Udoji90 написа:Абе, май Драме, Коне и Чуто трябва да ги забравим - поне няма никакви индикации да могат да играят за нас.

Иначе Драме сякаш си е бая по-висока върлина от Нюаджи, така че не вярвам да има измама тук.

Иначе и на мен винаги много са ми били симпатични тъмнокожите (не само спортистите, а и хората по принцип). Все пак Майкъла говореше, че ще гледаме да намалим чужденците в отбора, така че май трудно ще се получи това, кoeто казваш.
[offtopic]Помниш ли преди време на ЛС как ти говорех, че имам добри предчувствия за Нюаджи и че трябва да бъде титуляр, и то дори на върха на атаката? Радвам се, че предчувствието ми се оправда.

[/offtopic]
Да, спомням си! Но и Присо игра титуляр, нали? Хубавото е, че Стойчо е непредсказуем! Нямам нищо против всички да са тъмнокожи, ако ще се раздават и тичат като Нюаджи и Присо! Българите освен че не могат да играят, не могат и да тичат и си личи да му се не види, колкото и да ни боли! Стига с тези разсъждения на расова основа, а нещата, които се правят с обругаването на футболни личности трябва да бъдат заклеймявани от нас, не поощрявани! Видях и много грозни транспаранти, които не трябва да са присъщи за нашия клуб! Според мен време е ЦСКА да служи за пример на всички, ако искаме отново да бъдем голям клуб, такива неща не бива да се допускат! Най-много се радвам, че нямаше сериозни инциденти този път от страна на феновете и на двата отбора, но пък тези неща които се издигат са много грозни и пошли, дано се случва все по рядко!
Аз даже не пия (един път годишно може, но с мярка

), все пак си мисля, че не ми е нужен алкохол, за да видя истината за българския футбол.

Дано в бъдеще има по-хубава истина за целия български спорт, не само футбола!