Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот danko_sot » 01 сеп 2024 18:25

CSKA 78 написа:
DoSomethingDifferent написа:
CSKA 78 написа:
soilwork написа:
CSKA 78 написа:Доста от медиите пишат, че "звездата" на Ботев искала твърде много пари, но сме имали и вариант Б(да не повярваш)! Ако сделката се провали, тогава сме щели да привлечем Пиер Кунде, който в момента е свободен агент! По какви критерии последният е вариант Б, а не главно А, е само в главите на директорите! Които са доказали, че са супер кадърни! Ха-ха!
Единият е на 23, искан от Томаш, готов да влезе веднага в състава. Другият е на 29, без подготовка, не е искан от Томаш. Пинто е издържал тестовете. Проблемът е бил договора една или две години.

Добре, ама единият е камерунски национал с голям опит в Бундеслигата, а другият е медийната "звезда" на Ботев! В дългосрочен план е ясно кой е по-добрият избор - на 29 години има поне още три години футбол в него! ;) За Пинто не се връзват историите! Уж проблемът бил времетраенето на договора му, но все пак му е направена втора проверка на здравословното му състояние?! :o

ПП Какво ти е направил Вион?! Той е най-сърцатият ни играч! И е един от малкото футболисти в отбора, които могат да изпълняват статични прилично!

Самият факт, че според теб Тибо Вион има качества за ЦСКА, говори много. И един съвет от мен, престани да четеш/връзваш на жълти медии!

ПП. И аз съм усмихнат, добър и много сърцат, но дали ставам за ЦСКА?

Вион дали има качества да играе в ЦСКА?! Сигурно ги има, след като вече 4-ти треньор(всъщност даже е 5-ти треньор) го използва като титуляр, при това е играл на различни позиции! Със сигурност има повече качества за ЦСКА от Делова и Локило! Освен това не се предава никога и винаги играе с максимума от силите си! Почти съм сигурен, че ако новият ни ляв бек не е контузен, Вион ще отиде да играе отдясно, а Турицов ще му е резерва!

ПП Кои са тези жълти медии?! Топспорт, Тема Спорт, някоя друга?! ;) :)

Трудно, Турицов е новият капитан. Но поне на повечето позиции се оформят поне по двама на пост.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 сеп 2024 18:43

Трябва ни лидер, който да замести Юга на терена. Поне в момента не виждам такъв.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 сеп 2024 19:06

dedko2022 написа:Трябва ни лидер, който да замести Юга на терена. Поне в момента не виждам такъв.

Може и да се намери. Този новия Колияпу ми изглежда, че може и да стане, но все пак е нов и трябва време. Линдсет също не е толкова безгласна буква според мен, колкото изглеждаше при Стипич. От младите Петко П. може да стане също според мен, но все пак му е малко рано още.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 01 сеп 2024 19:24

Ако наистина успеем да привлечем Ето, ще съм доста впечатлен.
Харесвам това, което правят Ботев и ги гледам когато имам възможност. Всички говорят за Ивелин Попов, но всичко хубаво, което правят Ботев на терена се дължи на Ето и острите крила.
Така че ако успеем да го вземем смятам, че ще е топ попълнение.
CSKA_78, пич за теб или няма угодия или просто целта ти е да си хейтиш ей така за спорта, не съм напълно сигурен.
Вион има уважението ми за това, че се бори до последно и че попълваше дупки навсякъде по терена, но истината е че никога не е имал нивото за ЦСКА, ползват го защото е поливалентен и няма алтернатива в повечето случаи.
Много малко му трябва на човек да разбира от футбол, за да види че Делова е изключително качествен защитник, единствено се притеснявам дали няма някаква хронична контузия. Виждам, че някои вече го обявиха за неможач, но проблемите ни в защита се дължат на цялостната ни игра а не определени играчи, разбира се изключвам грешките, които направи Християн.
Наистина вярвам, че привлякохме добри футболисти и отбора ще изглежда по съвсем различен начин. За Делова, Ето и Куалипу съм почти сигурен, съмнения имам само за Локило а за новия ляв бек нямам никаква идея, но е опитен и има не малко мачове в Холандия и като национал, така че поне не би трябвало да е зле.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 сеп 2024 20:11

На различните футболисти им трябва различно време да "захапят". Явно наистина трябва да сме по-търпеливи към новите. Бусато колко храна изяде през годините, а сега е най-постоянният ни играч.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 сеп 2024 20:52

Sens85 написа:Ако наистина успеем да привлечем Ето, ще съм доста впечатлен.
Харесвам това, което правят Ботев и ги гледам когато имам възможност. Всички говорят за Ивелин Попов, но всичко хубаво, което правят Ботев на терена се дължи на Ето и острите крила.
Така че ако успеем да го вземем смятам, че ще е топ попълнение.
CSKA_78, пич за теб или няма угодия или просто целта ти е да си хейтиш ей така за спорта, не съм напълно сигурен.

И от какво си впечатлен, брато?! Може би с това, че ще платим 1 милион (в лева ли, в евро ли) за някакъв от нашата лига?! А и ще му дадем реципрочна заплата на този "големец"?! Като можем да вземем камерунски национал, изиграл над 80 мача в Бундеслигата, и да го вземем без пари, при това с по-малка заплата от "звездата" на Ботев!
Ще се повторя, ама няма как - Делова и Локило са трансферни недоразумения! Първият все пак може и да става за добра резерва след година-две!
"Кольо" е връх на некомпетентността на директорите! Такъв ялов нападател не сме имали! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 02 сеп 2024 09:04

Впечатлен съм от факта, че договаряме според мен един от основните футболисти на отбора, който показа най-голямо развитие през последната година. Същият е на 23 години с български паспорт и имащ опит и самочувствие в лигата ни.
Не съм привърженик на дългосрочните прогнози, но в твоя чест ще кажа, че съм почти сигурен, че следващият трансфер на Ето ще е на стойност поне 3 мил евра.
Относно Кунде, който толкова споменаваш.
Той е на 29 години, като 21-ва подписва в Гърция и има точно 32 мача до сега... Плюс един наем в Бохум ако не се лъжа и веднага е върнат, което предполага че не е направил кой знае какво. Не твърдя, че е слаб футболист просто споделям фактите.
Казваш, че търпението ти е изчерпано и обвиняваш останалите, че живеем в свят с еднорози...
Ако очакванията ти преди сезона са били, че за месец, два ще преобразим онова ПОДОБИЕ на отбор от края на миналият сезон в ИСТИНСКИ отбор, явно ти си пиеш кафето сутрин с еднорози и други митични създания :)
Мнениеро ти за Куалипу ще го оставя без коментар...
Като цяло предполагам, че всички тук сме хора, обичащи ЦСКА, хубаво е да спорим, но обидите са излишни, не се познаваме и не си знаем историите, така че няма смисъл.
Предстои ни интересен ден, дано представим поне двама, които да са полезни на отбора в бъдеще.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 02 сеп 2024 09:29

В БЛИЦ се пише, че ляво крило е в София на медицински прегледи, идващ от Турция с Косовски корени и има връзка с Норвегия.
В трансфермаркт намерих само едно ляво крило в турското първенство с Косовски корени, но той е израснал и играл във Финландия.
Altin Zeqiri от Ризеспор на 24, оценен на 1.8 евра.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 сеп 2024 09:50

Sens85 написа:В БЛИЦ се пише, че ляво крило е в София на медицински прегледи, идващ от Турция с Косовски корени и има връзка с Норвегия.
В трансфермаркт намерих само едно ляво крило в турското първенство с Косовски корени, но той е израснал и играл във Финландия.
Altin Zeqiri от Ризеспор на 24, оценен на 1.8 евра.

27-годишният косовар Зимер Битики е сигурно ново попълнение на ЦСКА, съобщава „24 часа“. Той игре като ляво крило и в момента е свободен агент, след като се раздели с турския елитен Анталияспор.

Битики е роден в Белгия, израства в Норвегия, където започва с футбола и дори стига до младежкия национален отбор на северната страна. При мъжете обаче е национал на Косово, като за страната той има 24 мача и 1 гол.
Крилото е играл още за Сандер Улф, Викинг, Ред Бул Залцбург, Олимпиакос и турския Коняспор.

https://www.flashscore.bg/player/bytyqi-zymer/Wd1PCwVt/

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 сеп 2024 09:53

Аз вече вярвам само на снимка в официалния сайт .
Дано вече да са уредили Ето О.

Върни се в “ЦСКА”