Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2014 03:44

RED_FOREVER_YOUNG написа:Има неща по-важни от парите.. това за ония на пресконференцията днес.

Наистина ли има? Защо тогава се заливат медиите с инфо, че ЦСКА е платил-- на тоя, на оня, на филанкишията, за да спаси лиценза-той по-важен ли е от парите, след като зависи от тях?
А някои от пресконференцията са си дали здравето за ЦСКА и за това, днес да се фукате с победи над именити съперници, а какво сте дали вие, освен глоби на клуба?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2014 03:49

RED_FOREVER_YOUNG написа:
Кашчей написа:
Кашчей написа:
RED_FOREVER_YOUNG написа:Tommi, ти се моли майка ти да ти плати интернета, че да не ти изчезне смисъла на живот, а именно да хейтиш.

А ти се моли фирмата , в която работиш, да продаде повече акции на ЦСКА!
Толкова си прозрачен, че чак да му се доплаче на човек!

хаха пак ли се появи бе, катър? Нещо на мача със резаците не чух шматков вън, да не е било време за заплати на Герена?

Цъцъцъ.. аз и левски сме като аз и ЦСКА, но какво може да знае един служител на брокерска фирма, чиято цел във форума е да агитира за покууууууупка н ааааааааааааааааакции :mrgreen:

Само ще ти кажа, че ако имах тази цел, щях да агитирам за моята въображаема фирма? Иначе каква би ми била изгодата?

Ти въобще не агитираше в първите дни на подписката, ама никак. След като нещата утихнаха и се разбра, че само с гол ентусиазъм не става и ти леко утихна.
То и други агитираха, но твоето си беше очебийно и затова само към теб е реакцията, а не към Кировец или BRF.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 11:44

Интересно е как човек, а може би изобщо българинът (поради природопсихологията си) е способен толкова лесно да очерни, омаловажи или обезмисли всяка справедлива или благородна идея. Жалко е как хора (независимо известни или обикновени хора с трибуна – посредством форуми, интервюта, публикации, фейсбук платформа), които са си купили десет, тридесет или „не дай се боже” сто акции, за които съответно са дали 30, 90 и 100 лева, се тупат в гърдите, че са единствените истински привърженици на ЦСКА. Все едно те са единствените, които могат да обичат клуба. И завират тази своя любов на другите, като ги сочат с пръст, наричайки ги форумни мишки, измислени фенове, герои на маса и т.н.! Всъщност това ли бе идеята за общата собственост на любимия клуб. Уж да се помогне на клуба безвъзмездно... без цел инвестиция и получаване на дивиденти, а се търси и изисква нещо срещу дадените пари. Възвръщаемост под формата на известност, уважение, изискуемо възхищение от другите, повод за морални оценки, кухо превъзходство над масата, залагане на стереотипи? Да, идеята на общите неща е да се направи възможно, нещо което е невъзможно за единицата. Идеята обаче е помагайки, да не искаш и нищо срещу това! Като цяло си мисля, че това не би било проблем! Поне за българина, истинският фен на ЦСКА, даващ от дълго време част от заплата си за любимия отбор.

Нека не се мразим, че сме собственици на любовта на живота си, нека не се мразим, че обичаме едно и също нещо, нека не се мразим, че най-после ЦСКА е наш...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 12 апр 2014 12:27

Кашчей написа:
RED_FOREVER_YOUNG написа:Има неща по-важни от парите.. това за ония на пресконференцията днес.

Наистина ли има? Защо тогава се заливат медиите с инфо, че ЦСКА е платил-- на тоя, на оня, на филанкишията, за да спаси лиценза-той по-важен ли е от парите, след като зависи от тях?
А някои от пресконференцията са си дали здравето за ЦСКА и за това, днес да се фукате с победи над именити съперници, а какво сте дали вие, освен глоби на клуба?

Защото иначе медиите ни заливат с помия по адрес ЦСКА и как не плаща, което всъщност не е истина.

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 12 апр 2014 13:11

Кашчей написа:
Кашчей написа:
Кашчей написа:
RED_FOREVER_YOUNG написа:Tommi, ти се моли майка ти да ти плати интернета, че да не ти изчезне смисъла на живот, а именно да хейтиш.

А ти се моли фирмата , в която работиш, да продаде повече акции на ЦСКА!
Толкова си прозрачен, че чак да му се доплаче на човек!

хаха пак ли се появи бе, катър? Нещо на мача със резаците не чух шматков вън, да не е било време за заплати на Герена?

Цъцъцъ.. аз и левски сме като аз и ЦСКА, но какво може да знае един служител на брокерска фирма, чиято цел във форума е да агитира за покууууууупка н ааааааааааааааааакции :mrgreen:

Само ще ти кажа, че ако имах тази цел, щях да агитирам за моята въображаема фирма? Иначе каква би ми била изгодата?

Ти въобще не агитираше в първите дни на подписката, ама никак. След като нещата утихнаха и се разбра, че само с гол ентусиазъм не става и ти леко утихна.
То и други агитираха, но твоето си беше очебийно и затова само към теб е реакцията, а не към Кировец или BRF.

Агитирал съм да се купуват да! Но да съм казал, ходете си купете от ИП Х, в който аз работя, както твърдиш ти?? Аз не казвам, че не съм агитирал, че не работя в ИП, и не агитирам хората да си купуват от мен акции.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 06 май 2014 23:03

Какво се случва с акциите, армейци? Никой вече не пише в темата.. Готови ли сте да закупите за втори-трети път от акциите и да направим финален щурм? Къде се обърка всичко? 4000 акционери, 4000 армейци.. това ли сме ? Проблемът в мисленето на българина ли е, който смята, че всеки и винаги иска да го прецака ? Или проблемът е в това, че България не е футболна държава и ние нямаме футболна култура ? Чалга държава с чалга култура, това ли сме? Как е възможно да не успеем да достигнем дори 10 000 акционери ?!?! Нека се активизираме малко в края на кампанията!!!
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 май 2014 10:06

Chivas написа:Какво се случва с акциите, армейци? Никой вече не пише в темата.. Готови ли сте да закупите за втори-трети път от акциите и да направим финален щурм? Къде се обърка всичко? 4000 акционери, 4000 армейци.. това ли сме ? Проблемът в мисленето на българина ли е, който смята, че всеки и винаги иска да го прецака ? Или проблемът е в това, че България не е футболна държава и ние нямаме футболна култура ? Чалга държава с чалга култура, това ли сме? Как е възможно да не успеем да достигнем дори 10 000 акционери ?!?! Нека се активизираме малко в края на кампанията!!!

Това е първичното предлагане, при положение , че емисията е успешна акционерите ще достигнат поне 10 000 ! 125 000 са акционерите на Барселона, а там фенската маса не се ограничава до границите на Испаня, така че за България това е положението .....

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 май 2014 15:23

Chivas написа:Какво се случва с акциите, армейци? Никой вече не пише в темата.. Готови ли сте да закупите за втори-трети път от акциите и да направим финален щурм? Къде се обърка всичко? 4000 акционери, 4000 армейци.. това ли сме ? Проблемът в мисленето на българина ли е, който смята, че всеки и винаги иска да го прецака ? Или проблемът е в това, че България не е футболна държава и ние нямаме футболна култура ? Чалга държава с чалга култура, това ли сме? Как е възможно да не успеем да достигнем дори 10 000 акционери ?!?! Нека се активизираме малко в края на кампанията!!!

Ми, оказва се, че точно ще е прецакан, който си купи акции, щото ако емисията е неуспешна, няма да даде пари на ЦСКА, а само на посредниците. Колкото по-малко време остава, толкова по-безсмислено е.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

furbo
Контакти:

Мнениеот furbo » 08 май 2014 19:55

Аз си купих акции от Фибанк Пазарджик.10 за 48 лева.Служителката обаче правеше документите пове че от час.То не беше суетене,ох,ах,леле....8 пъти се изпоти горката.....В понеделник пак ще отида да я притесня за още 10.Потта и мирише приятно а и обичам ЦСКА
Зелени параолимпийци на екскурзия в Мадрид

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 май 2014 15:49

Решихте ли какво ще правите с парите си,които ще ви върнат от ЦД.след 02.06.2014г?

Върни се в “ЦСКА”