Борисов: Боби, внимавай!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Борисов: Боби, внимавай!

Мнениеот tiamat » 25 мар 2012 00:24

madbutcher написа:Досега вярвах, понеже съм на 38 години, че трябва да гледам на нещата обективно. Писал съм всеки ден в този форум, защото обичам ЦСКА и тепърва няма да се променям. Утре заминавам за Пловдив, защото там играе моят отбор, дали ще бием не знам, но вярвам, че можем. Ние сме ЦСКА и въпреки всички проблеми мястото ни е на върха. Разбирам, че искат да ни затрият вече 20 години. Дали е заради историята, дали е заради комплекси, дари е заради пари не знам. Локо Пловдив бият всички наред на Лаута и едва ли ги е страх от нашия разграден отбор. Не разбирам, защо БФС се старае със всички средства да ни върне надолу. Явно не вярваха, че след четири мача ще имаме равни точки с лидерите. Съжалявам господа, но ако не сте разбрали, Стойчо вече ни е треньор . Ние сме ЦСКА,не сме Лудогорец, не сме Литекс! Нашия отбор винаги се бори за първото място! Въпреки ударите, въпреки липсата на играчи, въпреки незгодите на Титан и коалицията "анти". Въпроса за Тошко и Румбата не е фундаментален, той е просто е още едно доказателство, как стават нещата в Българския футбол. Двамата ни играчи не са тренирали нормално 3-4 месеца, защо се опитват да ги забият съвсем. Янчев може да не е най-добрия български халф, но е човека е дал десетки години за отбора ни. 355 мача са не са малко и смятам, че може да се гордее с това постижение. Не знам, как дебелите глави във БФС не разбират, че играч на 36 години, на края на кариерата си няма смисъл да се компрометира точно сега. Тошко нямаше да играе срещу Локото, просто не е подготвен за такъв надървен мач. Но някои се уплашиха от самато му присъствие на пейката. Не, не са пловдивчани! Кокала е говедо, но иска чиста победа за да се хвали години на ред след това. Системата е друга! Нека дадът на Левски титлата, те имат опит в служебните участия. Всичко ще си покаже, защото все още го има Вечния мач! Спечели ли ЦСКА, значи, че тимът ни е жив и не влиза в системата на власта. Да му мисли Бойко с този автогол който си отбелязал защото застана с вечно губещите. Каквото и да измислите, помнете, че ние все още сме ЦСКА! Тимът създаден да е водач на останалите!

А ако Левски спечели? Значи ЦСКА са влезли в системата на властта? Да ти имам логиката. Иначе имаш право за Янчев. И на мене не ми го побира главата и не вярвам, че волно е взимал допинг. А ако е било неволно, както аз си мисля, поне в неговия случай, то наказанието не трябва да е голямо въобще. Все пак човекът има блестящо реноме.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 25 мар 2012 08:47

Нали някои от пишещите тук ревяха Борисов да излезел и да каже на глас кой е виновника ,щото видите ли те не могат да си смелят сами някои неща.Е ,човека си го каза ,а данко -сота пак търси за какво да го заяде.Явно Титан вече разбраха ,че няма какво повече да губят и толерантността която показваха до сега --си отиде .Така пък ,с повече гласност ,проблемите могат да стигнат до европейската централа ,където няма кой , кой е.Така показват и на всички ,че не желаят да се включват в уговорките за титла на говедата.С едно изречение ---НЕ ПРАВЕТЕ К....КИ НОМЕРА ,ЩОТО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН. И спрете като нямате какво да кажете ,да се правите на честните и почтени ,а шефовете -простаци.Хората дълго време проявяваха толерантност и тактично премълчаваха нещата в ефир ,но даже и най-възпитания човек има праг на търпимост и когато наистина вижда как след всичките си усилия да работи по правилата ,някои хора ,които нямат и капка от неговия мозък се подиграват с него от позицията на властта ---чашата на търпението прелива.ЕВАЛЛА, БОРИСОВ.ГОЛЯМ СИ!!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 25 мар 2012 10:27

С такива приказки за шалове и вазелин, и аз да бях на мястото на въпросния Боби, щях много да внимавам, че не се знае знае ли се.

А по "вечната тема", която разисквате тук, навремето имаше някаква приказка на някои, дето сега май не я помнят: "Убий глупака с мълчание".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 25 мар 2012 12:07

верно са много нагли Цяла есен БФС ги буташе безобразно, Орманджиев мишкуваше в съдийската комисия, пращаше им удобни съдии- биха Черноморец с гол от засада, отменен редовен гол на ЛОКО(ПД) на "армията", отменен редовен гол на Берое и неотсъдена дузпа за старозагорци, неотсъдена дузпа за ЛЕВСКИ за игра с ръка на К.Стоянов, отменен редовен гол на Лудогорец и неотсъдена чиста дузпа, измислена дузпа за ЦСКА във Враца(те пък не можаха да я вкарат)- аванти, аванти, аванти! Като прибавим към това и допинга, като прибавим и крайно съмнителната им победа в Ловеч-всичко вещаеше червена СЛУЖЕБНА титла... Защо се обърнаха нещата?- много просто: Надигна се ГИБЕЛНИЙ ГНЯВ на СЕКТОР Б, който произнесе своята тежка присъда: "БОЙКО-К**ВО!" Грохота на ЛАВИНАТА стигна и проби дебелите стени на "Дондуков"2, и ББ разбра, че срещу НАРОДА не се рита! Защото Левски- ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!КАЗАХ!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 мар 2012 12:48

Цска трябва да разбере най-после, че законите и правилниците са за да се спазват! Милко Балевото време свърши! Ако Боби Михайлов и БФС си вършеха съвестно работата, Цска отдавна трябваше да е изхвърлен от А група, не стига, че ви държат толкова години с фалшив лиценз, ами искате и свободно и безнаказано да си допингирате състезателите - е нема такъв филм!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 мар 2012 12:49

allez_les_blues написа:верно са много нагли Цяла есен БФС ги буташе безобразно, Орманджиев мишкуваше в съдийската комисия, пращаше им удобни съдии- биха Черноморец с гол от засада, отменен редовен гол на ЛОКО(ПД) на "армията", отменен редовен гол на Берое и неотсъдена дузпа за старозагорци, неотсъдена дузпа за ЛЕВСКИ за игра с ръка на К.Стоянов, отменен редовен гол на Лудогорец и неотсъдена чиста дузпа, измислена дузпа за ЦСКА във Враца(те пък не можаха да я вкарат)- аванти, аванти, аванти! Като прибавим към това и допинга, като прибавим и крайно съмнителната им победа в Ловеч-всичко вещаеше червена СЛУЖЕБНА титла... Защо се обърнаха нещата?- много просто: Надигна се ГИБЕЛНИЙ ГНЯВ на СЕКТОР Б, който произнесе своята тежка присъда: "БОЙКО-К**ВО!" Грохота на ЛАВИНАТА стигна и проби дебелите стени на "Дондуков"2, и ББ разбра, че срещу НАРОДА не се рита! Защото Левски- ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!КАЗАХ!

[offtopic]Марш да ти сменят памперса.[/offtopic]
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 25 мар 2012 13:01

madbutcher написа:
Досега вярвах, понеже съм на 38 години, че трябва да гледам на нещата обективно. Писал съм всеки ден в този форум, защото обичам ЦСКА и тепърва няма да се променям. Утре заминавам за Пловдив, защото там играе моят отбор, дали ще бием не знам, но вярвам, че можем. Ние сме ЦСКА и въпреки всички проблеми мястото ни е на върха. Разбирам, че искат да ни затрият вече 20 години. Дали е заради историята, дали е заради комплекси, дари е заради пари не знам. Локо Пловдив бият всички наред на Лаута и едва ли ги е страх от нашия разграден отбор. Не разбирам, защо БФС се старае със всички средства да ни върне надолу. Явно не вярваха, че след четири мача ще имаме равни точки с лидерите. Съжалявам господа, но ако не сте разбрали, Стойчо вече ни е треньор...

Пичага, при положение че на полусезона водехте с 3 точки на ЛЕВСКИ, и програмата ви в първите кръгове беше :гостуване в Бургас, и домакинства на Каварна, Монтана и покойния Локо(СФ), аз мисля че планът е бил точно такъв-след 4 мача да сте с равни точки с ЛЕВСКИ :lol:

P.S. А като се има в предвид че след 11-ти кръг водехте със седем точки на ЛЕВСКИ, и че почти цяла есен ЛЕВСКИ игра напрактика без треньор, не виждам поводи да се гордееш,че сте с равни точки с нас-напротив,трябва много да те е яд, че не си решихте нещата есента,когато Левски не знаеше къде се намира ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 25 мар 2012 13:08

и стига с тая демагогия- Коце Стоянов и без това е контузен, ще се оправи чак към края на сезона, пенсионер Тошко отдавна е свършил с големия футбол, а пък ако чакате от Румбата Трифонов да ви прави шампиони, и да ви връзва играта..... :lol: Все едно ние в ЛЕВСКИ ,да чакаме Старокин да ни направи шампиони :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 25 мар 2012 13:13

blue avalanche написа:В някои други "царства и господарства" Борисов трябва да бъде солидно глобен за такива изказвания!Но,понеже БФС е "синьо" да се обзаложим ли,че Митю няма да "го отнесе"...

Със собственик като Борат и ти имаш наглостта да говориш, само ако погледнеш , какво и колко е говорил през годинитие и наказанията , които е понесъл , ще трябва да си изтриеш коментара .
ВЪН БОКЛУЦИТЕ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 мар 2012 19:46

Кучета и котки може, а прасета не!("Селянина с колелото" -
1974-та)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”