ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот Joni_ » 04 яну 2013 17:52

Няма смисъл от тази тема и по добре да се заключи.
Който и да дойде нищо няма да промени, проблема е един и всички знаем кой е той .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2013 17:59

Тошко Янчев и той си отива май... Номер 9.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 18:44

ПРОТЕСТИ до дупка на стадиона и пред офисите на "Титан".
Щом искат промяна - ДА СИ Я ПОЛУЧАТ!ВЪН БОКЛУЦИТЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
:evil:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2013 18:50

Кировец написа:ПРОТЕСТИ до дупка на стадиона и пред офисите на "Титан".

Вземете и багера от снимката за ремонта! :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2013 19:05

Кировец написа:ПРОТЕСТИ до дупка на стадиона и пред офисите на "Титан".

Вземете и багера от снимката за ремонта! :lol:
Все едно да те уволнят от работа и да ходиш после да уволняваш шефа си, как да стане това? Нали после предприятието ще бъде закрито, квото каже шефа това е, като не ни харесва, хващаме гората! Той затова е шеф, Стойчо си го търсеше това уволнение непрекъснато, признавам си, че успехите липсват, а и много плю по шефовете- никой не търпи такива неща. Титан грешат непрекъснато, но пък са собствениците и имат пълното право да преценяват кое е успех и кое не е, а и на самия Стойчо не му беше леко, тия го разсипаха отвсякъде! Комисионни, щуротии, мразят го и толкова! Ако си замине Титан без алтернатива, отборът отива във В група. Така ще стане накрая от много любов!
Никога не трябва да се допуска такова нещо, защото ще изчезне и цялата ни история! Когато има добра алтернатива, вече нека се протестира навсякъде, но протестите ще ни довършат според мен съвсем. :cry:
Не вярвам всичките фенове на ЦСКА да притежават само първа сигнална система, нека да се види кой ще е треньор, какви футболисти ще дойдат, тогава да се мисли какви са ни целите, протестите и всичко останало. ;)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 яну 2013 19:21

Дребен,
омръзна ми да чакам новия треньор бе пич. Това е 9 пъти от както са тия на власт. Ти не разбираш ли, че тия са тук за да ни държат далече от 1-вото място. Тия нямат пари, за да са шефове и да се разпореждат в ЦСКА! Аз не искам ЦСКА да се превърне в Славия, а нещата започват силно да клонят в такава посока. И аз си виках същото като теб! Но те не са лоялни шефове и не заслужават лоялно отношение!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 яну 2013 19:35

dreben23 написа:Не вярвам всичките фенове на ЦСКА да притежават само първа сигнална система, нека да се види кой ще е треньор, какви футболисти ще дойдат, тогава да се мисли какви са ни целите, протестите и всичко останало. ;)

Как може толкова лесно да те манипулират ?
Колко пъти гледаме и чакахме и търпяхме ???
Разберете хора, докато тези хора са начело нищо хубаво не ни очаква, ако ще Меси да дойде и Моуриньо да ни е треньор !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 яну 2013 20:10

Joni_ написа:
dreben23 написа:Не вярвам всичките фенове на ЦСКА да притежават само първа сигнална система, нека да се види кой ще е треньор, какви футболисти ще дойдат, тогава да се мисли какви са ни целите, протестите и всичко останало. ;)

Как може толкова лесно да те манипулират ?
Колко пъти гледаме и чакахме и търпяхме ???
Разберете хора, докато тези хора са начело нищо хубаво не ни очаква, ако ще Меси да дойде и Моуриньо да ни е треньор !!!

Той на мачове не идва, така че форумното му мнение не е от голямо значение.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 яну 2013 01:54

На никой не съм позволявал да ме манипулира, не мисля и да го правя. Точно затова имам и различно мнение по доста въпроси, макар и да няма значение. Просто не искам да съсипем най-хубавото, което имаме сами, не ми пука за титаните, но само те ни държат живи все още, въпреки че са доказани некадърници що се отнася до управлението на футболен клуб! Не мислите ли, че всякакви протести са малко безсмислени, щом все още няма човек, който да излезе и да каже, че иска да ни купи и има парите да го направи? Да речем както в политиката- като тръгнеш да махаш един, трябва да има друг с по-добри политически възгледи да кажем. Ще кажете футбола няма нищо общо с политиката. И на мен ми се ще да е така, но има. Даже се вижда, че един отбор върви добре само като води добра политика и има лоби еди къде си. Така и не мога да разбера защо трябва винаги сами да си пречим- в момента футболистите ни не са лоши, имаме шанс и да направим шампионата интересен, но при едни нови протести на футболистите едва ли ще им стане много приятно и ще бъдат амбицирани за нещо. Стойчо Младенов е дал много на ЦСКА, взел е и също така доста, не е незаменим все пак и ще се справяме и без него, но може и футболистите да са били против оставането му. Равенството с Локо сф не беше никак случайно. Нека да има протести срещу титаните, но не и в ущърб на ЦСКА!
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 05 яну 2013 09:28

момчета следете темите, на път е и тази да стане мазало. по лесно ще бъде за всеки да следи какво се случва като се пише в точната тема
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”