IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот mistreated » 22 окт 2012 09:45

шивача написа:наистина два паса не можаха да вържат, а всеки от тях можеше да си я подаде сам четири пъти :shock: но не го правеха, защо? аз нямам обяснение :roll:

Защото не си им гледал мачовете. На мен ми стигаше само мачът им с Литекс, за да ги разбера що за отбор са в момента.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 22 окт 2012 11:37

серж нюанджи: това ми е първи гол в професионалния футбол

ее не рева от смях :) :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2012 12:13

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
серж нюанджи: това ми е първи гол в професионалния футбол

ее не рева от смях :) :)

Че той преди ЦСКА е играл само в младежки формации на Франция и Ница. Срещу "Левски" му беше едва 3-тият официален мач за мъжки отбор.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 окт 2012 15:24

А представете си атакуваща двойка Нюаджи - Драме ох, котьоо! Всъщност някой виждал ли е личната карта на Нюаджи, защото на мен ми прилича повече на Драме! ;) То можеш ли ги позна изобщо кой кой е! Сякаш Серж е малко по-нисичък от Драме, ама може и камерата да лъже. :lol:
Леле пичове, догодина ще ги пилеем, ако ще всичките да са негърчета не ми пука! И понеже в България още има расисти, съдбата и тях ги наказа- негърче стана герой! Това е, живот... :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2012 18:08

dreben23 написа:А представете си атакуваща двойка Нюаджи - Драме ох, котьоо! Всъщност някой виждал ли е личната карта на Нюаджи, защото на мен ми прилича повече на Драме! ;) То можеш ли ги позна изобщо кой кой е! Сякаш Серж е малко по-нисичък от Драме, ама може и камерата да лъже. :lol:
Леле пичове, догодина ще ги пилеем, ако ще всичките да са негърчета не ми пука! И понеже в България още има расисти, съдбата и тях ги наказа- негърче стана герой! Това е, живот... :lol:

Абе, май Драме, Коне и Чуто трябва да ги забравим - поне няма никакви индикации да могат да играят за нас. :( Иначе Драме сякаш си е бая по-висока върлина от Нюаджи, така че не вярвам да има измама тук. :lol: Иначе и на мен винаги много са ми били симпатични тъмнокожите (не само спортистите, а и хората по принцип). Все пак Майкъла говореше, че ще гледаме да намалим чужденците в отбора, така че май трудно ще се получи това, кoeто казваш.
[offtopic]Помниш ли преди време на ЛС как ти говорех, че имам добри предчувствия за Нюаджи и че трябва да бъде титуляр, и то дори на върха на атаката? Радвам се, че предчувствието ми се оправда. :)[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 22 окт 2012 18:21, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 окт 2012 18:13

Предпочитате чернилки пред българи? Вие нещо сте почнали да пиете от сутринта ми се струва.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2012 18:20

Червени_шампиони написа:Предпочитате чернилки пред българи? Вие нещо сте почнали да пиете от сутринта ми се струва.

[offtopic]Първо, никъде не съм писал, че ги предпочитам. Казах само, че са ми симпатични и че нямам нищо против тях.
Второ, "чернилки" е доста грозно определение, което те с нищо не са заслужили. Една такава "чернилка" в събота те е накарала да подскачаш от радост.
Трето, нищо вредно не съм пил нито днес, нито в последните дни и не виждам смислена причина да се заяждаш. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 окт 2012 19:40

Не се заяждам, просто недоумявам как може да искате негри в отбора, вместо български момчета, пък ако ще да са на нивото и на Станко.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 окт 2012 20:31

Червени_шампиони написа:Не се заяждам, просто недоумявам как може да искате негри в отбора, вместо български момчета, пък ако ще да са на нивото и на Станко.

[offtopic]ОК, аз пък ти казвам, че в никакъв случай не ги предпочитам пред българските играчи. Просто за мен няма проблем да имаме тъмнокожи футболисти, стига да са качествени - по-добре качествени чужденци, отколкото българи на нивото на Станко. ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 окт 2012 00:48

Udoji90 написа:Абе, май Драме, Коне и Чуто трябва да ги забравим - поне няма никакви индикации да могат да играят за нас. :( Иначе Драме сякаш си е бая по-висока върлина от Нюаджи, така че не вярвам да има измама тук. :lol: Иначе и на мен винаги много са ми били симпатични тъмнокожите (не само спортистите, а и хората по принцип). Все пак Майкъла говореше, че ще гледаме да намалим чужденците в отбора, така че май трудно ще се получи това, кoeто казваш.
[offtopic]Помниш ли преди време на ЛС как ти говорех, че имам добри предчувствия за Нюаджи и че трябва да бъде титуляр, и то дори на върха на атаката? Радвам се, че предчувствието ми се оправда. :)[/offtopic]

Да, спомням си! Но и Присо игра титуляр, нали? Хубавото е, че Стойчо е непредсказуем! Нямам нищо против всички да са тъмнокожи, ако ще се раздават и тичат като Нюаджи и Присо! Българите освен че не могат да играят, не могат и да тичат и си личи да му се не види, колкото и да ни боли! Стига с тези разсъждения на расова основа, а нещата, които се правят с обругаването на футболни личности трябва да бъдат заклеймявани от нас, не поощрявани! Видях и много грозни транспаранти, които не трябва да са присъщи за нашия клуб! Според мен време е ЦСКА да служи за пример на всички, ако искаме отново да бъдем голям клуб, такива неща не бива да се допускат! Най-много се радвам, че нямаше сериозни инциденти този път от страна на феновете и на двата отбора, но пък тези неща които се издигат са много грозни и пошли, дано се случва все по рядко!

Аз даже не пия (един път годишно може, но с мярка :) ), все пак си мисля, че не ми е нужен алкохол, за да видя истината за българския футбол. :) Дано в бъдеще има по-хубава истина за целия български спорт, не само футбола!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”