vaskonti написа:Kашчей написа:Batkoto написа:там е работата, че нещата се мерят с различен аршин, когато от подуене откраднаха Да Коща от ЦСКА, това беше нормално ..когато обаче от ЦСКА откраднаха Анисе от Черноморец, това беше много лоша постъпка, ситуациите са идентични, запетаите различни
Двата казуса са много различни, но не очаквам да го разбереш, защото си пристрастен в случая.
ПП-Ще се радвам, ако ми разясниш как се връщат невзети заплати
Това, че случаите са различни съвсем не значи, че в случая с Да Коща БФС са действали адекватно и безпристрастно. И до сега няма друг случай СТК да се събере извънредно 1 седмица преди редовното си заседание само заради един играч. И съвсем случайно и без да има ама абсолютно никаква връзка, 4 дни след въпросното извънредно заседание Да Коща подписва с Левски.
И какво пречеше на Анисе да подаде молба до СТК, за прекратяване на договора му с Черноморец?Дали извънредно или не, до края на февруари имаше повече от месец-все щеше да се събере тази СТК и да отсъди.В случая с Да Коща имаше подадена молба от футболиста.Дали е било правомерно желанието му аз не коментирам.Дали щеше да бъде отсъдено в полза на Анисе или Черноморец също не коментирам.Факт е, че при Да Коща има подадена молба за разтрогване, а при Анисе няма.Това прави двата случая различни.
Дано успееш най-сетне да разбереш разликите, защото фенските пристрастия със сигурност ти правят очите почти затворени за разликите в тези два казуса.
@ batkoto, на мен не е нужно да ми се обяснява нещо, което знам.По-добре ти си отговори на въпроса, защо Анисе не подаде молба до СТК за разтрогване (за признаване на договора за прекратен по вина на клуба)!Свободен агент в света на футбола не се става, като едностранно си прекратиш само ТД, без това прекратяване да бъде одобрено от съответната комисия на съответният футболен съюз(говоря в световен мащаб, а не само за България).
ПП-Няма да е лошо поне веднъж да потърсите вина за проблемите ви с БФС и у себе си.Няма дим без огън!
ППП-И за вас имаше извънредно заседание, по случая с тройката футболисти на Ботев, но това паметта ви услужливо забравя.И за вас е имало заседание в петък полунощ, за да ви картотекират футболист, но и това услужливо забравяте (не ме питайте кой, защото тогава още нямах компютър, което означава, че е било преди повече от 9 години).