Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Сектор Г

Мнениеот Soulen » 28 мар 2015 19:02

Пфф, аз бих си изгорил шалчето на Левски по скоро, отколкото да гледам мач в който примерно гугутката или друг наркобос от СЗ е шеф на Левски :shock:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 мар 2015 19:05

Soulen написа:Пфф, аз бих си изгорил шалчето на Левски по скоро, отколкото да гледам мач в който примерно гугутката или друг наркобос от СЗ е шеф на Левски :shock:

Да, но за разлика от СЗ и НКП в нашия сектор такива няма... само тоя палячо-цимбика не ми побира акъла от къде цъфна с феновете днеска... тоя не се беше мяркал на Армията в последните 1.5 години :idea:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 мар 2015 19:07

Teo написа:
Soulen написа:Пфф, аз бих си изгорил шалчето на Левски по скоро, отколкото да гледам мач в който примерно гугутката или друг наркобос от СЗ е шеф на Левски :shock:

Да, но за разлика от СЗ и НКП в нашия сектор такива няма... само тоя палячо-цимбика не ми побира акъла от къде цъфна с феновете днеска... тоя не се беше мяркал на Армията в последните 1.5 години :idea:

Какви няма?
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 мар 2015 19:08

Stahlgewitter написа:
Teo написа:

Какви няма?

Е как бе, Дучето и Животното са големи цесекари и ''страдат'' :lol: :lol: :lol: заради отбора 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 мар 2015 19:09

Soulen написа:
Stahlgewitter написа:
Teo написа:

Какви няма?

Е как бе, Дучето и Животното са големи цесекари и ''страдат'' :lol: :lol: :lol: заради отбора 8-)

Дучето няма нищо общо със Сектор Г от доста време вече.. създал си е някакъв фен клуб(Армейци 1948) и си ходи в А :idea: :idea:
Така, че спрете му правите реклама на ''господина'' :!:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 мар 2015 19:15

Тео, не се прави на ударен. Всички знаем за определени хора, които се внедряват в ''Б'' и ''Г'', за да печелят от клуба, без да са никакви фенове. Чисто и просто гнусни боклуци и наркотрафиканти, общо взето измет, която се асоциира с отбора, само за някаква изгода 8-)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 мар 2015 19:19

Soulen написа:Тео, не се прави на ударен. Всички знаем за определени хора, които се внедряват в ''Б'' и ''Г'', за да печелят от клуба, без да са никакви фенове. Чисто и просто гнусни боклуци и наркотрафиканти, общо взето измет, която се асоциира с отбора, само за някаква изгода 8-)

На никой не може да му влезеш в главата и да видиш какво мисли... аз от действията които виждам от тях мислят доброто на ЦСКА и съм зад момчетата и момичетата от северната трибуна на 101% ! Крайно време е да се спре с тия спасители, месии и прочие... да не се знаят колко са дълговете, да не се знае кой е собственика. Той Томов акциите ги няма за нищо ценно, все едно са салфетки... каква стойност реално имат? ... За това съм да ние феновете да влезем в клуба като мажоритарни собственици и сами да опитаме да се спасим, а не да чакаме спасители и месии :idea: Едно златно правило....Ако ти не си помогнеш сам - и Бог не може да ти помогне!...животът си е в твои ръце!....ти го контролираш!...ти решаваш какво ще е най-добре за теб.. това е едно към едно със ситуацията към момента!
Последна промяна от Teo на 28 мар 2015 19:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 мар 2015 19:21

Това съм го слушал някъде :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 мар 2015 19:23

Teo написа:
Soulen написа:Тео, не се прави на ударен. Всички знаем за определени хора, които се внедряват в ''Б'' и ''Г'', за да печелят от клуба, без да са никакви фенове. Чисто и просто гнусни боклуци и наркотрафиканти, общо взето измет, която се асоциира с отбора, само за някаква изгода 8-)

На никой не може да му влезеш в главата и да видиш какво мисли... аз от действията които виждам от тях мислят доброто на ЦСКА и съм зад момчетата и момичетата от северната трибуна на 101% ! Крайно време е да се спре с тия спасители, месии и прочие... да не се знаят колко са дълговете, да не се знае кой е собственика. Той Томов акциите ги няма за нищо ценно, все едно са салфетки... каква стойност реално имат? ... За това съм да ние феновете да влезем в клуба като мажоритарни собственици и сами да опитаме да се спасим, а не да чакаме спасители и месии :idea:

Как го виждаш това влизане на феновете, като мажоритарни собственици?
Вие нямате абсолютно съгласие, а и е невъзможно да има такова, но все някой трябва да управлява клуба. Кого ще изберете-Теб, Кировец, Ред Жокера, Шивача, Тут, Съни....или Васконти, Мистреад, Петър Марков....Кого, Тео?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 мар 2015 19:24

Кашчей написа:
Teo написа:

На никой не може да му влезеш в главата и да видиш какво мисли... аз от действията които виждам от тях мислят доброто на ЦСКА и съм зад момчетата и момичетата от северната трибуна на 101% ! Крайно време е да се спре с тия спасители, месии и прочие... да не се знаят колко са дълговете, да не се знае кой е собственика. Той Томов акциите ги няма за нищо ценно, все едно са салфетки... каква стойност реално имат? ... За това съм да ние феновете да влезем в клуба като мажоритарни собственици и сами да опитаме да се спасим, а не да чакаме спасители и месии :idea:

Как го виждаш това влизане на феновете, като мажоритарни собственици?
Вие нямате абсолютно съгласие, а и е невъзможно да има такова, но все някой трябва да управлява клуба. Кого ще изберете-Теб, Кировец, Ред Жокера, Шивача, Тут, Съни....или Васконти, Мистреад, Петър Марков....Кого, Тео?

Новия вожд е избран, бе - свети Росен Живо... ааа животоспасителя :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”