Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Браво на Мораес
Не, ти трябва да си тъпа. Пистолет ли му е опрял в главата, или е държал на мушка семейството му? Ако Жоазиньо не иска да подпише, едва ли някой би го принудил. Да ми кажеш пък, че толкова ви обича и не знам какво.. Айде моля ти се, всеки иска да взима 10 пъти по-голяма заплата и да бачка в 10 пъти по-напреднала държава от България. Дори Мораес може би ще иска в един момент по-голямата заплата, има да храни гърла все пак..
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат
бате престани да се лигавиш 

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
хора вие нормални ли сте в темата за мораеш да спорите за некав трети играч та и чак да се чудите кой е по тъп от двамата. аре па се стегнете малко несериозно е
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- dreben23
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:бате престани да се лигавиш
Айде за теб спирам...но само за тази вечер, поне докато не разберем какво се случва с нашия човек!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- ralka_levskarka
- Контакти:
Янис Зику написа:Не, ти трябва да си тъпа. Пистолет ли му е опрял в главата, или е държал на мушка семейството му? Ако Жоазиньо не иска да подпише, едва ли някой би го принудил. Да ми кажеш пък, че толкова ви обича и не знам какво.. Айде моля ти се, всеки иска да взима 10 пъти по-голяма заплата и да бачка в 10 пъти по-напреднала държава от България. Дори Мораес може би ще иска в един момент по-голямата заплата, има да храни гърла все пак..
Така ли ? Ми нали се сещаш, че ще свали цената и пак ще го разкара? Нали се сещаш, че господин Тодор Батков, който вече е почти едно НИЩО в Левски, имаше дългове и идиота искаше да си ги погаси. ТИТАН за кво мислиш искат да продадат Мораес? Да си направят кефа ли? НЕ - нямат пари просто! Мораес щял да иска в един момент?! О, Господи! Та той и сега го иска

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
На този,както и на всички други чужденци,просто не им се ходи да живеят там.Така,че за тях,ако не е на запад,разликата дали ще играят тук или там,решението се взима в чалготеката.А за тях е добре да има такива като вас,заблудени,за да ги рекламират по разни форуми.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Junior Moraes @Jrmoraes_10 Fans of Cska ,You are the best !!! Thanks for every words. In this moment i m player from Cska.
Мораес току що написа това - фенове на ЦСКА, вие сте върхът!!! Благодаря за всички думи. В този момент аз съм футболист на ЦСКА!!
Наш си е спокойно!
Мораес току що написа това - фенове на ЦСКА, вие сте върхът!!! Благодаря за всички думи. В този момент аз съм футболист на ЦСКА!!
Наш си е спокойно!
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
- cskarcheto92
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Янис Зику написа:Не, ти трябва да си тъпа. Пистолет ли му е опрял в главата, или е държал на мушка семейството му? Ако Жоазиньо не иска да подпише, едва ли някой би го принудил. Да ми кажеш пък, че толкова ви обича и не знам какво.. Айде моля ти се, всеки иска да взима 10 пъти по-голяма заплата и да бачка в 10 пъти по-напреднала държава от България. Дори Мораес може би ще иска в един момент по-голямата заплата, има да храни гърла все пак..
Така ли ? Ми нали се сещаш, че ще свали цената и пак ще го разкара? Нали се сещаш, че господин Тодор Батков, който вече е почти едно НИЩО в Левски, имаше дългове и идиота искаше да си ги погаси. ТИТАН за кво мислиш искат да продадат Мораес? Да си направят кефа ли? НЕ - нямат пари просто! Мораес щял да иска в един момент?! О, Господи! Та той и сега го иска, както някои хора написаха, ако той толкова обичаше отбора нямаше да се затири натам още в началото на месеца, нали? И как беше - не са му опрели пистолет в главата, мамка му!
" Мораес щял да иска в един момент?! О, Господи! Та той и сега го иска

[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Не изчетох всички мнения, за което моля, за извинение. Мораеш е фантастичен човек и футболист. Всички ние го обичаме много. Жуниор, ако четеш това /макар и с преводач/ - Обичаме те! Фановете на ЦСКА София те обичат. Ти си част от нас. Благодарим ти!
А иначе.......не, не ми се пише. Станко Машина ще ги разбие в ЛЕ и това ще е
До Мораеш
Moraes, me gusta el público del CSKA de Sofía como parte de los fans de decirte que te amo y por favor no nos dejan
До Мораеш
Moraes, me gusta el público del CSKA de Sofía como parte de los fans de decirte que te amo y por favor no nos dejan
- blue avalanche
- Контакти:
k_oleto написа:Не изчетох всички мнения, за което моля, за извинение. Мораеш е фантастичен човек и футболист. Всички ние го обичаме много. Жуниор, ако четеш това /макар и с преводач/ - Обичаме те! Фановете на ЦСКА София те обичат. Ти си част от нас. Благодарим ти!
До Мораеш
"Фантастичен човек"?
Да не би да е създал фондация за борба с бедноста в Африка?Или да си е дарил заплатата на детски дом?А,може би,е излекувал дете в чужбина?
Сетих се!"Погъделичкал" е няколко красноармееца от Сектор Г!
Въх..."Ел фантастико" Мораес!!!