CSKA 78 написа:DoSomethingDifferent написа:CSKA 78 написа:soilwork написа:Единият е на 23, искан от Томаш, готов да влезе веднага в състава. Другият е на 29, без подготовка, не е искан от Томаш. Пинто е издържал тестовете. Проблемът е бил договора една или две години.CSKA 78 написа:Доста от медиите пишат, че "звездата" на Ботев искала твърде много пари, но сме имали и вариант Б(да не повярваш)! Ако сделката се провали, тогава сме щели да привлечем Пиер Кунде, който в момента е свободен агент! По какви критерии последният е вариант Б, а не главно А, е само в главите на директорите! Които са доказали, че са супер кадърни! Ха-ха!
Добре, ама единият е камерунски национал с голям опит в Бундеслигата, а другият е медийната "звезда" на Ботев! В дългосрочен план е ясно кой е по-добрият избор - на 29 години има поне още три години футбол в него! ;) За Пинто не се връзват историите! Уж проблемът бил времетраенето на договора му, но все пак му е направена втора проверка на здравословното му състояние?! :o
ПП Какво ти е направил Вион?! Той е най-сърцатият ни играч! И е един от малкото футболисти в отбора, които могат да изпълняват статични прилично!
Самият факт, че според теб Тибо Вион има качества за ЦСКА, говори много. И един съвет от мен, престани да четеш/връзваш на жълти медии!
ПП. И аз съм усмихнат, добър и много сърцат, но дали ставам за ЦСКА?
Вион дали има качества да играе в ЦСКА?! Сигурно ги има, след като вече 4-ти треньор(всъщност даже е 5-ти треньор) го използва като титуляр, при това е играл на различни позиции! Със сигурност има повече качества за ЦСКА от Делова и Локило! Освен това не се предава никога и винаги играе с максимума от силите си! Почти съм сигурен, че ако новият ни ляв бек не е контузен, Вион ще отиде да играе отдясно, а Турицов ще му е резерва!
ПП Кои са тези жълти медии?! Топспорт, Тема Спорт, някоя друга?! ;) :)
Трудно, Турицов е новият капитан. Но поне на повечето позиции се оформят поне по двама на пост.