Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
Много контузии на коляното, а и не е първа младост. Иначе може и да е приличен играч за А групата ни, стига да е здрав обаче.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
gihuelo написа:Ляв бек сме си купили.
В топспорт пишат , че идва като свободен агент.
Ozzimozzi написа:ivo55 написа:И в какво се изразява хаосът, щом не е в отбора?!? И как така с отбора всичко е наред, а ма хаосът е в резултатите на ... отбора.
Далеч по-силна ми се вижда теорията, че няма селекция, а ма я има, но я няма, въпреки че я има. Някак си поне има фокус.
Хаосът е в управлението на клуба на първо място. Имаме трима директори, като и досега не ми е ясно кой за какво отговаря, пред кой се отчита и каква отговорност се носи. Стипич бе избиран дълго време, като ни бе обяснено, че са гледани много треньори. През това време Томаш бе на разположение, ама нашите меринджеи предпочетоха да платят две неустойки, за да вземат Томаш. Същите тези меринджеи продължават да се упражняват да управляват. Мен лично това ме притеснява.
Разбирам, има едно нещо дето не ти е ясно и още едно дето те притеснява. Ама понеже всъщност говориш за едно и също, нека обединим двете неща и се получава, че те притеснява това, че не разбираш какви задачи е възложил собственика на 3-мата директори.
Странно и едновременно жалко, защото съжалявам, но нямам идея, не съм присъствал на разговорите около тяхното назначаване, а ми е странно на мен конкретно, защото мен лично не ме интересува особено много какво прави администрацията на клуба. Мен си ме интересува като фен играта на отбора, която е много слаба от много време насам, отборът е на 95-98% същият спрямо този от предния сезон, което е нормално от финансова гледна точка само, предвид, че никой от провалилите се вече футболисти не ще да си тръгне и да освободи бюджет за заплати. Но пък не е нормално да имаш директор, който по неизвестни причини повтаря като гламав как другата седмица щяло да има нови, без да е сигурен и явно неразбирайки колко е непрофесионално да говори без да има подписан договор. Ама все така това няма особена връзка с това колко слабо играят футболистите които имаме. Няма никакъв смисъл тяхната слаба игра да се оправдава един вид с футболистите, които не са дошли. Логика тип "доматите са червени защото не купихме зелени краставици". В последствие доразвивано от някои автори тук, че е налице тотален хаос, в резултат на незакупуването на голям брой зелени краставици, което е направило доматите особено червени, и че никога не сме имали толкова червени домати, въпреки че всички домати, които имаме са на 95% същите от миналата година и са от все същия гаден вид "намерени на дъното на кашона на изоставена сергия", дето бъркат и подбират всички клошари, които нямат пукната стотинка да си купят качествена стока. В тази тема има страшно много материал за поне няколко дисертации по фиолософия и психология.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
И в Дспорт пишат че е свободен агент.
Значи тук има два варианта според мен.
1.Трансфера е на Фичо,които ни лъга 3 месеца ,че чакаме трансферния прозорец,защото ще плащаме и няма да взимаме свободни агенти.
2.Трансфера е на Томаш и се действа на пожар ,защото няма време.
Не знаем точно какви са правомощията на Томаш , може Фичо пак да е станал само градинар.
Значи тук има два варианта според мен.
1.Трансфера е на Фичо,които ни лъга 3 месеца ,че чакаме трансферния прозорец,защото ще плащаме и няма да взимаме свободни агенти.
2.Трансфера е на Томаш и се действа на пожар ,защото няма време.
Не знаем точно какви са правомощията на Томаш , може Фичо пак да е станал само градинар.
3. Трансферът е уреден от мениджърска агенция, на която отдавна е заръчано да предлага единствено национални състезатели с европейски паспорт за ляв бек. Друг е въпросът на коя държава е национал, а още по-друг е дали и тази държава няма по-силен футбол от българския.
Имаме крещяща нужда от опитен ляв защитник. Последните му контузии са три-четири дневни, така че не е нищо страшно. Дано се сработи бързо. Успех
ivo55 написа:3. Трансферът е уреден от мениджърска агенция, на която отдавна е заръчано да предлага единствено национални състезатели с европейски паспорт за ляв бек. Друг е въпросът на коя държава е национал, а още по-друг е дали и тази държава няма по-силен футбол от българския.
Ти вече директно се побърка :)
Агенция която предлагала само национални състезатели от Европа :)
То за това до тук все национали взехме,защото само национали търсим и само национали са ни предлагали.
Ставаш смешен понякога.
Огледай се и не раздавай оценки, самовнушавайки си, че твоето мнение има някаква дори бегла оценъчна стойност. Тук изглежда всеки, който не е съгласен с нечие мнение, счита че е в правото си да му каже че е смешен, прост или някаква друга простотия. Без да се притеснява и без да осъзнава, че така всъщност излага собствената си липса на интелект на позорен показ.
Очевадно: Иван Дюлегеров (национал), Лумбард Делова (национал), Джейсън Локило (бил е младежки национал), Годуин Коялипу (национал), Йоан Борносузов (младежки национал), Мика Пинто (национал).
От тук насетне очевидно ще има нов подход, в което няма лошо. Аз винаги съм бил привърженик на идеята селекцията да е дело на треьнора, в смисъл той да посочва конкретни футболисти, които иска, а не само позицията, за която иска играч.
Очевадно: Иван Дюлегеров (национал), Лумбард Делова (национал), Джейсън Локило (бил е младежки национал), Годуин Коялипу (национал), Йоан Борносузов (младежки национал), Мика Пинто (национал).
От тук насетне очевидно ще има нов подход, в което няма лошо. Аз винаги съм бил привърженик на идеята селекцията да е дело на треьнора, в смисъл той да посочва конкретни футболисти, които иска, а не само позицията, за която иска играч.
ivo55 написа:Огледай се и не раздавай оценки, самовнушавайки си, че твоето мнение има някаква дори бегла оценъчна стойност. Тук изглежда всеки, който не е съгласен с нечие мнение, счита че е в правото си да му каже че е смешен, прост или някаква друга простотия. Без да се притеснява и без да осъзнава, че така всъщност излага собствената си липса на интелект на позорен показ.
Ама уточнявай се бе пич !
Коялипу е национал на ЦАР и не е ЕВРОПЕЙСКИ национал.
Локило е бил национал само в твоите сънища.
Борносузов не е национал от три години.
Дюлгеров е национал .но със сигурност не е предложен от твоята агенция ,която търсела само европейски национали.
Аз също не съм привърженик на Джуджи , но ти вече изпадаш в истерични състояния ,само и само да защитиш бавноразвиващите се директори на новите собственици.
Е па тая агенция не можа ли преди два месеца да го намери тоя национал от Люксембург ?
Преди време в една статия беше даден за пример състава на Динамо Киев. На всеки пост те имаха по 3ма футболисти:
- основен, в разцвета на силите си, който играе в повечето мачове
- много опитен, който е на края на кариерата си и влиза, когато има нужда
- млад футболист, който се развива без напрежение и се учи от другите двама, влиза в по-леки мачове, при решен мач и т.н.
Не знам дали ще можем да се сдобием с подобна широчина на състава, но така правят големите отбори, така поддържат постоянна класа и безпроблемна смяна на поколенията.
- основен, в разцвета на силите си, който играе в повечето мачове
- много опитен, който е на края на кариерата си и влиза, когато има нужда
- млад футболист, който се развива без напрежение и се учи от другите двама, влиза в по-леки мачове, при решен мач и т.н.
Не знам дали ще можем да се сдобием с подобна широчина на състава, но така правят големите отбори, така поддържат постоянна класа и безпроблемна смяна на поколенията.