Единият е на 23, искан от Томаш, готов да влезе веднага в състава. Другият е на 29, без подготовка, не е искан от Томаш. Пинто е издържал тестовете. Проблемът е бил договора една или две години.CSKA 78 написа:Доста от медиите пишат, че "звездата" на Ботев искала твърде много пари, но сме имали и вариант Б(да не повярваш)! Ако сделката се провали, тогава сме щели да привлечем Пиер Кунде, който в момента е свободен агент! По какви критерии последният е вариант Б, а не главно А, е само в главите на директорите! Които са доказали, че са супер кадърни! Ха-ха!
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
soilwork написа:Вион,Кареасо,Тримата норвежци, Шопов,Турицов,Юга,Шакич ,Санянг са пътници
Е ти изреди целия отбор :)
soilwork написа:Единият е на 23, искан от Томаш, готов да влезе веднага в състава. Другият е на 29, без подготовка, не е искан от Томаш. Пинто е издържал тестовете. Проблемът е бил договора една или две години.CSKA 78 написа:Доста от медиите пишат, че "звездата" на Ботев искала твърде много пари, но сме имали и вариант Б(да не повярваш)! Ако сделката се провали, тогава сме щели да привлечем Пиер Кунде, който в момента е свободен агент! По какви критерии последният е вариант Б, а не главно А, е само в главите на директорите! Които са доказали, че са супер кадърни! Ха-ха!
Добре, ама единият е камерунски национал с голям опит в Бундеслигата, а другият е медийната "звезда" на Ботев! В дългосрочен план е ясно кой е по-добрият избор - на 29 години има поне още три години футбол в него! ;) За Пинто не се връзват историите! Уж проблемът бил времетраенето на договора му, но все пак му е направена втора проверка на здравословното му състояние?! :o
ПП Какво ти е направил Вион?! Той е най-сърцатият ни играч! И е един от малкото футболисти в отбора, които могат да изпълняват статични прилично!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Да разбирам че си му следял кариерата от 22 годишен, без да се влияеш от медиите. Утре тръгвай за Банско, срещни се с Томаш и му изреди аргументите сиCSKA 78 написа:soilwork написа:Единият е на 23, искан от Томаш, готов да влезе веднага в състава. Другият е на 29, без подготовка, не е искан от Томаш. Пинто е издържал тестовете. Проблемът е бил договора една или две години.CSKA 78 написа:Доста от медиите пишат, че "звездата" на Ботев искала твърде много пари, но сме имали и вариант Б(да не повярваш)! Ако сделката се провали, тогава сме щели да привлечем Пиер Кунде, който в момента е свободен агент! По какви критерии последният е вариант Б, а не главно А, е само в главите на директорите! Които са доказали, че са супер кадърни! Ха-ха!
Добре, ама единият е камерунски национал с голям опит в Бундеслигата, а другият е медийната "звезда" на Ботев! В дългосрочен план е ясно кой е по-добрият избор - на 29 години има поне още три години футбол в него! ;)
Много се съмнявам, че Томаш има последната дума!
ПП На медийната "звезда" от Ботев съм му гледал няколко мача, и е по-зле от Юга! Последният е с нарисуван жълт картон в началото на всеки мач, а първият е с нарисуван червен картон! Особено, ако мачът е с голям заряд! ;) :)
ПП На медийната "звезда" от Ботев съм му гледал няколко мача, и е по-зле от Юга! Последният е с нарисуван жълт картон в началото на всеки мач, а първият е с нарисуван червен картон! Особено, ако мачът е с голям заряд! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Това момче Ето о ми е трудно да го преценя. По принцип съм го гледал в доста мачове този сезон, поне 3-4, но някакси не мога категорично да се изкажа. Със сигурност не е лош играч, даже срещу нас имаше няколко добри отигравания, но дали има класата да играе в ЦСКА и то на високо ниво лично аз не се наемам да кажа преди да изиграе няколко мача с червената фланелка.
Много сме го плюли Юга и повечето пъти не без основание, но чисто като присъствие и лидерски качества мисля, че камерунецът отстъпва и ще му е трудно да замести Амос.
Ще се повторя, но Петко заслужава шанс да играе и защо да не се конкурира с Ето о, а не да е по презумпция втори избор и резерва.
Много сме го плюли Юга и повечето пъти не без основание, но чисто като присъствие и лидерски качества мисля, че камерунецът отстъпва и ще му е трудно да замести Амос.
Ще се повторя, но Петко заслужава шанс да играе и защо да не се конкурира с Ето о, а не да е по презумпция втори избор и резерва.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Сега гледах едно клипче на Ето о. Този не е типичен дефанзивен халф, по-скоро е box to box халф, т.е. играе по целия фронт на терена- и в атака, и в защита. Най-силното му качество според мен е пас в дълбочина към крилата или нападателя. Иначе някой от феновете на Локото писа, че Томаш играе точно с такива вътрешни халфове, т.е. не един типичен дефанзивен халф, който да седи приоритетно повече в своята половина и един атакуващ, който да играе повече във фаза атака.
Това твърдение се връзва с профила на Ето о. Според мен можем да очакваме равностойна двойка халфове в средата между Ето о и Кареасо, като и двамата играят като типични box to box халфове и оперират по дължината на целия терен. При изнасянето на топката явно ще се редуват.
Петко също е такъв тип халф и може да бъде използван по същия начин от Томаш.
Остава отворен въпросът по какъв начин точно ще бъдат използвани норвежците. Логично е Линдсет да бъде зад Колияпу, а Хайнц и Скаршем да се конкурират на единият фланг, а на другият да се разчита на типично крило, където конкуренцията ще бъде между яловия Локило, Фаетон, а се говори и за още едно крило, което може да бъде закупено в лицето на Илиян Илиев.
Значи чакаме още един цн за алтернатива на Колияпу. Дори закупуването на крило не е толкова задължително според мен. Да се надяваме, че и новия ляв бек ще е стабилен. Следователно можем да очакваме най-сетне и по-добри дни за отбора след паузата, но това няма да промени факта, че ръководството закъсня прекалено много и вече е късно да мечтаем за нещо съществено през този сезон освен КБ, а основната цел ще е даде доберем до евроквота някакси.
https://youtu.be/wEVIjyLbHPM?si=k6Ew5Mq47VeU8Fer
Това твърдение се връзва с профила на Ето о. Според мен можем да очакваме равностойна двойка халфове в средата между Ето о и Кареасо, като и двамата играят като типични box to box халфове и оперират по дължината на целия терен. При изнасянето на топката явно ще се редуват.
Петко също е такъв тип халф и може да бъде използван по същия начин от Томаш.
Остава отворен въпросът по какъв начин точно ще бъдат използвани норвежците. Логично е Линдсет да бъде зад Колияпу, а Хайнц и Скаршем да се конкурират на единият фланг, а на другият да се разчита на типично крило, където конкуренцията ще бъде между яловия Локило, Фаетон, а се говори и за още едно крило, което може да бъде закупено в лицето на Илиян Илиев.
Значи чакаме още един цн за алтернатива на Колияпу. Дори закупуването на крило не е толкова задължително според мен. Да се надяваме, че и новия ляв бек ще е стабилен. Следователно можем да очакваме най-сетне и по-добри дни за отбора след паузата, но това няма да промени факта, че ръководството закъсня прекалено много и вече е късно да мечтаем за нещо съществено през този сезон освен КБ, а основната цел ще е даде доберем до евроквота някакси.
https://youtu.be/wEVIjyLbHPM?si=k6Ew5Mq47VeU8Fer
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
CSKA 78 написа:soilwork написа:Единият е на 23, искан от Томаш, готов да влезе веднага в състава. Другият е на 29, без подготовка, не е искан от Томаш. Пинто е издържал тестовете. Проблемът е бил договора една или две години.CSKA 78 написа:Доста от медиите пишат, че "звездата" на Ботев искала твърде много пари, но сме имали и вариант Б(да не повярваш)! Ако сделката се провали, тогава сме щели да привлечем Пиер Кунде, който в момента е свободен агент! По какви критерии последният е вариант Б, а не главно А, е само в главите на директорите! Които са доказали, че са супер кадърни! Ха-ха!
Добре, ама единият е камерунски национал с голям опит в Бундеслигата, а другият е медийната "звезда" на Ботев! В дългосрочен план е ясно кой е по-добрият избор - на 29 години има поне още три години футбол в него! ;) За Пинто не се връзват историите! Уж проблемът бил времетраенето на договора му, но все пак му е направена втора проверка на здравословното му състояние?! :o
ПП Какво ти е направил Вион?! Той е най-сърцатият ни играч! И е един от малкото футболисти в отбора, които могат да изпълняват статични прилично!
Самият факт, че според теб Тибо Вион има качества за ЦСКА, говори много. И един съвет от мен, престани да четеш/връзваш на жълти медии!
ПП. И аз съм усмихнат, добър и много сърцат, но дали ставам за ЦСКА?
Do Something Different!
DoSomethingDifferent написа:CSKA 78 написа:soilwork написа:Единият е на 23, искан от Томаш, готов да влезе веднага в състава. Другият е на 29, без подготовка, не е искан от Томаш. Пинто е издържал тестовете. Проблемът е бил договора една или две години.CSKA 78 написа:Доста от медиите пишат, че "звездата" на Ботев искала твърде много пари, но сме имали и вариант Б(да не повярваш)! Ако сделката се провали, тогава сме щели да привлечем Пиер Кунде, който в момента е свободен агент! По какви критерии последният е вариант Б, а не главно А, е само в главите на директорите! Които са доказали, че са супер кадърни! Ха-ха!
Самият факт, че според теб Тибо Вион има качества за ЦСКА, говори много. И един съвет от мен, престани да четеш/връзваш на жълти медии!
ПП. И аз съм усмихнат, добър и много сърцат, но дали ставам за ЦСКА?
Вион дали има качества да играе в ЦСКА?! Сигурно ги има, след като вече 4-ти треньор(всъщност даже е 5-ти треньор) го използва като титуляр, при това е играл на различни позиции! Със сигурност има повече качества за ЦСКА от Делова и Локило! Освен това не се предава никога и винаги играе с максимума от силите си! Почти съм сигурен, че ако новият ни ляв бек не е контузен, Вион ще отиде да играе отдясно, а Турицов ще му е резерва!
ПП Кои са тези жълти медии?! Топспорт, Тема Спорт, някоя друга?! ;) :)
Фичката дали е стигнал до страница втора на договора с Ето О ? :)
Все пак 6-7 часа преговарят. :)
Все пак 6-7 часа преговарят. :)