишена скорост на терена!!!-Отговорило радиото.
Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- цска Аксаково
- Контакти:
Re: Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- Adramelech
- Контакти:
Teo написа:Рабех кара пиян в София, по чудо няма жертви, наказание 1 мач, Дембеле бие съдия наказание 1 мач, къде е справедливостта за ЦСКА.
Всичко възможно се прави да се стопят тия 6 точки, само и само синият отбор да стане шампион.
Рабех какво общо има?
Дембеле бие съдията

Вашият човек първо си изкара заслужен червен картон, след това продължава да раздава правосъдие, след това напада (няма значение дали е тръгнал с дървената палка или само е бутнал фуражката на полицая - все си е вид нападение, което според твоята теория за Дембеле, това на Присо трябва да е опит за убийство) длъжностно лице, ти колко мача искаш да му дадат за толкова провинения в 1 мач?
Не си ли разбрал, че има УКАЗ, с който се отменя ДИРЕКТИВАТА?
Само не ми стана ясно, загубата от Миньор и Литекс, влиза ли в световния заговор срещу ЦСКА, в който Левски трябва да стане шампион?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
На ЦСКА винаги някой им е виновен (съдияата , БФС , топката) стига сте се излагали смешни сте. в момента Бг футбола е толкова ЗЛЕ че просто няма смисъл да се коментира.
Foreigner написа:БФС са срещу цска. Какви 5 мача наказание за този културен младеж? Бил агресивен, глупости, той от поглед само се строполи на земята, камо ли да тръгне да се бие. Освен това от камерата не си личи много точно къде нацелва полицаят и от къде на къде ще се вярва на 20 свидетели, половината държавни служители, а не на това скромно момче, което преди време пикаеше на пистата на националния стадион в Малта.
След като за пореден път БФС направи реверанс към цска държавата трябва да се намеси и да приложи българското законодателство спрямо футболното хулиганство, което автоматично означава Присо да бъде наказан с недопускане на спортни мероприятия в срок от 1 година.
Иронията ти е много недодялана. Но ще я продължа.
Ами тия хрисими фенове на локото да не би някой да си помисли че са провокирали големия черен лош Присо??? нееее
те седяха мирно и тихо и не издаваха маймунски звуци, не го замерваха и не го псуваха. В тая същата твоя логика локо трябва да отнесе наказание от 1 год без публика. И милия даксон душичката и той мил и смирен не скачаше като ужилен. (друг е въпроса че и и двамата паднаха и се търкаляха без каквато и да е причина) недей да гледаш едностранно. знам че е по-лесно да нападнеш ЦСКА , но нека да те видим теб в тази ситуация на цял стадион с черни които реват по теб че си белчо замерват те и те псуват

айде лека ви и не се радвайте на мъките на ЦСКА защото утре ЩЕ е вашия отбор, който и да е той!
dreben23 написа:Belus написа:Толкова наглост и простития не съм срещал през живота си. Толкова плач, такова изопачаване. Жалка история... Истерията, обхванала "червеничките", от забавна, започва да се превръща в много досадна. Апелирам към модератори и администратори да спрат цялата тая глупост!
Мисли, преди да апелираш, че модераторът е по-червен и от Станко Йовчев!В крайна сметка, форумите са си за забавление, апелирайте колкото си искате, нали трябва да е забавно за всички!
[offtopic]Шегувам се, разбира се! Все по-забавно ще става, ако натрупаме добра точкова преднина.[/offtopic]
Ако играете така и биете - какъв е проблема да сте шампиони? Мен това не ме притеснява. Лошото е всичко това, което става по форумите. Всеки ден се пускат по 10 теми, в които се пишат само глупости, които пречат на футбола. Това трябва да спре, преди да се е случило нещо лошо. Футбола е за забавление, а не за омраза...
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Изгледах видеото, което е качено и ми се набиват на очите две неща. Първо видеото е доста неясно и размазано и второ при влизането на Присо в съблекалните е доста афектиран и е трудно на хората, които го държат да го одържат т.е. само по видеото не би трябвало да са го наказали, а трябва, и полицаите, и хората, които са били там да дадат показания по случая, и тогава да се решава за колко мача да бъде наказван!
Дали има директива може само да се гадае! Лично мое мнение е, че (въпреки ,че съм фен на ЦСКА) момчета в отбора вместо да мислят за директиви, както и феновете. Трябва всеки мач да излизат футболистите крайно мобилизирани и да го играят така сякаш това им е последния им мач в живот! Шампион не се става с директиви и тем подобни, а със сърце, с много голямо сърце. Сърце, в което свети емблемата на отбора чийто цветове защиваш. Така както феновете и в сняг, и в дъжд , и в слънце са там на стадиона и подкрепят любимия си отбор!
Така се става шампион и голям футболист, всичко друго са празни приказки!!!
Дали има директива може само да се гадае! Лично мое мнение е, че (въпреки ,че съм фен на ЦСКА) момчета в отбора вместо да мислят за директиви, както и феновете. Трябва всеки мач да излизат футболистите крайно мобилизирани и да го играят така сякаш това им е последния им мач в живот! Шампион не се става с директиви и тем подобни, а със сърце, с много голямо сърце. Сърце, в което свети емблемата на отбора чийто цветове защиваш. Така както феновете и в сняг, и в дъжд , и в слънце са там на стадиона и подкрепят любимия си отбор!
Така се става шампион и голям футболист, всичко друго са празни приказки!!!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
- dreben23
- Контакти:
Няма значение, не ме слушай! Разтоварвам, че много ми дойде днес с тия лоши новини! Не се коси, голяма работа един бан.
Относно тълковните речници не знам от каква полза биха били на някого, но от правописен имат нужда доста хора, понеже чета доста от мненията и няма как да не бие на очи. Айде лека, наслука! Стига сте се заяждали, нема смисъл- по-безумно слаби отбори от българските няма! А ръководствата и съюзите имам усещането, че всички работят в една фирма...
Далавера ООД
П.С. Ако се мразехме, щяхме ли да си пишем?

П.С. Ако се мразехме, щяхме ли да си пишем?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- blue avalanche
- Контакти:
Поправете ме ако греша,ама когато ви взеха лиценза,не се ли пънехте за протести,шумотевици,незнамсиквоси и накрая се събраха 300 татуирани с нацистки кръстове алкохолици в парка,изпяха 2 песни и се разотидоха...
Толкоз по въпроса за протестите на "червените фенове" пред БФС!
ПП.А,сетих се!Събраха се 20-тина лумпена и хвърлиха 3-4 камъка по сградата на БФС...А-у-у-у-у...Страшно!!!
Толкоз по въпроса за протестите на "червените фенове" пред БФС!
ПП.А,сетих се!Събраха се 20-тина лумпена и хвърлиха 3-4 камъка по сградата на БФС...А-у-у-у-у...Страшно!!!
- milen.hristov
- Контакти:
Ще се съглася в вас,толкова не се дават за наказание, дори и на фновете които редовно имат сблъсъци с полицията.
Наказанието е правилно, друг е въпросът, че аршина не е еднакъв.