Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: Дербито БФС–ЦСКА ?

Мнениеот Kашчей » 19 сеп 2012 21:30

Batkoto написа:какво ново да има, много сте компетентни всички, прочели *** и спортлайн и вече капацитети безброй ...

Зададох ти нормален въпрос!Трудно ли беше да получа нормален отговор?!

Платини официално е закупен от Динамо Букурещ, а наказанието за неговото некартотекиране си е напълно по правилник.Затова попитах дали има нещо ново около трансфера му, за да са убедени адвокатите, че ще бъде картотекиран.
Явно трябва да се държа като абсолютен простак, за да не се впечатлявам от просташки отговори!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 сеп 2012 21:33

Ех, деца, вие Батков с гърнетата ли сравнявате? Осъзнайте се малко, с Гигов хеликоптери за много милиони, с Чорни за 15 години егати делата, с Дерипаска е за милиард и кусур... Как ще стане тая работа?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 19 сеп 2012 22:10

Kашчей написа:
Има ли нещо ново около Платини, за да бъде друго решението, освен твърдението на адвокатите?

не, не е нормален въпроса ти .. а търсиш предварително оправдание за действията на тъпунгерите от "Иван Асен", всички знаем много добре, че се търси и най-малката запетая за да се попречи на ЦСКА, това за теб ако е нормално, за мен не е :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 сеп 2012 22:19

Batkoto написа:
Kашчей написа:
Има ли нещо ново около Платини, за да бъде друго решението, освен твърдението на адвокатите?

не, не е нормален въпроса ти .. а търсиш предварително оправдание за действията на тъпунгерите от "Иван Асен", всички знаем много добре, че се търси и най-малката запетая за да се попречи на ЦСКА, това за теб ако е нормално, за мен не е :idea:

Как пък все на вас някой ви пречи, все световни заговори, ама нещо не се знае кой ви е гуруто-битка се води там , Петко срещу га... За мен това е шизофрения, ама за вас не знам!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 19 сеп 2012 22:35

Batkoto написа:
Kашчей написа:

Не знам кои са тъпунгери, но ако толкова искаха да ви затрият-поводи досега бол.И за мен не е нормално да се държи по този начин ръководството ви, но на теб явно ти харесва.За теб явно, щом е в полза на ЦСКА всяко нарушение на правилниците е разумно, а щом е във вреда на ЦСКА, тяхното спазване е самоуправство от страна на БФС.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 19 сеп 2012 22:48

там е работата, че нещата се мерят с различен аршин, когато от подуене откраднаха Да Коща от ЦСКА, това беше нормално ..когато обаче от ЦСКА откраднаха Анисе от Черноморец, това беше много лоша постъпка, ситуациите са идентични, запетаите различни :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 19 сеп 2012 22:54

Batkoto написа:там е работата, че нещата се мерят с различен аршин, когато от подуене откраднаха Да Коща от ЦСКА, това беше нормално ..когато обаче от ЦСКА откраднаха Анисе от Черноморец, това беше много лоша постъпка, ситуациите са идентични, запетаите различни :idea:

Двата казуса са много различни, но не очаквам да го разбереш, защото си пристрастен в случая.

ПП-Ще се радвам, ако ми разясниш как се връщат невзети заплати 8-)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 19 сеп 2012 23:08

казусите са различни разбира се, защото на "Иван Асен" така ги тълкуват , а ти четеш слугинските медии и им вярваш .. на единия имали да му дават пари, носили му ги на аерогарата, онзи отказал да ги вземе, че даже и от подуене и охрана му пратили, да не би да се обърка случайно, така може нали .. другия обаче назначен с изпитателен срок, въобще в разрез с всякакви правилници, обаче ЦСКА след като се възползва от това, така не може :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2012 08:55

Kашчей написа:
Batkoto написа:там е работата, че нещата се мерят с различен аршин, когато от подуене откраднаха Да Коща от ЦСКА, това беше нормално ..когато обаче от ЦСКА откраднаха Анисе от Черноморец, това беше много лоша постъпка, ситуациите са идентични, запетаите различни :idea:

Двата казуса са много различни, но не очаквам да го разбереш, защото си пристрастен в случая.

ПП-Ще се радвам, ако ми разясниш как се връщат невзети заплати 8-)

Това, че случаите са различни съвсем не значи, че в случая с Да Коща БФС са действали адекватно и безпристрастно. И до сега няма друг случай СТК да се събере извънредно 1 седмица преди редовното си заседание само заради един играч. И съвсем случайно и без да има ама абсолютно никаква връзка, 4 дни след въпросното извънредно заседание Да Коща подписва с Левски.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 20 сеп 2012 13:15

кво му обясняваш на тоя дървен философ, ще докара от десет кладенеца вода и пак ще нарече черното - бяло .. :idea:
04.09.2013

Върни се в “ЦСКА”