ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот dreben23 » 16 мар 2015 20:53

Udoji90 написа:Айде стига с глупостите, че сме легнали! Като бием някой отбор, той ни бил легнал. Като сега ние сме паднали, легнали сме. На някои хора винаги им се привиждат уговорки, когато резултатът не им е угоден.

Една тема за разговор, по която да не сме на едно мнение. Но дано да си прав! ;) Слуша ли гонг тая вечер и по-конкретно какво е казал Томов в неназована телевизия? :lol: :cry: И на мен ми се ще да не сме ама съдейки от последните изказвания, оставки и катаклизми по-скоро говорят за обратното.. :cry:

Егоизмът до това води, а нашите фенове, заплашващи футболисти, постъпиха егоистично - отборът очевидно е бил притиснат от някого, дано да е щастлив сега! :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2015 20:57

4akala написа:
Кировец написа:Както вече казах - най-сладката загуба на ЦСКА. :lol:

Евала,сладка е найстина.Отбора ви 3 мача няма удар в противниковата врата,а вие се радвате все едно сте повели 10 точки на Лудогорец.Левски не ги мислете,там ни е мястото,защото подарихме много точки.Обаче да не вземе да стане от 6 точки преднина пред втория да се борите за 4 място???

Момък, ако не бяхме паднали днес щехте да гордеете как ще опънете ЦСКА в следващото дерби. Аре да ни се лаламе. Знаеме си ризките.

7 е добро число!

Открий 7-ца и ще спечелиш веднага. Аз изтрих - падна ми се мач с Хасково! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 мар 2015 21:41

dreben23 написа:
Udoji90 написа:Айде стига с глупостите, че сме легнали! Като бием някой отбор, той ни бил легнал. Като сега ние сме паднали, легнали сме. На някои хора винаги им се привиждат уговорки, когато резултатът не им е угоден.

Една тема за разговор, по която да не сме на едно мнение. Но дано да си прав! ;) Слуша ли гонг тая вечер и по-конкретно какво е казал Томов в неназована телевизия? :lol: :cry: И на мен ми се ще да не сме ама съдейки от последните изказвания, оставки и катаклизми по-скоро говорят за обратното.. :cry:

Егоизмът до това води, а нашите фенове, заплашващи футболисти, постъпиха егоистично - отборът очевидно е бил притиснат от някого, дано да е щастлив сега! :(

Не знам дали съм прав, ама то по конспиративната логика ще да сме легнали и в първите 2 мача, което е безсмислено. Уж сме дали сега 3 мача в замяна на 18 точки в 6-цата, от които 9 точки (домакинските) вероятно си ги взимахме и без уговорки, демек отказваме се доброволно от 9 точки сега, за да ги вземем после. С 2 думи никаква логика. ;) Гонг и Томов не съм ги слушал днес. Не знам какво е казал. (Е, ако е това, че Стойчо искал да напуска, значи знам де.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 17 мар 2015 10:26

Ще бъде много страшно ако не сме дали мача с Ботев! Това значи, че отбора ни е абсолютно несъстоятелен и ударите тепърва предстоят. От десетки години гледам ЦСКА, но никога не съм виждал по-разбита команда. Без тактика, без желание, без игра и най-вече с абсолютна апатия спрямо противника. Да, падали сме и друг път, но никога по-този безобразен начин. Харесвам Стойчо и вярвам, че ако не беше той можеше да няма ЦСКА, но времето му изтече. Има ли и капка достойнство трябва да напусне и да вземе със себе си 90% от чужденците. Като се започне от сърдитата звезда Тони Силва, през Платини, Бъркляча, Жоаким и новата безопасна игла Николич. Томов се пише спасител, но поведението му със всеки изминал ден бие по клуба. Днес напуска Манджуков, утре Трейс, а накрая ще стане така, че никой, който уважава себе си няма д помага. И с пълно право ако изнесените твърдения от втория по-сила акционер са истина. Радвам се за Ботев, защото показаха, че дори само с млади българи може да се играе приличен футбол. Биха ни абсолютно заслужено без значение, дали мача е даден или взет честно. Като го гледах още веднъж осъзнах страшното, че няма нужда да им лягаме. Просто си ни биха по-всички показатели, по-всички линии.Единствено съмнителен остава състава на Стойчо за този супер важен двубой. Изваден титуляр и то в центъра на защитата, нов ялов нападател и дефанзивен халф с два мача досега. Отделно на вратата имаме гигант, но при всяко центриране настъпва паника. Надявам се ако има нов треньор, сериозно да преразгледа някои постове. Задължително е! А титлата си замина още в Надежда. Не, че е недостижима, но вземем ли я ще бъдем най-слабия шампион откакто съществува А група.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2015 10:28

angelofdeath написа:Ще бъде много страшно ако не сме дали мача с Ботев! Това значи, че отбора ни е абсолютно несъстоятелен и ударите тепърва предстоят. От десетки години гледам ЦСКА, но никога не съм виждал по-разбита команда. Без тактика, без желание, без игра и най-вече с абсолютна апатия спрямо противника. Да, падали сме и друг път, но никога по-този безобразен начин. Харесвам Стойчо и вярвам, че ако не беше той можеше да няма ЦСКА, но времето му изтече. Има ли и капка достойнство трябва да напусне и да вземе със себе си 90% от чужденците. Като се започне от сърдитата звезда Тони Силва, през Платини, Бъркляча, Жоаким и новата безопасна игла Николич. Томов се пише спасител, но поведението му със всеки изминал ден бие по клуба. Днес напуска Манджуков, утре Трейс, а накрая ще стане така, че никой, който уважава себе си няма д помага. И с пълно право ако изнесените твърдения от втория по-сила акционер са истина. Радвам се за Ботев, защото показаха, че дори само с млади българи може да се играе приличен футбол. Биха ни абсолютно заслужено без значение, дали мача е даден или взет честно. Като го гледах още веднъж осъзнах страшното, че няма нужда да им лягаме. Просто си ни биха по-всички показатели, по-всички линии.Единствено съмнителен остава състава на Стойчо за този супер важен двубой. Изваден титуляр и то в центъра на защитата, нов ялов нападател и дефанзивен халф с два мача досега. Отделно на вратата имаме гигант, но при всяко центриране настъпва паника. Надявам се ако има нов треньор, сериозно да преразгледа някои постове. Задължително е! А титлата си замина още в Надежда. Не, че е недостижима, но вземем ли я ще бъдем най-слабия шампион откакто съществува А група.

А ако сте го дали ще е направо върхът на феърплея и изобщо няма да е страшно на фона на твърденията, че ЦСКА в комбинации не влиза!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2015 10:30

Кашчей написа:
А ако сте го дали ще е направо върхът на феърплея и изобщо няма да е страшно на фона на твърденията, че ЦСКА в комбинации не влиза!

Ценностите на българина са много изкривени, предпочитат да са се надупили, отколкото да играят колкото им позволяват силите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2015 10:50

W84me написа:
Кашчей написа:

Ценностите на българина са много изкривени, предпочитат да са се надупили, отколкото да играят колкото им позволяват силите...

Явно и в спорта си важат принципите за вечните интереси, но странно, как от Байерн ги нарушиха преди десетина години, за да спасят, може би най-силният си съперник в Бундеслигата, от фалит. С това съм далеко от мисълта, че ЦСКА са легнали, защото би трябвало да е абсурд да могат да загубят, ако мачът е игран честно, а за съжаление твърде много левскари точно това твърдят!
Два дена преди този мач четох в един сайт статия, че "в неделя ЦСКА няма правилен ход" и се оказа точно така. В шаха това се нарича цуг-цванг- каквото и да направиш-губиш.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2015 13:03

Кашчей написа:
Явно и в спорта си важат принципите за вечните интереси, но странно, как от Байерн ги нарушиха преди десетина години, за да спасят, може би най-силният си съперник в Бундеслигата, от фалит. С това съм далеко от мисълта, че ЦСКА са легнали, защото би трябвало да е абсурд да могат да загубят, ако мачът е игран честно, а за съжаление твърде много левскари точно това твърдят!
Два дена преди този мач четох в един сайт статия, че "в неделя ЦСКА няма правилен ход" и се оказа точно така. В шаха това се нарича цуг-цванг- каквото и да направиш-губиш.

Няма по-лошо от това да загубиш достойнството си.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2015 14:53

W84me написа:
Кашчей написа:

Ти можеш ли да гарантираш на 100 %, че Ботев не може да победи ЦСКА в Пловдив, ако ЦСКА не легне?! Особено след показаното в първите два мача от пролетта?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 мар 2015 13:31

Кашчей написа:
W84me написа:
Кашчей написа:

Ти можеш ли да гарантираш на 100 %, че Ботев не може да победи ЦСКА в Пловдив, ако ЦСКА не легне?! Особено след показаното в първите два мача от пролетта?

Да съм казал, че Ботев не може да ги победи по нормален начин?

Върни се в “ЦСКА”