Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Дербито БФС–ЦСКА ?

Мнениеот Синьо сърце » 21 сеп 2012 19:56

Batkoto написа:добре, че със случая се занимава УЕФА, че да има наказание, иначе примерно нашите капацитети в БФС не видяха нищо нередно в бананеното парти на Герена ;)

Не знам кой вдигна плакат'' ЦСКА не е зоологическа градина''... Айде да не се правим на по-католици от папата!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 сеп 2012 20:24

и кое по-точно му е расисткото на този плакат, подигравателно да, но къде конкретно виждаш расизма :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 21 сеп 2012 20:37

Batkoto написа:и кое по-точно му е расисткото на този плакат, подигравателно да, но къде конкретно виждаш расизма :?:

Само информативно да ни кажеш...мюсюлманите раса ли са?А бошнаците.. Те раса ли са?

Ако и двата отговора са не, къде е расисткото в плакатите?
Да, плакатите бяха грозни и тъпи, като тези, които са ги направили и издигнали, но в тях кое е расизъм?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 сеп 2012 20:37

Batkoto написа:и кое по-точно му е расисткото на този плакат, подигравателно да, но къде конкретно виждаш расизма :?:

Да бе, гарниран с плакат" Нвоко и Мбоко, ние не ви искаме''... Маймуни не искате, сиреч! И яко дюдюкане по тях!
Както и да е, аз съм съгласен с това. Имам си виждане по нещата и точка, имам си и знаменце на Конфедерацията в колата. Правилно или не, си е мое. Негърът ще те издъни баш кога не трябва, евалла на наште, че веднага разкараха Гарата, инак не се знае... Дошли ми от Тамбукту и все права искат, все недоволни и онеправдани, ами да не би да не се качват по палмите за банана и кокос? Верно е, кво се правят на ощипани! Мързи ги да бачкат, цял ден мъжете се подпличкват из джунглата я хванат нещо там, я не. Жените ем дръвя събират, децата гледат, корени и патати копаят и така е от хилядолетия! Много пък чувствителни, ами да си ходят на Мбонго-ронго и там да демонстрират чувства, маймуняци! Ей ги и другите, дето се правят на обидени-мусулманите...Ей, аланкоолу, дошъл си в християнска Европа, приела те е и ще се съобразяваш с правилата, а щом искаш да пиеш суров кръв от коза и да носиш фереджа и чалма-айде ресто в пустинята, там се изразявай както щеш! 96 % от тях ни чели Корана, ни го разбират, ама първа писта за обидени и все им правата нарушени, все им някой виновен...Айде байгън!
Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 21 сеп 2012 22:32

Kашчей написа:

Само информативно да ни кажеш...мюсюлманите раса ли са?А бошнаците.. Те раса ли са?

Ако и двата отговора са не, къде е расисткото в плакатите?
Да, плакатите бяха грозни и тъпи, като тези, които са ги направили и издигнали, но в тях кое е расизъм?

че кой е казал, че са расистки .. :roll:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 сеп 2012 13:43

Виждам, че сините индивиди са се появили. Здравейте другари от ДС. Пратихте ли си доносите за седмицата? И защо още не сте направили тема за наказанието ви? Явно за вас расистите е нещо нормално да ви наказват. Подготвяйте бананите за довечера и тръгвайте, че Карвальо сигурно е гладен. И да не забравите фашистките знамена и пречупените кръстове.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 сеп 2012 13:46

Kашчей написа:
kiko75 написа:http://www.prosport.bg/news/27576-Zainteresovan-ot-STK-za-CSKA-progovori.html towa e za filosofa ot RUSE ако може да чете де

Той може да чете, ама може и да чете не само сайтове, които ви отърват на вас :mrgreen: Всички други, за които говори въпросният (естествено, съществуващ само в главата на журналиста, писал това) господин, са дошли в ЦСКА като свободни агенти и затова за тях няма пречка да бъдат картотекирани и през септември, когато трансферният прозорец е затворил.Въпросният господин без име, който така услужливо уж е казал нещо, няма как да не знае това, ако наистина е член на СТК.

Странно ми се струва, че ти, който знаеш абсолютно всичко от първа ръка, сякаш си секретарката на ТИТАН-АС, не знаеш елементарни неща, свързани с картотекирането на футболистите.

ние нямаме забра да подписваме договори имаме забрана да картотекираме казахти че незнаш да четеш и да платини идва като свободен агент
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 22 сеп 2012 15:58

kiko75 написа:
Kашчей написа:
kiko75 написа:http://www.prosport.bg/news/27576-Zainteresovan-ot-STK-za-CSKA-progovori.html towa e za filosofa ot RUSE ако може да чете де

Той може да чете, ама може и да чете не само сайтове, които ви отърват на вас :mrgreen: Всички други, за които говори въпросният (естествено, съществуващ само в главата на журналиста, писал това) господин, са дошли в ЦСКА като свободни агенти и затова за тях няма пречка да бъдат картотекирани и през септември, когато трансферният прозорец е затворил.Въпросният господин без име, който така услужливо уж е казал нещо, няма как да не знае това, ако наистина е член на СТК.

Странно ми се струва, че ти, който знаеш абсолютно всичко от първа ръка, сякаш си секретарката на ТИТАН-АС, не знаеш елементарни неща, свързани с картотекирането на футболистите.

ние нямаме забра да подписваме договори имаме забрана да картотекираме казахти че незнаш да четеш и да платини идва като свободен агент

Грънци и менци, както казват по нашия край за глупостите!Проглушихте света, че си връщате Платини, с бартер плюс минимално доплащане, но за теб това е свободен агент.Даже и жив бартер да е било, пак не идва като свободен агент.

Защо нито един цесекар не си помисля, за миг поне, че за вас ще е по-лошо, ако бяха картотекирали единствено Платини, и никой друг от новите.Вие отбор нямаше да имате тогава.

Кико, вие можете и сега да подпишете договор, с Меси, например, ама не можете да го картотекирате сега.Прави разлика между подписване и картотека!

ПП-Не си намерил църква да се кръстиш, Кико.Опитай с някой друг, не и с мен.Поне никът ми трябва да ти говори, че не съм тийнейджър, който само папагалски повтаря заучени фрази.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 сеп 2012 18:04

Странно ми се струва, че ти, който знаеш абсолютно всичко от първа ръка, сякаш си секретарката на ТИТАН-АС, не знаеш елементарни неща, свързани с картотекирането на футболистите.[/quote]
ние нямаме забра да подписваме договори имаме забрана да картотекираме казахти че незнаш да четеш и да платини идва като свободен агент[/quote]

Грънци и менци, както казват по нашия край за глупостите!Проглушихте света, че си връщате Платини, с бартер плюс минимално доплащане, но за теб това е свободен агент.Даже и жив бартер да е било, пак не идва като свободен агент.

Защо нито един цесекар не си помисля, за миг поне, че за вас ще е по-лошо, ако бяха картотекирали единствено Платини, и никой друг от новите.Вие отбор нямаше да имате тогава.

Кико, вие можете и сега да подпишете договор, с Меси, например, ама не можете да го картотекирате сега.Прави разлика между подписване и картотека!

ПП-Не си намерил църква да се кръстиш, Кико.Опитай с някой друг, не и с мен.Поне никът ми трябва да ти говори, че не съм тийнейджър, който само папагалски повтаря заучени фрази.[/quo дреме ми на шмаизера къв си а датата на договора на платини да ти говори нещо ми ЦСКА РАЗТРОГНА ПЪРВИЯ ДОГОВОР С НЕГО И ПОДПИСА НОВ КОЕТО НЕ МОРАЛНО НО Е ЗАКОНО И ЦЕЛИЯ ЦИРК ЩЕ ДО ДРУГАТА СЕДМИЦА ПРЕД АПЕЛАТИВНАТА ЩЕ КАЗВАТ ВСИЧКО ВЕ ТОК МОЖЕ ДА ИГРАЕ И АЗ ПРАВЯ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПОДПИСВАНЕ И КАРТОТЕКА И АКО МЕСИ ДОИДЕ КАТО СВОБОДЕН АГЕНТ КВО НЯМА ДА ИГРАЕ ЩОТО НА ДУМУЗ\ АГА ГО СТРАХ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 26 сеп 2012 10:53

В УЕФА останаха като препарирани от искане на ЦСКА. По време на проверката в София инспекторите на Мишел Платини били помолени да поемат лицензирането на клуба тази пролет вместо комисията към БФС, твърди "Стандарт".

От "Армията" се аргументирали, че с хората на УЕФА се работи много по-лесно отколкото с колегите им в София. От ЦСКА са напълно сериозни и дори проучили възможността да получават лиценз директно от Нион. Оказало се, на теория това е възможно. "Червените" недоволстват от аршина на БФС, който според тях има за цел да облагодетелства най-вече приближени мениджъри, ревящи постоянни за пари.

Върни се в “ЦСКА”