Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Краен резултат ЦСКА - Черно море 3:1.
Точен резултат CaptainBertorelli
Следващ мач 06.03. ЦСКА - Локомотив Пловдив.
Точен резултат CaptainBertorelli
Следващ мач 06.03. ЦСКА - Локомотив Пловдив.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
- Контакти:
ЦСКА - Локомотив Пд - 2:1
- Cheradonna
3-1
https://prnt.sc/13erlpl
Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!!

2-0
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
- trokadero_
- Контакти:
ЦСКА - Локомотив Пловдив. 2:1
- redhooligan
- Контакти:
ЦСКА - Локомотив Пд 2:0
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
- dreben23
- Контакти:
ЦСКА- Локомотив Пд 1:2
[offtopic]Дано не позная! Тия ми се струват по- силни от нас като че ли. Кат ми играйте ганкиното, такива са прогнозите. Я съм най-добър в свето и трябва да гледам обективно на футбола по целия свят. Прогноза като прогноза.. пак да не засипем мрежата с декларации. Фортуна ще се обърне, но на по-късен етап от сезонче според мен.
Локо ПД ще стане шампион с новия си треньор. Сашо Тунчев от предишното ми дружество. Отърваха се от Бруно Акрапович, сега ще вземе да им върже. Пък и аз от отдавна съм прогнозирал титла за Локомотив. Трябва да се преборим.и с прогнозите ми наред с другите неправди ако желаем титлата. Ще бъда откровен колкото мога, досега нито един отбор по света не успяваше да се пребори! В А група е по-интересно, да видим... Скоро време не съм правил добър бум бум. Начи не съм във форма!
Биеш Рома като маче у дирек, не можеш да биеш Лудогорец и Локо ПД, ай сиктир! Няма футболът логика. Нашата работа е нещо като ден година храни, после заливаме форуми и сайтове с чудесии. Не ме притеснява, но рано или късно трябва да се преборим и ние за титлата. От В група не дават титла, а само копата! Много ми е забавно това футболче, всеки отбор има милиони фенове, от чиято любов към клубовете се възползва. Било им бизнес футболчето и затова, а какво стана с играта, с феърплея, защо да подкрепяме само шоумени? Било в тв, било в политика или футбол! Не можем ли да бутнем в Пловдив, София и Смолян герб на изборите, не можем да им бутнем и отборите от върха. Нещата са съвсем простички. Аз сигурно няма да гласувам, щом казват, че тези дето не гласуваме отивали за Герб, ще им дам един глас поне да не са капо. Файда няма ни гласуването, ни от отборите ни. Разочарован съм от всичко.
Не си правете грешни заключения, и от чужбинските ми боклочета съм разочарован. Трийсет години ще подкрепям.все Михаля аз. Да си се подкрепят сега кой както може, моята сериозна подкрепа ще бъде с прогнозите и след като видя дали сме играли добре, ще им я давам. Преди това да излизат да борят и прогнозите и лошите! А гербаджиине да бъдат така любезни и да ни отърват от присъствието си, толкова са се самозабравили и самовлюбили в себе си, че си мислят, че цялата държава е техна! Требе да им спра прогнозите и ще фалират и те. Преди изборите или след да бъде се чудя? Айде нека е преди, ще ги пиша после на листче да видим тогава по един или два бум бума ще фащам. Ама нема да ги пиша на око както досега. Бизнесче е футболът. Не на мен да ги разправят. Някой ден ще пишем декларации и на "Червената планета", за да се оправдаем, че няма в клуба или на планетата добра атмосфера примерно. Докараха ни до пълно отчаяние! Пет годинки съществуваш, после пак не съществуваш. Отбор еднодневка станахме. Сателитче на по-големите отбори. И на запад е същото. Хаха. Само на едно място съм писал 1-чка, сега ще видим за кого е футболчето бизнес по сайтове. Не дават всичко да позная мискините. Щото тогава ще усъмнят в бизнеса ората. Само вижте кво дузпички свирят преди последен съдийски сигнал. Навсякъде. Головете и те са смехотворни, вратарите се хвърлят предварително, топката им я насочват в средата, където е той а им даже не си избира ъгъл, а се хвърля като риба на сухото. Много са смешни, запълни си ефира целия всичко да изгледал и ще видиш. Станах още по-добър на прогнозите и сега само дузпичките и рибиците на сухо дето се мяткат са им спасението от това да не им позная резултатите. Добре, че поне в дербитата не ми ги дават, ще знам как да ги прогнозирам.
[/offtopic]

[offtopic]Дано не позная! Тия ми се струват по- силни от нас като че ли. Кат ми играйте ганкиното, такива са прогнозите. Я съм най-добър в свето и трябва да гледам обективно на футбола по целия свят. Прогноза като прогноза.. пак да не засипем мрежата с декларации. Фортуна ще се обърне, но на по-късен етап от сезонче според мен.

Последна промяна от dreben23 на 05 мар 2021 12:20, променено общо 11 пъти.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)