Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот ***cska*** » 28 фев 2012 13:16

1-3(2 гола на Ж.Мораес)!
Интервютата след мача ще бъдат опорочени,тъй като Херо ще е залял предварително камерите със плюнки :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2012 13:37

Една бърза справка за съставите на отборите в мача през есента . С червено са играчите които вече не са в отборите , в синьо тези които със сигурност няма да играят .
Райс Мболи - Костадин Стоянов , Румен Трифонов, Иван Бандаловски , Апостол Попов, Тодор Янчев, Борис Галчев ,Янис Зику , Спас Делев , Мишел Платини, Грегъри Нелсън

Стоян Колев - Траян Дянков , Венцислав Бонев, Николай Николов , Жереми Фо-Поре - Радостин Кишишев , Борислав Балджийски , Костадин Дяков , Жужу, Цветомир Цонков , Георги Андонов
За Апостол Попов не съм сигурен доколко е възстановен .
Мораеш беше контузен доскоро , ще видим дали ще играе срещу Бдин , Анисе няма да играе , Присо още не си е извадил работна виза и е възможно да пропусне двубоя . Така , че ако някой иска може да попълни състава на ЦСКА който се очаква да започне мача в Бургас .
В Черноморец всички основни играчи са на линия . Оказа се че в София са играли доста резерви . Реално отбора е компенсирал напълно напусналите играчи . Вероятен състав :
Колев - Оулембо , Дянков , Николов, Фо Поре - Цонков , Телкийски ( Паланков , Балджийски ) , Шаешу , Боли , Мелконян ( Христов , Дяков ) - Йорданов .
С оглед последните събития около двата отбора , очаквам ( и се надявам ) Черноморец да излязат максимално нахъсани и да обезкостят играчите на ЦСКА . Преди началото на сезона , никой не е очаквал , че Черноморец ще имат шанс за евротурнирите , така че аз не съм максималист . Резултата не е от толкова голямо значение- важното е традицията да бъде спазена . В София акулите сдъвкаха ( и изплюха ) Апостол Попов , сега ще съм доволен ако пратят Мораеш на трибуните за около 8 месеца ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 фев 2012 13:56

Искам си Акаунта написа: С оглед последните събития около двата отбора , очаквам ( и се надявам ) Черноморец да излязат максимално нахъсани и да обезкостят играчите на ЦСКА . Преди началото на сезона , никой не е очаквал , че Черноморец ще имат шанс за евротурнирите , така че аз не съм максималист . Резултата не е от толкова голямо значение- важното е традицията да бъде спазена . В София акулите сдъвкаха ( и изплюха ) Апостол Попов , сега ще съм доволен ако пратят Мораеш на трибуните за около 8 месеца ;)

То ако ставаше само с "нахъсване"....
Това пък с призива за контузване на Мораеш е върха на глупостта. Не го очаквах от теб между другото.

Само не разбрах каква е "традицията"?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2012 14:19

mistreated написа:
Искам си Акаунта написа: С оглед последните събития около двата отбора , очаквам ( и се надявам ) Черноморец да излязат максимално нахъсани и да обезкостят играчите на ЦСКА . Преди началото на сезона , никой не е очаквал , че Черноморец ще имат шанс за евротурнирите , така че аз не съм максималист . Резултата не е от толкова голямо значение- важното е традицията да бъде спазена . В София акулите сдъвкаха ( и изплюха ) Апостол Попов , сега ще съм доволен ако пратят Мораеш на трибуните за около 8 месеца ;)

То ако ставаше само с "нахъсване"....
Това пък с призива за контузване на Мораеш е върха на глупостта. Не го очаквах от теб между другото.

Само не разбрах каква е "традицията"?

Традицията е Левски и ЦСКА да играят трудно в Бургас . Това за Мораеш е закачка към един "ваш" събрат , той ще се сети , според който играч на Черноморец е контузил Апостол Попов умишлено . Контузии не пожелавам на никой футболист , все пак с това си изкарват прехраната ... За мача писах , че с оглед на напрежението което се създаде , очаквам Черноморец да играят много мотивиране и твърдо ( в разумни граници ) . Все пак се очаква в отбора на ЦСКА да има доста млади играчи за които това ще е първи "здрав" мач . И е нормално да се стреснат при по-твърда игра срещу тях . Само с нахъсване не става , вярно е ... но и чисто футболните аргументи специално за този мач ще са равни ( дори сме я да твърдя , че като футболисти и сработеност Черноморец ще стои по-добре на терена ) . Както се вижда от предния ми коментар - от отбора на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите . Не се знае и на кои от новите попълнения може да се разчита . Докато Херо в момента има равностойна резерва , за почти всеки един пост в отбора .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 фев 2012 14:27

Искам си Акаунта написа: Традицията е Левски и ЦСКА да играят трудно в Бургас . Това за Мораеш е закачка към един "ваш" събрат , той ще се сети , според който играч на Черноморец е контузил Апостол Попов умишлено . Контузии не пожелавам на никой футболист , все пак с това си изкарват прехраната ... За мача писах , че с оглед на напрежението което се създаде , очаквам Черноморец да играят много мотивиране и твърдо ( в разумни граници ) . Все пак се очаква в отбора на ЦСКА да има доста млади играчи за които това ще е първи "здрав" мач . И е нормално да се стреснат при по-твърда игра срещу тях . Само с нахъсване не става , вярно е ... но и чисто футболните аргументи специално за този мач ще са равни ( дори сме я да твърдя , че като футболисти и сработеност Черноморец ще стои по-добре на терена ) . Както се вижда от предния ми коментар - от отбора на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите . Не се знае и на кои от новите попълнения може да се разчита . Докато Херо в момента има равностойна резерва , за почти всеки един пост в отбора .

От последните 5 двубоя в Бургас 3 са завършили с победа на ЦСКА, имаме и едно равенство. Победата ви по-миналия сезон беше срещу резервите на ЦСКА, когато всичко в първенството беше решено.
Не разбирам какво имаш впредид, като казваш, че на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите. Спрямо есенния полусезон да, но те са заместени от други футболисти, които всички червени фенове се надяваме, че ще играят не по-лошо от предишните.
Защо реши, че като единици Черноморец са по-добри? Кои по-точно футболисти визираш? Този състав, който си написал като вероятен за акулите какво общо има с този от есента? Да разбирам ли, че и вие ще играете с резервите?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 фев 2012 14:36

***cska*** написа:1-3(2 гола на Ж.Мораес)!
Интервютата след мача ще бъдат опорочени,тъй като Херо ще е залял предварително камерите със плюнки :lol:

Е,много си остроумен!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2012 14:48

mistreated написа:
Искам си Акаунта написа: Традицията е Левски и ЦСКА да играят трудно в Бургас . Това за Мораеш е закачка към един "ваш" събрат , той ще се сети , според който играч на Черноморец е контузил Апостол Попов умишлено . Контузии не пожелавам на никой футболист , все пак с това си изкарват прехраната ... За мача писах , че с оглед на напрежението което се създаде , очаквам Черноморец да играят много мотивиране и твърдо ( в разумни граници ) . Все пак се очаква в отбора на ЦСКА да има доста млади играчи за които това ще е първи "здрав" мач . И е нормално да се стреснат при по-твърда игра срещу тях . Само с нахъсване не става , вярно е ... но и чисто футболните аргументи специално за този мач ще са равни ( дори сме я да твърдя , че като футболисти и сработеност Черноморец ще стои по-добре на терена ) . Както се вижда от предния ми коментар - от отбора на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите . Не се знае и на кои от новите попълнения може да се разчита . Докато Херо в момента има равностойна резерва , за почти всеки един пост в отбора .

От последните 5 двубоя в Бургас 3 са завършили с победа на ЦСКА, имаме и едно равенство. Победата ви по-миналия сезон беше срещу резервите на ЦСКА, когато всичко в първенството беше решено.
Не разбирам какво имаш впредид, като казваш, че на ЦСКА ще отсъстват 70% от титулярите. Спрямо есенния полусезон да, но те са заместени от други футболисти, които всички червени фенове се надяваме, че ще играят не по-лошо от предишните.
Защо реши, че като единици Черноморец са по-добри? Кои по-точно футболисти визираш? Този състав, който си написал като вероятен за акулите какво общо има с този от есента? Да разбирам ли, че и вие ще играете с резервите?

Есента в София играха доста резерви , това имам предвид . Цялата средна линия на Черноморец е по-добра от отва с което ЦСКА би излязъл в Бургас . Кои са играчите които ще заменят , Стоянов , Янчев , Платини , Зику , Нелсън и Делев ?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 фев 2012 15:01

Искам си Акаунта написа: Есента в София играха доста резерви , това имам предвид . Цялата средна линия на Черноморец е по-добра от отва с което ЦСКА би излязъл в Бургас . Кои са играчите които ще заменят , Стоянов , Янчев , Платини , Зику , Нелсън и Делев ?

Мораеш, Паун, Присо, Карачанаков, Томас и Хадад. Дали ще ги заместят добре тепърва ще разберем. Къде си гледал средната линия на Черноморец, която ще играе пролетта, за да твърдиш подобни неща? В някакви контролни срещи?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 фев 2012 15:10

Току що гледах малко от контролата ЦСКА-Бдин. Според мен най-малко вероятно е в срещата Черноморец-ЦСКА да победят армейците. Победа за Черноморец или равен. ЦСКА може и да влязат в ритъм по време на полусезона, но в момента не ми изглеждат на ниво.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”