madbutcher написа:Досега вярвах, понеже съм на 38 години, че трябва да гледам на нещата обективно. Писал съм всеки ден в този форум, защото обичам ЦСКА и тепърва няма да се променям. Утре заминавам за Пловдив, защото там играе моят отбор, дали ще бием не знам, но вярвам, че можем. Ние сме ЦСКА и въпреки всички проблеми мястото ни е на върха. Разбирам, че искат да ни затрият вече 20 години. Дали е заради историята, дали е заради комплекси, дари е заради пари не знам. Локо Пловдив бият всички наред на Лаута и едва ли ги е страх от нашия разграден отбор. Не разбирам, защо БФС се старае със всички средства да ни върне надолу. Явно не вярваха, че след четири мача ще имаме равни точки с лидерите. Съжалявам господа, но ако не сте разбрали, Стойчо вече ни е треньор . Ние сме ЦСКА,не сме Лудогорец, не сме Литекс! Нашия отбор винаги се бори за първото място! Въпреки ударите, въпреки липсата на играчи, въпреки незгодите на Титан и коалицията "анти". Въпроса за Тошко и Румбата не е фундаментален, той е просто е още едно доказателство, как стават нещата в Българския футбол. Двамата ни играчи не са тренирали нормално 3-4 месеца, защо се опитват да ги забият съвсем. Янчев може да не е най-добрия български халф, но е човека е дал десетки години за отбора ни. 355 мача са не са малко и смятам, че може да се гордее с това постижение. Не знам, как дебелите глави във БФС не разбират, че играч на 36 години, на края на кариерата си няма смисъл да се компрометира точно сега. Тошко нямаше да играе срещу Локото, просто не е подготвен за такъв надървен мач. Но някои се уплашиха от самато му присъствие на пейката. Не, не са пловдивчани! Кокала е говедо, но иска чиста победа за да се хвали години на ред след това. Системата е друга! Нека дадът на Левски титлата, те имат опит в служебните участия. Всичко ще си покаже, защото все още го има Вечния мач! Спечели ли ЦСКА, значи, че тимът ни е жив и не влиза в системата на власта. Да му мисли Бойко с този автогол който си отбелязал защото застана с вечно губещите. Каквото и да измислите, помнете, че ние все още сме ЦСКА! Тимът създаден да е водач на останалите!
А ако Левски спечели? Значи ЦСКА са влезли в системата на властта? Да ти имам логиката. Иначе имаш право за Янчев. И на мене не ми го побира главата и не вярвам, че волно е взимал допинг. А ако е било неволно, както аз си мисля, поне в неговия случай, то наказанието не трябва да е голямо въобще. Все пак човекът има блестящо реноме.