ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ХХII кръг: FT 2:0 Ботев (Пд) - ЦСКА 15/03/2015; 15:30 часа.

Мнениеот GOLEADOR » 16 мар 2015 14:36

W84me написа:
GOLEADOR написа:Знам,притесняваш се,че ще остане.Но шанса за това е малък.Моли се новия треньор да не толкова добър колкото Говедоебача,че серията ви от 6 поредни загуби от ЦСКА ще продължи да се увеличава. ;)

Не ми редактирай мнението, Левскиньо

Спазвай правилата на форума и няма да имаш проблеми. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 16 мар 2015 16:03

Кировец и останалите, които искаха да паднем от Ботев за да "прецакаме" Левски доволни ли са? Доволни ли са сега от цирковете случващи се в клуба, от желанието на любимеца им Стойчо да си ходи? Ако може да кажат само, доволни ли са, че прецакахме ония...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 мар 2015 16:08

Аз съм доволен :lol: :lol: Ние и да искахме да не ги прецакаме, нямаше как да стане :lol: Играта ни, поне според репортажите, не е зле - нея просто я няма :!: :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 мар 2015 18:27

mistreated написа:
honda написа:Щом болшинството фенове на ЦСКА са убедени,че всичко е чисто около мача Ботев-ЦСКА е чисто ,защо не призовете ръководството на отбора ви и футболистите ви да минат детектор на лъжата . Без никаква юридическа стойност е ,просто за да покажат дали са играли истински или са играли симулативно. Аз лично бих призовал същото за любимия ми отбор ,ако изиграе подобен мач. За мен поведението на ЦСКА беше странно - първия гол стане след центриране при което на линията на малкия пенал имаше трима(повтарям трима) свободни играчи на Ботев и двама защитници на ЦСКА ,които избягаха от там и не бяха с лице към топката. Това са неща дето се учат още при децата. Втория гол-чудесен извеждащ пас на Сънди към Балтанов. Между другото в цялата си кариера (около 10 години) има 12 гола ,като 2 от тях са станали след чудесни извеждащи пасове на играчи от другия отбор в последните 2 мача-май е малко странно.
Друго нещо на мен ми беше много станно феновете на ЦСКА да се радват на головете на Ботев и на загубата на своя отбор.

Ти призова ли футболистите на Хасково да минат детектора след 8:0? Или сините футболисти и тези на Локо Мездра след 3:1? Или Стойчо Стоев след Миньор - Лудогорец?

Защо ли думите ми звучат като "гузен ,не гонен бяга" ;) . Мен лично би ме било срам да кажа ,че моя отбор е излезнал на терена за да загуби. Не виждам за какво Левски или аз като левскар трябва да се срамувам от това ,че Левски е победил Хасково или Локо(Мз),ако другия отбор иска да загуби не виждам с какво са виновни Левски. Не съм привърженик на Хасково или Локо(Мз) за да ги призовавам да минават детектор на лъжата. Ако има мач ,за който има съмнение че Левски умишлено е загубил, веднага бих призовал футболистите и ръководството да минат детектор на лъжата.
Между другото след вчерашния мач не трябва вече да се наричате "армейци",понеже най-вероятно си младо момче и едва ли си бил войник ,може и да не знаеш ,че в армията най-унизителното поведение е дезертьорството,този който го е направил няма право да носи отличителни знаци .

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 мар 2015 18:55

Айде стига с глупостите, че сме легнали! Като бием някой отбор, той ни бил легнал. Като сега ние сме паднали, легнали сме. На някои хора винаги им се привиждат уговорки, когато резултатът не им е угоден.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2015 19:53

Както вече казах - най-сладката загуба на ЦСКА. :lol:

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 16 мар 2015 20:12

Никой нормален фен на ФК Левски не е очаквал онези да бият Ботев.Не за друго,но просто всеки нормален фен на бг футбола знае,че дори на панчаревци да им зависеше титлата от мача в село Коматево пак нямаше да го вземат.Червения балон се спука и това се видя от мачовете през тази година.На всички е видно,че панчаревци играят футбол какъвто се е играл в Англия през 60-те.Безцелни центрирания напред и там каквото стане,а отзад и в средата балтии до безкрай.После реване до безкрай за картони,защото видиш ли според мега-спеца от село Плоски отборчето му играело най-атрактивния футбол и нямало как да получават толкова много картони.Интерестното тука,обаче е защо Ревльо обърна палачинката и докато през миналата година преди всеки мач плачеше за какво ли не,от тази година май се усети,че стана смешен на цяла България.Но все пак друго си е да ти сменят мачовете в удобен ден и час,да ти сменят по 2-3 пъти съдията за даден мач,да ти свирят дузпи за игра с глава и да ти спестяват по 2-3 червени картона на мач.ФК Левски е във втората шестица,защото за момента там му е мястото,подариха доста точки в спечелени мачове,а на панчаревци ще им остане да се борят за 3-4 място.

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 16 мар 2015 20:17

Кировец написа:Както вече казах - най-сладката загуба на ЦСКА. :lol:

Евала,сладка е найстина.Отбора ви 3 мача няма удар в противниковата врата,а вие се радвате все едно сте повели 10 точки на Лудогорец.Левски не ги мислете,там ни е мястото,защото подарихме много точки.Обаче да не вземе да стане от 6 точки преднина пред втория да се борите за 4 място???

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 мар 2015 20:22

4akala написа:Никой нормален фен на ФК Евроидиот не е очаквал армейците да бият Ботев.Не за друго,но просто всеки нормален фен на бг футбола знае,че дори на червените да им зависеше титлата от мача в село Коматево пак нямаше да го вземат.Червения балон се спука и това се видя от мачовете през тази година.На всички е видно,че армейците играят футбол какъвто се е играл в Англия през 60-те.Безцелни центрирания напред и там каквото стане,а отзад и в средата балтии до безкрай.После реване до безкрай за картони,защото видиш ли според мега-спеца който постоянно клати Левскиньо отборчето му играело най-атрактивния футбол и нямало как да получават толкова много картони.Интерестното тука,обаче е защо Говедоебача обърна палачинката и докато през миналата година преди всеки мач протестираше за какво ли не,от тази година май се усети,че стана смешен на цяла България.Но все пак друго си е да ти сменят мачовете в удобен ден и час,да ти сменят по 2-3 пъти съдията за даден мач,да ти свирят дузпи за игра с глава и да ти спестяват по 2-3 червени картона на мач.ФК Левскиньо е във втората шестица,защото за момента там му е мястото,продадоха доста точки в спечелени мачове,а на армейците ще им остане да се борят за 3-4 място.

ЦСКА винаги се е борил за титлата и сега пак е така!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 16 мар 2015 20:35

GOLEADOR написа:
4akala написа:Никой нормален фен на ФК Евроидиот не е очаквал армейците да бият Ботев.Не за друго,но просто всеки нормален фен на бг футбола знае,че дори на червените да им зависеше титлата от мача в село Коматево пак нямаше да го вземат.Червения балон се спука и това се видя от мачовете през тази година.На всички е видно,че армейците играят футбол какъвто се е играл в Англия през 60-те.Безцелни центрирания напред и там каквото стане,а отзад и в средата балтии до безкрай.После реване до безкрай за картони,защото видиш ли според мега-спеца който постоянно клати Левскиньо отборчето му играело най-атрактивния футбол и нямало как да получават толкова много картони.Интерестното тука,обаче е защо Говедоебача обърна палачинката и докато през миналата година преди всеки мач протестираше за какво ли не,от тази година май се усети,че стана смешен на цяла България.Но все пак друго си е да ти сменят мачовете в удобен ден и час,да ти сменят по 2-3 пъти съдията за даден мач,да ти свирят дузпи за игра с глава и да ти спестяват по 2-3 червени картона на мач.ФК Левскиньо е във втората шестица,защото за момента там му е мястото,продадоха доста точки в спечелени мачове,а на армейците ще им остане да се борят за 3-4 място.

ЦСКА винаги се е борил за титлата и сега пак е така!

Добре Лупи,щом казваш.

Върни се в “ЦСКА”