Интервютата след мача ще бъдат опорочени,тъй като Херо ще е залял предварително камерите със плюнки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Искам си Акаунта написа: С оглед последните събития около двата отбора , очаквам ( и се надявам ) Черноморец да излязат максимално нахъсани и да обезкостят играчите на ЦСКА . Преди началото на сезона , никой не е очаквал , че Черноморец ще имат шанс за евротурнирите , така че аз не съм максималист . Резултата не е от толкова голямо значение- важното е традицията да бъде спазена . В София акулите сдъвкаха ( и изплюха ) Апостол Попов , сега ще съм доволен ако пратят Мораеш на трибуните за около 8 месеца
mistreated написа:Искам си Акаунта написа: С оглед последните събития около двата отбора , очаквам ( и се надявам ) Черноморец да излязат максимално нахъсани и да обезкостят играчите на ЦСКА . Преди началото на сезона , никой не е очаквал , че Черноморец ще имат шанс за евротурнирите , така че аз не съм максималист . Резултата не е от толкова голямо значение- важното е традицията да бъде спазена . В София акулите сдъвкаха ( и изплюха ) Апостол Попов , сега ще съм доволен ако пратят Мораеш на трибуните за около 8 месеца
То ако ставаше само с "нахъсване"....
Това пък с призива за контузване на Мораеш е върха на глупостта. Не го очаквах от теб между другото.
Само не разбрах каква е "традицията"?
Искам си Акаунта написа: Традицията е Левски и ЦСКА да играят трудно в Бургас . Това за Мораеш е закачка към един "ваш" събрат , той ще се сети , според който играч на Черноморец е контузил Апостол Попов умишлено . Контузии не пожелавам на никой футболист , все пак с това си изкарват прехраната ... За мача писах , че с оглед на напрежението което се създаде , очаквам Черноморец да играят много мотивиране и твърдо ( в разумни граници ) . Все пак се очаква в отбора на ЦСКА да има доста млади играчи за които това ще е първи "здрав" мач . И е нормално да се стреснат при по-твърда игра срещу тях . Само с нахъсване не става , вярно е ... но и чисто футболните аргументи специално за този мач ще са равни ( дори сме я да твърдя , че като футболисти и сработеност Черноморец ще стои по-добре на терена ) . Както се вижда от предния ми коментар - от отбора на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите . Не се знае и на кои от новите попълнения може да се разчита . Докато Херо в момента има равностойна резерва , за почти всеки един пост в отбора .
***cska*** написа:1-3(2 гола на Ж.Мораес)!
Интервютата след мача ще бъдат опорочени,тъй като Херо ще е залял предварително камерите със плюнки
mistreated написа:Искам си Акаунта написа: Традицията е Левски и ЦСКА да играят трудно в Бургас . Това за Мораеш е закачка към един "ваш" събрат , той ще се сети , според който играч на Черноморец е контузил Апостол Попов умишлено . Контузии не пожелавам на никой футболист , все пак с това си изкарват прехраната ... За мача писах , че с оглед на напрежението което се създаде , очаквам Черноморец да играят много мотивиране и твърдо ( в разумни граници ) . Все пак се очаква в отбора на ЦСКА да има доста млади играчи за които това ще е първи "здрав" мач . И е нормално да се стреснат при по-твърда игра срещу тях . Само с нахъсване не става , вярно е ... но и чисто футболните аргументи специално за този мач ще са равни ( дори сме я да твърдя , че като футболисти и сработеност Черноморец ще стои по-добре на терена ) . Както се вижда от предния ми коментар - от отбора на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите . Не се знае и на кои от новите попълнения може да се разчита . Докато Херо в момента има равностойна резерва , за почти всеки един пост в отбора .
От последните 5 двубоя в Бургас 3 са завършили с победа на ЦСКА, имаме и едно равенство. Победата ви по-миналия сезон беше срещу резервите на ЦСКА, когато всичко в първенството беше решено.
Не разбирам какво имаш впредид, като казваш, че на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите. Спрямо есенния полусезон да, но те са заместени от други футболисти, които всички червени фенове се надяваме, че ще играят не по-лошо от предишните.
Защо реши, че като единици Черноморец са по-добри? Кои по-точно футболисти визираш? Този състав, който си написал като вероятен за акулите какво общо има с този от есента? Да разбирам ли, че и вие ще играете с резервите?
Искам си Акаунта написа: Есента в София играха доста резерви , това имам предвид . Цялата средна линия на Черноморец е по-добра от отва с което ЦСКА би излязъл в Бургас . Кои са играчите които ще заменят , Стоянов , Янчев , Платини , Зику , Нелсън и Делев ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта