Той може да чете, ама може и да чете не само сайтове, които ви отърват на вас

Всички други, за които говори въпросният (естествено, съществуващ само в главата на журналиста, писал това) господин, са дошли в ЦСКА като свободни агенти и затова за тях няма пречка да бъдат картотекирани и през септември, когато трансферният прозорец е затворил.Въпросният господин без име, който така услужливо уж е казал нещо, няма как да не знае това, ако наистина е член на СТК.
Странно ми се струва, че ти, който знаеш абсолютно всичко от първа ръка, сякаш си секретарката на ТИТАН-АС, не знаеш елементарни неща, свързани с картотекирането на футболистите.[/quote]
ние нямаме забра да подписваме договори имаме забрана да картотекираме казахти че незнаш да четеш
и да платини идва като свободен агент[/quote]
Грънци и менци, както казват по нашия край за глупостите!Проглушихте света, че си връщате Платини, с бартер плюс минимално доплащане, но за теб това е свободен агент.Даже и жив бартер да е било, пак не идва като свободен агент.
Защо нито един цесекар не си помисля, за миг поне, че за вас ще е по-лошо, ако бяха картотекирали единствено Платини, и никой друг от новите.Вие отбор нямаше да имате тогава.
Кико, вие можете и сега да подпишете договор, с Меси, например, ама не можете да го картотекирате сега.Прави разлика между подписване и картотека!
ПП-Не си намерил църква да се кръстиш, Кико.Опитай с някой друг, не и с мен.Поне никът ми трябва да ти говори, че не съм тийнейджър, който само папагалски повтаря заучени фрази.[/quo дреме ми на шмаизера къв си а датата на договора на платини да ти говори нещо ми ЦСКА РАЗТРОГНА ПЪРВИЯ ДОГОВОР С НЕГО И ПОДПИСА НОВ КОЕТО НЕ МОРАЛНО НО Е ЗАКОНО И ЦЕЛИЯ ЦИРК ЩЕ ДО ДРУГАТА СЕДМИЦА ПРЕД АПЕЛАТИВНАТА ЩЕ КАЗВАТ ВСИЧКО ВЕ ТОК МОЖЕ ДА ИГРАЕ И АЗ ПРАВЯ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПОДПИСВАНЕ И КАРТОТЕКА И АКО МЕСИ ДОИДЕ КАТО СВОБОДЕН АГЕНТ КВО НЯМА ДА ИГРАЕ ЩОТО НА ДУМУЗ\ АГА ГО СТРАХ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.